- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.041
Bir türlü olmuyor ya zaten çok silik ikinciYok herhalde birşey ya zaten çok silik ikinci çizgi
Vallahi çatladım yaYuvarlak icine aldigim yere basip arsivinden koyacaksin fotoyy
Mesaj attim bak bi canimBir türlü olmuyor ya zaten çok silik ikinci
Yahu sen atmaya çalış silik olsunBir türlü olmuyor ya zaten çok silik ikinci
Ben şubat topiğine kalırım zaten şuan ablalarımdan kopya çekiyorum ilersi içinSen bizden baya sonra transfer olucaksın ama olsun takipte kal bilgilen
Oda güzel ama çok pahalı ya 36 TL nedir arkadaş.Benorganic markayı içtin mi canım ben hep onu kullandım
Bende attım bendeMesaj attim bak bi canim
AtabilseYahu sen atmaya çalış silik olsun
Bence burası Ocak şubat diye değişsinBen şubat topiğine kalırım zaten şuan ablalarımdan kopya çekiyorum ilersi için
Bugün 34 e aldımOda güzel ama çok pahalı ya 36 TL nedir arkadaş.
Türk tarımda dondurulmuş şekilde ama nar suyu içtiğini anlıyorsun
Olsun şubat topiğinide sen açarsınBen şubat topiğine kalırım zaten şuan ablalarımdan kopya çekiyorum ilersi için
Ancora alma hiç guzek değil ben ondanda içtim türk tarım 26 TL kesfedince bıraktım hepsiniBugün 34 e aldım
Ancora marka vardı 25 elim yine buna gitti hep bunu kullandım diye
Yav canim cekti ha, şu aşamada bana faydasi mi olur zarari mi. Ağzım kamaştiBugün 34 e aldım
Ancora marka vardı 25 elim yine buna gitti hep bunu kullandım diye
nakil i zor değiştik susBence burası Ocak şubat diye değişsin
Nakil diyince hala tuhaf oluyorumnakil i zor değiştik sus
Sus sus zor aldı topigi zaten
Neyse almış oldum artık ben bildiğim den şaşmayıpAncora alma hiç guzek değil ben ondanda içtim türk tarım 26 TL kesfedince bıraktım hepsini
bir bardak tan hiç bi zarar olmaz iç varsaYav canim cekti ha, şu aşamada bana faydasi mi olur zarari mi. Ağzım kamaşti
Ben konu, topik açacak kadar deneyime sahip değilim hocam ya öğrenci olmaktan memnunum iyi böyleOlsun şubat topiğinide sen açarsın
İsim böyle kalsın ama sende kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?