Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba benim de 5. Gün 2 adet transfer edilecek 19 ocakta Yaş 30 beni de ekleyebilir misiniz

Ben anlamadım arkadaşlar sonuç neden değişmez 6. Gün. Negatif çıkıp sonrasında pozitif olan bir sürü insan varmış burda okuduğum kadarıyla

Yok sanmıyorum pazar günü de bi dünya transfer yapıyorlar laboratuvarlar çalışıyor. Tüp bebekte tatil yok. 2embriyo transferi yaştan dolayı olmadıysa yaptığı şey daha anlamlı şimdi. 4.güne giden embriyonuzun gelişimi biraz yavaşladıysa rahimde daha iyi gelişir diye hemen transfer etmiş olabilir. Laboratuvar yapay ortam ne kadar da olsa gerçeğin yerini tutmaz. Diğer embriyonuzu da akışına bırakmış biraz sağlıklıysa gelişir diye. Embriyolar iyi gitsede birden gelişimi durabiliyor gelişimi durmuş demekki. Olsun elde kalan size sımsıkı tutunur inşallah öyle düşünün canınızı sıkmayın onun nasibi yokmuş

Amin inşallah haklısınız. Adet olacağım sanıp hamile olduğunu öğrenen de olmuş ama ben o kadar şanslı değilim maalesef
Kendimizi şanslı ve buna değer olmadığımızı düşündüğümüz sürece olmaz. Rabbim bir kul yaratacak kendine ve biz sadece emanetçiyiz o yüzden yolumuza devam olacak gerçekten sizin için dua edeceğim

Allah razı olsun. Haklısınız. Ol derse olur. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız

İnşallah,çok teşekkür ederim

Canım Nar suyunu nasıl içiyoruz aç mı tok mu fark eder mi bide hangi marka daha iyi olur tavsiye ettiğin bişey var mı
Aç tok fark etmiyor diyebiliyorum gün içerisinde bir bardak içiyorum canım.
%100 nar suyu olsun yeter imkanın varsa kendin sıksan daha iyi olur tabi marka olarak ta
Benorganic markasını kullanıyorum

Genellikle pozitife dönmez yazmışsınız ben mi yanlış anladım
Canım onu yanlış anladın sen galiba, sen yarın test yapsam çıkar mı diye sormuşsun, arkadaşımız da eğer yarınki yapacağın test bozuk değilse ve negatif çıkarsa pozitife dönmez dedi i.. 6. Günde yaptığından ari olarak

Aç tok fark etmiyor diyebiliyorum gün içerisinde bir bardak içiyorum canım.
%100 nar suyu olsun yeter imkanın varsa kendin sıksan daha iyi olur tabi marka olarak ta
Benorganic markasını kullanıyorum
Ben işten dönünce içtim bu akşam ilk defa marka konusunda içim rahatladı bende aynından almıştım da cidden % 100 mü ona emin olmamıştım kendim sıkıp içmeye kalırsa mümkün değil içmem eringeçim ben genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…