- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.001
Ay çok silik bir çizgi var ama görebilecekmisiniz diye resmini ekliycektim yapamadımGaleride
Tamam dosya ekleye basinca orda galerine gidiyor sonra seni yonlendirirAy çok silik bir çizgi var ama görebilecekmisiniz diye resmini ekliycektim yapamadım
Hiç kasma kendini cnm tabi ki yorma öyle ağır işle ama ben yatak istirahati fln hiç yapmadım kafan rahat olsun pozitif düşün en güzeliTransfer olan arkadaşlar ben sadece dün yani tranfer oldugum gün yatak istirahati yaptım. Sonra hiç yatma eylemim olmadi Nelere dikkat ediyorsunuz
Tamam dosya ekleye basinca orda galerine gidiyor sonra seni yonlendirir
Olmamış canm yukardaki resim kutusuna bas ordan ilerle
Merhaba canm bende estrofem kullanma sürecindeyim transfer rahimin kalınlaşması durumuna göre belirleniyor ortalama adetin 19.20.21. Günü filan sanırımKizlar merhaba benim ikinci transferim olucak ama sıfır deneyim düşününestrofeme başladım bugün ortalama kaç gün sürüyor transfer süreci
Dosya ekleye basip, çikan galeriden eklemek istedigin resmin üstüne tikliyorsun yüklüyor, sonra gönder gibi bi sey cikiyor ona basiyorsun
OkOlmamış canm yukardaki resim kutusuna bas ordan ilerle
Dosya ekleye basip, çikan galeriden eklemek istedigin resmin üstüne tikliyorsun yüklüyor, sonra gönder gibi bi sey cikiyor ona basiyorsun
Kalınlaşma güzel ilerlerse erteleme olmaz.Bugün 3.gunu ise Şubat'ı bulacak o zaman 10 gün sonra gel bakalım dedi ama yine bı ay erteleme olmasa bari
hadi bakalım atmaya calış görelim güzel testini
İnşallah canımİsallah o zman nar suyu stoklarimi da çıkarayım bu aya size yetiseyim Ocak transferlerine isallah
İnşallah canimHiç kasma kendini cnm tabi ki yorma öyle ağır işle ama ben yatak istirahati fln hiç yapmadım kafan rahat olsun pozitif düşün en güzeli
Baya etkiliNoldu kız çok mu etkili
Ben hiç içmedim aldım ama duruyo
Sorma bayaİshal mi oldun
Tüh öyle olmasaymış iyidi deSorma baya
5 dk da bir kalktim yenice duruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?