- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.021
Canım şu listeye yaşları ve kaçıncı deneme onuda yaz bencehadi bakalım atmaya calış görelim güzel testini
Kanları bekliyorum canım kan verip netleşsin öyleCanım şu listeye yaşları ve kaçıncı deneme onuda yaz bence
Bide pozitif gören çok kişi var listeye eklemiyorsun sanki pozitif olanları
Ben 2 şise bitirdim artık yeterİnşallah canım
Hergün bir bardak içiyoruz biz buradakiler sende iç bakalım hersey yolunda ilerlesin
BencedeKanları bekliyorum canım kan verip netleşsin öyle
Kimyasal gebelik filan da olabiliyor cünkü
Bukadar insanın yaşını ve kaçıncı denemesi oldugunu sorsam 3 kişi anca cevap verir
Listedeki cogu kişi yazmıyor bile
hadi bakalım atmaya calış görelim güzel testini
Ben yazcam söz hele bi aşamaya geleyimKanları bekliyorum canım kan verip netleşsin öyle
Kimyasal gebelik filan da olabiliyor cünkü
Bukadar insanın yaşını ve kaçıncı denemesi oldugunu sorsam 3 kişi anca cevap verir
Listedeki cogu kişi yazmıyor bile
Senin peşini bırakmam zatenBen yazcam söz hele bi aşamaya geleyim
Sen bizden baya sonra transfer olucaksın ama olsun takipte kal bilgilenUuu beybibende takipteyim
Ay meraktan uyuyamadim, girip girip bakiyorumOffneden olmuyor ya
Benim yanımda kimse kalmadı transferden sonra. Evin düzenini bana göre değiştirmiştik biraz. Damacanayı sandalye üzerine koyduk, eğilmiyeyim diye mesela. Yemekleri geceden eşimle birlikte yaptık, ilk 3 gün bol bol tavuk çorbası içtim sipariş verip. Eşim akşamdan gün içinde ihtiyacım olacak bardak, tabak ne varsa masanın üzerine çıkarıyordu uzanmayayım diye. Sürekli de yatmadım. Her gün 15-20 dk yürüdüm hastaneye yürüyerek gidip progestan iğnemi oldum. Birkaç gün içinde doğum var. İnşallah size de nasip olurbenim kv seninki gibi
ne tavsiyeleri biter ne duyurmadığı insan kalır. aklı dilinde birisi .
pozitif olursa da tüp bebek demeyeceğiz. benim bakılmaya ihtiyacım yok yeterki soru soran olmasın 1 hafta yıllık izin aldım haftaya yatacağım . sonra işe geri döneceğim henüz sonucu öğrenmeden
Hadi yaaaBaya etkili
5 dk da bir kalktim yani
Hemşire sabah akşam icersin demişti sadece akşam yetti
Yok herhalde birşey yaAy meraktan uyuyamadim, girip girip bakiyorum
Türk tarımın nar suyu dolu dolu güzel kızlar tavsiye ederim yoğun nar suyu tadı var kaç çeşit nar suyu icmisimdir o favorimHey maşallah
Yuvarlak icine aldigim yere basip arsivinden koyacaksin fotoyyOffneden olmuyor ya
Benorganic markayı içtin mi canım ben hep onu kullandımTürk tarımın nar suyu dolu dolu güzel kızlar tavsiye ederim yoğun nar suyu tadı var kaç çeşit nar suyu icmisimdir o favorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?