Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben her denemem de bu markayı aldım canım başka markada vardı daha uygundu ama elim yine buna gitti

Mrb kızlar bende dün tranfer oldum. Ama umutlu değilim üçüncü gün embriyosuydu. Ve iyi kalitede değildi. Çok üzülüyorum
Embriyo kalitesi doktorlarin ve biz hastalarin takildiği bi şey.
Yani bize imkansiz olan Allaha değil, yeter ki yazmiş olsun
Nice anneler var dr transfer yaparken pek sevinme demiş, şimdi çocuklari kocaman oldular

Canim rahimde yapisiklik belirtilerin neydi cogu kisi adet kanamasi azaldi diyor ama azdan kasit ne mesela benim 2 gun dolu dolu gelip sonra gelmiyor. Onceden 4 gun normal surer sonra lekelenme seklinde olurdu

Canim rahimde yapisiklik belirtilerin neydi cogu kisi adet kanamasi azaldi diyor ama azdan kasit ne mesela benim 2 gun dolu dolu gelip sonra gelmiyor. Onceden 4 gun normal surer sonra lekelenme seklinde olurdu
Ben adet düzeni olmayan bi kadinim. Miktari günü sürekli değiskenlik gösteriyor.
Rahim filminde sekil bozuklugu tespit edildi, histeroskopi esnasinda da yapişiklik oldugu görüldü.

Evet ben anlayamamışım inşallah çok iyi olur sonuçlarımız yarın yaptırmaya korkuyorum eşim de cumartesi yaptıralım diyor

Ben her denemem de bu markayı aldım canım başka markada vardı daha uygundu ama elim yine buna gitti
Valla iyiymiş tadınıda sevdim hafif kekremsi ama içilir yani inşallah yarasında bakalım adet olunca ilaca başlıcam 5 gün sonra kontrol bakalım ne kadar kalınlaşacak rahim i, bide geç kalmadım inşallah daha adetime bi kaç gün var

Evet ben anlayamamışım inşallah çok iyi olur sonuçlarımız yarın yaptırmaya korkuyorum eşim de cumartesi yaptıralım diyor
Moralini bozmadan bekle bakalım cumartesiye az kaldı istersen kan da verebilirsin daha erken çıkıyor galiba kanda... Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun umarım seninledir bebeğin

Bende bebegimi kaybettim kurtaj oldum sonrasinda da parca kaldi tekrar operasyon gecirdim kurtajdan sonra neredeyse 1 yil olacak hala cocuk olmadi tekrar
İyi bi dr a git canim, gerekirse hsg ister histeroskopi yapar. Ama zaten parça kaldi operasyon yapildi diyorsun, almislardir ya.

Yok canım erken bile
Benim adetim bitti estrofem kullanıyorum daha başlamadım bile içmeye yarın başlayacağım bende

12gun kullandım .
Sonrasında opu oldum
300 doza geç mi tepki verdi yumurtaların canım. Pco durumu varmıydı sende. Bugün istanbul kazan biz kepçe oxotide avına çıktık. Çok yoruldum valla. Cumartesi 6. Gün kontrolüm var bi 6 gün daha ilaç gerekirse iflasa gideriz artık herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…