- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.941
Yani 6. Gün yapılan test kesin sonuç mu veriyorÇıkar ama test bozuk değilse eğer genellikle pozitife dönmez canm sen yine serinkanlı ol.
Merhaba benim de 5. Gün 2 adet transfer edilecek 19 ocaktaMerhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç @Cloudrose 5 gün Ocak Gelincik 5 gün Ocak Papatyam 5 gün ocak @Hope3535 5 gün Ocak Cnsub 5 gün Ocak Mucize1996 5 gün ocak @pembeumut111 5 gün Ocak @Ahsen555 5 gün Ocak LeylA84db 3 gün ocak Hope90 5 gün ocak Aymelek 5 gün 4 ocak Pitircikhanim 5 gün Ocak @Dilberay_ @geceyagmuru Ocak @Kubra Avci 5. Gün 6 ocak Busra992 Ocak Liya61 Ocak karamel Latte 5 gün ocak Mavibirmasal 3 gün ocak Minicivcive 5 gün Ocak Sihaymihay Ocak Smileess 5.gün 14 Ocak
@BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
@lor-kurabiyesi 5.gün 18 ocak
@123987ramu 6.gün Ocak
@Neptunnn 5. Gün 16 ocak
Benden 12. Gün istediler5.gün embriyosu için 10.gün mü 12.gün mü tahlil istiyorlar peki biliyor musunuz?
Benden de 12 isterler gibi o zaman genelde öyleyseBenden 12. Gün istediler
Yok sanmıyorum pazar günü de bi dünya transfer yapıyorlar laboratuvarlar çalışıyor. Tüp bebekte tatil yok. 2embriyo transferi yaştan dolayı olmadıysa yaptığı şey daha anlamlı şimdi. 4.güne giden embriyonuzun gelişimi biraz yavaşladıysa rahimde daha iyi gelişir diye hemen transfer etmiş olabilir. Laboratuvar yapay ortam ne kadar da olsa gerçeğin yerini tutmaz. Diğer embriyonuzu da akışına bırakmış biraz sağlıklıysa gelişir diye. Embriyolar iyi gitsede birden gelişimi durabiliyor gelişimi durmuş demekki. Olsun elde kalan size sımsıkı tutunur inşallah öyle düşünün canınızı sıkmayın onun nasibi yokmuşYaştan ötürü sanırım 2 embriyo birden transfer edilmedi.
Düşündükçe içinden çıkılmaz bir hal aldı bu durum benim için. 5.gün Pazar a denk geldi diye mi 4.gün transfer edildi diye bile düşünüyorum. Çok az rast geldim 4.gün transferine de.
Diyorum ya hicbirseyin kesinliği yok 6.gun akşamı pozitife dönüp devam eden varYani 6. Gün yapılan test kesin sonuç mu veriyor
Genellikle pozitife dönmez yazmışsınız ben mi yanlış anladımDiyorum ya hicbirseyin kesinliği yok 6.gun akşamı pozitife dönüp devam eden var
Kendimizi şanslı ve buna değer olmadığımızı düşündüğümüz sürece olmaz. Rabbim bir kul yaratacak kendine ve biz sadece emanetçiyiz o yüzden yolumuza devam olacak gerçekten sizin için dua edeceğimAmin inşallah haklısınız. Adet olacağım sanıp hamile olduğunu öğrenen de olmuş ama ben o kadar şanslı değilim maalesef
Karnın agricakki yapabilesinKızlar ben bu duphalac i içtim şuan karnım ağrıyor normal mi
Canım Nar suyunu nasıl içiyoruz aç mı tok mu fark eder mi bide hangi marka daha iyi olur tavsiye ettiğin bişey var mıBenim daha var heralde ya pazartesi kontrol var
Nar suyu aldım bugün yarın başlayacağım
Allah razı olsun. Haklısınız. Ol derse olur. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırızKendimizi şanslı ve buna değer olmadığımızı düşündüğümüz sürece olmaz. Rabbim bir kul yaratacak kendine ve biz sadece emanetçiyiz o yüzden yolumuza devam olacak gerçekten sizin için dua edeceğim
Tabii hoşgeldinMerhaba benim de 5. Gün 2 adet transfer edilecek 19 ocaktaYaş 30 beni de ekleyebilir misiniz
İnşallah,çok teşekkür ederimYok sanmıyorum pazar günü de bi dünya transfer yapıyorlar laboratuvarlar çalışıyor. Tüp bebekte tatil yok. 2embriyo transferi yaştan dolayı olmadıysa yaptığı şey daha anlamlı şimdi. 4.güne giden embriyonuzun gelişimi biraz yavaşladıysa rahimde daha iyi gelişir diye hemen transfer etmiş olabilir. Laboratuvar yapay ortam ne kadar da olsa gerçeğin yerini tutmaz. Diğer embriyonuzu da akışına bırakmış biraz sağlıklıysa gelişir diye. Embriyolar iyi gitsede birden gelişimi durabiliyor gelişimi durmuş demekki. Olsun elde kalan size sımsıkı tutunur inşallah öyle düşünün canınızı sıkmayın onun nasibi yokmuş
Aç tok fark etmiyor diyebiliyorum gün içerisinde bir bardak içiyorum canım.Canım Nar suyunu nasıl içiyoruz aç mı tok mu fark eder mi bide hangi marka daha iyi olur tavsiye ettiğin bişey var mı
Canım onu yanlış anladın sen galiba, sen yarın test yapsam çıkar mı diye sormuşsun, arkadaşımız da eğer yarınki yapacağın test bozuk değilse ve negatif çıkarsa pozitife dönmez dedi i.. 6. Günde yaptığından ari olarakGenellikle pozitife dönmez yazmışsınız ben mi yanlış anladım
Ben işten dönünce içtim bu akşam ilk defaAç tok fark etmiyor diyebiliyorum gün içerisinde bir bardak içiyorum canım.
%100 nar suyu olsun yeter imkanın varsa kendin sıksan daha iyi olur tabi marka olarak ta
Benorganic markasını kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?