- 12 Mart 2019
- 16.515
- 35.939
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.061
Zamanla onuda öğrenirsin kuzum bizde yeniyken bilmiyodukBen konu, topik açacak kadar deneyime sahip değilim hocam ya öğrenci olmaktan memnunum iyi böyle
Aman burda ban yemiyim diye hiç ses çıkarmıyorumSus sus zor aldı topigi zaten
Yok tabi, yarin aranip bulunacakNeyse almış oldum artık ben bildiğim den şaşmayıp
bir bardak tan hiç bi zarar olmaz iç varsa
Uslu uslu takılırsan yemezsinAman burda ban yemiyim diye hiç ses çıkarmıyorum
Şifa olsun inşallahYok tabi, yarin aranip bulunacak
Yok canm hemen ban yemessinAman burda ban yemiyim diye hiç ses çıkarmıyorum
AA var baya silik işte.
Ahahah inşallah geçen bu kurallar nerde yazıyo dedim de. Alnımızda dedi bi üye babsnah nolur nolmaz ben 1 sene geçmiş kural mural bilmiyorum usul usul takılıyorum kenardaYok canm hemen ban yemessin
İnşallah güzelce artar değeriEvet, akşam yapmis birde bugun de 8.günüymüş
Hey maşallah
Benden aldi güzel haberiHey maşallah
Hadi gözümüz aydın
Hım anladım canım benimde sorunum yok diye düşünüyorum ama emin değilim genede sorun. Çıkmasından korkuyorum ben kontrol gününe kadar g0nde bir bardak içeyim o haldeBelki kullanan vardır ama ben kullanmıyorum canım
Bu şişeden başka da almıyorm hergün 1 bardak içiyorum yetiyor bana zaten kalınlaşma sorunum yok çok şükür
Ay canım yaaBenden aldi güzel haberi
Çok ince diye negatif sanmiş
Evet bu şekilde devam et bizde öyle yapıyoruz inşallah sorun cıkmadan ilerlerHıö
Hım anladım canım benimde sorunum yok diye düşünüyorum ama emin değilim genede sorun. Çıkmasından korkuyorum ben kontrol gününe kadar g0nde bir bardak içeyim o halde
Hadi uyumayanlar bir şeyler yazsın görüyormusunuz
Seninde çok güzel çıksın sonucun kucağına gelsin miniğin sağlıklaBen artik huzurla uyuyabilirim.
Yarin için dua edin bana kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?