- 12 Mart 2019
- 16.508
- 35.934
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.961
Ben her denemem de bu markayı aldım canım başka markada vardı daha uygundu ama elim yine buna gittiBen işten dönünce içtim bu akşam ilk defamarka konusunda içim rahatladı bende aynından almıştım da cidden % 100 mü ona emin olmamıştım kendim sıkıp içmeye kalırsa mümkün değil içmem eringeçim ben genelde
6.gun için demeedim 7.gun sorasi için test yanlışsa çıkmaz 5.gun embriyosu varsa çıkar demek istedimGenellikle pozitife dönmez yazmışsınız ben mi yanlış anladım
10.gün bende öyle oldu iki defadir5.gün embriyosu için 10.gün mü 12.gün mü tahlil istiyorlar peki biliyor musunuz?
12gun kullandım .Kaç gün sürdü dozlarınız yani ilaca başladıktan sonra kaç gün sonra opu oldu.
Embriyo kalitesi doktorlarin ve biz hastalarin takildiği bi şey.Mrb kızlar bende dün tranfer oldum. Ama umutlu değilim üçüncü gün embriyosuydu. Ve iyi kalitede değildi. Çok üzülüyorum
Canim rahimde yapisiklik belirtilerin neydi cogu kisi adet kanamasi azaldi diyor ama azdan kasit ne mesela benim 2 gun dolu dolu gelip sonra gelmiyor. Onceden 4 gun normal surer sonra lekelenme seklinde olurdu4.transferim.
Benim ilki kimyasaldi
2.si negatif
3.de yine bu hastanedeydi, cennet annesiyim
4.bu idrarda çift çizgi gördüm..
Ben en son eylül ayinda rahimde yapisikliktan 3.histeroskopimi oldum. 2.histeroskopimde oğlumun tranferinden bi ay önce perde icin olmustu.
Dogumdan sonra yapisiklik görüldü eylülde rahim acildi. Sonra transfer hazirligina geçtik.
Ben de diyabet var,spor diyet saglikli beslenme ile şekerim düstü kg verdim, bu sürece girdik.
Avakado, çig badem ciğ kabak cekirdegi tükettim.
Günlük yumurta sebze, protein, meyve agirlikli beslendim.
Evde evin düzeni ve mutfakta yemek dişinda hic bi sey yapmadim.
Ben adet düzeni olmayan bi kadinim. Miktari günü sürekli değiskenlik gösteriyor.Canim rahimde yapisiklik belirtilerin neydi cogu kisi adet kanamasi azaldi diyor ama azdan kasit ne mesela benim 2 gun dolu dolu gelip sonra gelmiyor. Onceden 4 gun normal surer sonra lekelenme seklinde olurdu
Sen kendinde yapisikliktan mi süpheleniyorsun canimCanim rahimde yapisiklik belirtilerin neydi cogu kisi adet kanamasi azaldi diyor ama azdan kasit ne mesela benim 2 gun dolu dolu gelip sonra gelmiyor. Onceden 4 gun normal surer sonra lekelenme seklinde olurdu
Bende bebegimi kaybettim kurtaj oldum sonrasinda da parca kaldi tekrar operasyon gecirdim kurtajdan sonra neredeyse 1 yil olacak hala cocuk olmadi tekrarSen kendinde yapisikliktan mi süpheleniyorsun canim
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız6.gun için demeedim 7.gun sorasi için test yanlışsa çıkmaz 5.gun embriyosu varsa çıkar demek istedim
Evet ben anlayamamışım inşallah çok iyi olur sonuçlarımız yarın yaptırmaya korkuyorum eşim de cumartesi yaptıralım diyorCanım onu yanlış anladın sen galiba, sen yarın test yapsam çıkar mı diye sormuşsun, arkadaşımız da eğer yarınki yapacağın test bozuk değilse ve negatif çıkarsa pozitife dönmez dedi i.. 6. Günde yaptığından ari olarak
Valla iyiymiş tadınıda sevdim hafif kekremsi ama içilir yani inşallah yarasında bakalım adet olunca ilaca başlıcam 5 gün sonra kontrol bakalım ne kadar kalınlaşacak rahim i, bide geç kalmadım inşallah daha adetime bi kaç gün varBen her denemem de bu markayı aldım canım başka markada vardı daha uygundu ama elim yine buna gitti
Moralini bozmadan bekle bakalım cumartesiye az kaldı istersen kan da verebilirsin daha erken çıkıyor galiba kanda... Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun umarım seninledir bebeğinEvet ben anlayamamışım inşallah çok iyi olur sonuçlarımız yarın yaptırmaya korkuyorum eşim de cumartesi yaptıralım diyor
İyi bi dr a git canim, gerekirse hsg ister histeroskopi yapar. Ama zaten parça kaldi operasyon yapildi diyorsun, almislardir ya.Bende bebegimi kaybettim kurtaj oldum sonrasinda da parca kaldi tekrar operasyon gecirdim kurtajdan sonra neredeyse 1 yil olacak hala cocuk olmadi tekrar
Yok canım erken bileValla iyiymiş tadınıda sevdim hafif kekremsi ama içilir yani inşallah yarasında bakalım adet olunca ilaca başlıcam 5 gün sonra kontrol bakalım ne kadar kalınlaşacak rahim i, bide geç kalmadım inşallah daha adetime bi kaç gün var
İyi gelsin inşallah ikimize deYok canım erken bile
Benim adetim bitti estrofem kullanıyorum daha başlamadım bile içmeye yarın başlayacağım bende
Belki kullanan vardır ama ben kullanmıyorum canımİyi gelsin inşallah ikimize detransferden sonra kullanılmıuor galiba
300 doza geç mi tepki verdi yumurtaların canım. Pco durumu varmıydı sende. Bugün istanbul kazan biz kepçe oxotide avına çıktık. Çok yoruldum valla. Cumartesi 6. Gün kontrolüm var bi 6 gün daha ilaç gerekirse iflasa gideriz artık herhalde12gun kullandım .
Sonrasında opu oldum
Yapisiklik olmustur diye korkuyorum. Bakalim ctesi gidecegimİyi bi dr a git canim, gerekirse hsg ister histeroskopi yapar. Ama zaten parça kaldi operasyon yapildi diyorsun, almislardir ya.
İnşallah canım o mutluluğu yaşarız inşallahMoralini bozmadan bekle bakalım cumartesiye az kaldı istersen kan da verebilirsin daha erken çıkıyor galiba kanda... Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun umarım seninledir bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?