- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.981
Pko yok canım..300 doza geç mi tepki verdi yumurtaların canım. Pco durumu varmıydı sende. Bugün istanbul kazan biz kepçe oxotide avına çıktık. Çok yoruldum valla. Cumartesi 6. Gün kontrolüm var bi 6 gün daha ilaç gerekirse iflasa gideriz artık herhalde
Bakalım inşallah extra doz gerekirse bırakanlar olurda elinde kalan ilaçları ondanda faydalanırız. Şimdiye kadar toplam ilaçlar 15 bini buldu. Meriofert in gonalf ten farkı ne en azından biraz daha fiyat olarak can yakmayan cinsten mi ? Valla kızkardeşim sağolsun tek tek istanbulda ki her bir eczaneyi aradı orda 2 burda 1 nerde ne bulduysak aldık tamamladık şimdilik.Pko yok canım..
300doz 9gun kullandım. Sonra 225e düştü ben meriofert kullandım iğne olarak..
Ortalama 10.12 gün iğne kullanılıyor, benim 12gun oldu..
İlaç aramak vs çok zor ya buldunuz mi bari??
Maalesef ilaçlar da çok pahalı
Evet o şekilde de güvenilir bir yerden bulabilirsen çok iyi olur..Bakalım inşallah extra doz gerekirse bırakanlar olurda elinde kalan ilaçları ondanda faydalanırız. Şimdiye kadar toplam ilaçlar 15 bini buldu. Meriofert in gonalf ten farkı ne en azından biraz daha fiyat olarak can yakmayan cinsten mi ? Valla kızkardeşim sağolsun tek tek istanbulda ki her bir eczaneyi aradı orda 2 burda 1 nerde ne bulduysak aldık tamamladık şimdilik.
Tedavi gördüğüm hastanenin hastalarından oluyomuş bırakan. Hemşirem senin için biriktiririm demişti hatta o sıra dolapta olan 75 lik doz verdi sağolsun. Açıldıktan sonra 1 ay ömrü varmış iğnenin. Yani elinde kalanın çöp oluyo, çöp olacağına başkasına fayda olsun. Biz 2 kutu gonalf900 1 kutuda 450 lik aldık. Kutusu 3 küsürEvet o şekilde de güvenilir bir yerden bulabilirsen çok iyi olur..
Ama.belkide sendeki iğne yetecektir..
Bir farkı yok aslında ikiside yumurta büyütme de kullanılıyor bana meriofert uygun gördü doktorum..
Baya artmış ya fiyatlar.. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Allah razı olsun. Mutlaka Allah dilerse olur. Ama 9 yıl oldu evlat yolu gözlüyorum. Çok emek ve çaba var. Yinede gelişmeyen embiryo. Embiryolog olumsuz konustu bakalım . Rabbim burda emek veren tüm arkadaşlarima ve bana da nasip etsin inşallahEmbriyo kalitesi doktorlarin ve biz hastalarin takildiği bi şey.
Yani bize imkansiz olan Allaha değil, yeter ki yazmiş olsun
Nice anneler var dr transfer yaparken pek sevinme demiş, şimdi çocuklari kocaman oldular
Allah razı olsun gerçekten verenlerden..Tedavi gördüğüm hastanenin hastalarından oluyomuş bırakan. Hemşirem senin için biriktiririm demişti hatta o sıra dolapta olan 75 lik doz verdi sağolsun. Açıldıktan sonra 1 ay ömrü varmış iğnenin. Yani elinde kalanın çöp oluyo, çöp olacağına başkasına fayda olsun. Biz 2 kutu gonalf900 1 kutuda 450 lik aldık. Kutusu 3 küsüramin çok amin hemde Allah emeklerimizi paramızı zayi etmesin.
Noldu kız çok mu etkiliAyy kızlar bu duphalac beni mahvetti
Ne etkili ilaç miş
Benimde 10 yilim bitti evliligimde. Ama yinede ümid kesmeden devam ediyorumAllah razı olsun. Mutlaka Allah dilerse olur. Ama 9 yıl oldu evlat yolu gözlüyorum. Çok emek ve çaba var. Yinede gelişmeyen embiryo. Embiryolog olumsuz konustu bakalım . Rabbim burda emek veren tüm arkadaşlarima ve bana da nasip etsin inşallah
İshal mi oldunAyy kızlar bu duphalac beni mahvetti
Ne etkili ilaç miş
Benim yarin 10.günüm. daha evvel yazmistim ben yine yazayim.Transfer olan arkadaşlar ben sadece dün yani tranfer oldugum gün yatak istirahati yaptım. Sonra hiç yatma eylemim olmadi Nelere dikkat ediyorsunuz
Amin canım inşallah Allah çabalarımızı boşa çıkartmasın. Hele bi gelsin sıpa yada sıpalar tek tek sorucam hesabınıAllah razı olsun gerçekten verenlerden..
Benimki tekli kutulardaydi gonalf da farklı yapıda..
Amin canimmm inslalah sonunda bebeklerimize kavusalim
Ayyy sormaaa.Amin canım inşallah Allah çabalarımızı boşa çıkartmasın. Hele bi gelsin sıpa yada sıpalar tek tek sorucam hesabını
Slm millet nasılsınız buraya nasıl resim ekliyoruzHarikasınız beni güldürdünüz bu saatte yarınki psikolojik durumu ma bakicam artık yazarım yine tabii
Aha geliyor bir çift çizgi dahaSlm millet nasılsınız buraya nasıl resim ekliyoruz
GalerideMesaj yazdigin yerin altinda dosya ekle var.paylasacagin goruntu dosyanda ise ordan ekleyebiliyorsun
Benden 9. Gün istedi ama lekelenme olunca 8.gün yapalım kan testini dedi10.gün bende öyle oldu iki defadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?