Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Pko yok canım..
300doz 9gun kullandım. Sonra 225e düştü ben meriofert kullandım iğne olarak..
Ortalama 10.12 gün iğne kullanılıyor, benim 12gun oldu..
İlaç aramak vs çok zor ya buldunuz mi bari??
Maalesef ilaçlar da çok pahalı

Bakalım inşallah extra doz gerekirse bırakanlar olurda elinde kalan ilaçları ondanda faydalanırız. Şimdiye kadar toplam ilaçlar 15 bini buldu. Meriofert in gonalf ten farkı ne en azından biraz daha fiyat olarak can yakmayan cinsten mi ? Valla kızkardeşim sağolsun tek tek istanbulda ki her bir eczaneyi aradı orda 2 burda 1 nerde ne bulduysak aldık tamamladık şimdilik.

Evet o şekilde de güvenilir bir yerden bulabilirsen çok iyi olur..
Ama.belkide sendeki iğne yetecektir..
Bir farkı yok aslında ikiside yumurta büyütme de kullanılıyor bana meriofert uygun gördü doktorum..
Baya artmış ya fiyatlar.. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Tedavi gördüğüm hastanenin hastalarından oluyomuş bırakan. Hemşirem senin için biriktiririm demişti hatta o sıra dolapta olan 75 lik doz verdi sağolsun. Açıldıktan sonra 1 ay ömrü varmış iğnenin. Yani elinde kalanın çöp oluyo, çöp olacağına başkasına fayda olsun. Biz 2 kutu gonalf900 1 kutuda 450 lik aldık. Kutusu 3 küsür amin çok amin hemde Allah emeklerimizi paramızı zayi etmesin.

Embriyo kalitesi doktorlarin ve biz hastalarin takildiği bi şey.
Yani bize imkansiz olan Allaha değil, yeter ki yazmiş olsun
Nice anneler var dr transfer yaparken pek sevinme demiş, şimdi çocuklari kocaman oldular
Allah razı olsun. Mutlaka Allah dilerse olur. Ama 9 yıl oldu evlat yolu gözlüyorum. Çok emek ve çaba var. Yinede gelişmeyen embiryo. Embiryolog olumsuz konustu bakalım . Rabbim burda emek veren tüm arkadaşlarima ve bana da nasip etsin inşallah

Transfer olan arkadaşlar ben sadece dün yani tranfer oldugum gün yatak istirahati yaptım. Sonra hiç yatma eylemim olmadi Nelere dikkat ediyorsunuz

Allah razı olsun gerçekten verenlerden..
Benimki tekli kutulardaydi gonalf da farklı yapıda..
Amin canimmm inslalah sonunda bebeklerimize kavusalim

Benimde 10 yilim bitti evliligimde. Ama yinede ümid kesmeden devam ediyorum
Allahin dediği olur, Rabbim Rahim ismi şerifinin hürmetine nasip etsin

B
Transfer olan arkadaşlar ben sadece dün yani tranfer oldugum gün yatak istirahati yaptım. Sonra hiç yatma eylemim olmadi Nelere dikkat ediyorsunuz
Benim yarin 10.günüm. daha evvel yazmistim ben yine yazayim.
2ocak akşam üzeri oldu benim transferim. Klinikte yarim saat yatip idrara kalktim, sonra hazirlanip yarim saatlik yol gittim. Merdivende çiktim
O günden sonra üç gün ailemin evinde istirahat ettim. Mutfaga girdim yemek yaptim, kah yapttim uyudum kah oturdum aralarda evde yürüyüş yaptim. Beslenmeme dikkat ettim. Protein meyve sebze agirlikli beslendim. Tutunmaya yatdimci olsun diye çiğ badem, çiğ kabak çekirdeği avokado, kivi tükettim.
Bu benim 4.deneyimim tecrübeliyim. Bu şekilde

Allah razı olsun gerçekten verenlerden..
Benimki tekli kutulardaydi gonalf da farklı yapıda..
Amin canimmm inslalah sonunda bebeklerimize kavusalim
Amin canım inşallah Allah çabalarımızı boşa çıkartmasın. Hele bi gelsin sıpa yada sıpalar tek tek sorucam hesabını

Kizlar merhaba benim ikinci transferim olucak ama sıfır deneyim düşünün estrofeme başladım bugün ortalama kaç gün sürüyor transfer süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…