- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.081
Aminn.Seninde çok güzel çıksın sonucun kucağına gelsin miniğin sağlıkla
Antioksidan bide kiş gunu güzel bı vitamin iç canm mutlaka faydası olurHıö
Hım anladım canım benimde sorunum yok diye düşünüyorum ama emin değilim genede sorun. Çıkmasından korkuyorum ben kontrol gününe kadar g0nde bir bardak içeyim o halde
Ay sağolun canlarBenden aldi güzel haberi
Çok ince diye negatif sanmiş
İşte de olmaz ya gündüz vaktiHadi yaaa
Ona göre içeyim bende yollarda falan gelir bide
Sağol cnm benim inş ilk resimlerini koyabilirim
Aynn canım içerim artık aslında bi kaç ay önce nae ekşisi yapmıştım eşim köyden nar getirmişti bozulmasın diye hepsini taneleyip kaynattım keşke buzlupa atsaymışım kaynatmadan şimdi blendrdan geçirip içerdim en azından yüzde yüz katkısız olduğunu bilirdimAntioksidan bide kiş gunu güzel bı vitamin iç canm mutlaka faydası olur
Darısı bekleyenlerin başına çok heyecanlıyım ya nasıl uyurum bu geceSağol cnm benim inş ilk resimlerini koyabilirim
Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin canımDarısı bekleyenlerin başına çok heyecanlıyım ya nasıl uyurum bu gece
Günde 3 litre su duphalac sabah akşamKızlar bide ben şey sorucam size bende eskiden beri kronik kabızlık var üniversite yıllarından kalma, bi ara yalnız yaşadım çalışırken o dönem hep paketli gıdalar tükete tükete kabızlıktan basur bile oldum haşa geçmedi... Öyleki ara ara haftalarca wc ye çıkamadığım oluyordu vs. Bi süredie çok iyiydim ama son 2 haftadır vajinit sebebi ile antibiyotik kullandım ondan mı bilmiyorum acayip zordayım anlatamam incir, zeytinyağ, yoğurt, probiyotik faşan denedim hepsini ama pek fayda görmedim öyleki zorlanıyorum ki afedersiniz kan geliyor (özür dilerim) sadede gelirsek eğer geçen sene bi ara yine byleydim duphaloc kullandım ama aman aman o da fayda etmedi başka bi önerisi olan var mı ya da ne bilim bu tedavi süresinde çok bana sıkıntı çıkarır mı sizce
Merhaba akıntı neden oldu acaba öğrenebildiniz miKızlar benım transfere 1 hafta kala akıntınız coğaldı mı? Süt beyazı gibi ve yogun benım kalınlaştıgı için mi acaba
Ooo canım seni tebrik ederim vallahi bunların hepsini yapabilmişsinGünde 3 litre su duphalac sabah akşam
Gece yatarken kefir bir kaşık zeytinyağ
Sabah aç karnına suda beklemiş 3 gün kurusu suyuyla beraber.
Peşine zeytinyağına konmuş kuru incir yiyip su içip kahvaltıyı bekliyorsun.
Ekmek makarna karbonhidrat yok.
Ara öğünde bir activa yoğurt yanına kivi armut dut kurusu yine kayısı
Portakal mandalina lif bakımından zengin oldugu için.
Kayısı hoşafı yemeklerin yanına.
Ben hergün bunları harfiyen uyguladım iki denemem de de hiç kabızlık yaşamadım bide bu şekilde dene.
Sağlıcakla gelsin canım gününe göre çizginin silikliği normal hayırlı olsunHadi uyumayanlar bir şeyler yazsın görüyormusunuz
Rica ederim canımOoo canım seni tebrik ederim vallahi bunların hepsini yapabilmişsinben sabahları su içmeye zor yetişiyorum ama yinede ekranın ss ini aldım uyabildiğim kadarına uyucam bakalım teşekkür ederim
Sağlıcakla devam etsin inşallahDarısı bekleyenlerin başına çok heyecanlıyım ya nasıl uyurum bu gece
Ben bugün gittim tek embriyo transferi olacakmış genetiğe gitmesini siz mi istediniz ben bilmiyorum gitti mi gitmedi mi. 5aa dedi kalitesi iyi dedi onu transfer edecekmiş. 17 si salı günü inşallah transfer olcakGenelde transferden önceki muayene de söyler canım
Ben de bilmiyorum genetikten gelen 1 sağlıklı embriyom birde genetiğe gitmeyen var tek koyar sanırım sağlıklı olanı
Merak etme aldiklarimizda iyi içerikleri sadece nar ama kendi yaptigin daha iyi olurdu kendine ayrı tabiA Aymelek tebrik ederim canım darısı bebişi kucağına almaya olsun
Aynn canım içerim artık aslında bi kaç ay önce nae ekşisi yapmıştım eşim köyden nar getirmişti bozulmasın diye hepsini taneleyip kaynattım keşke buzlupa atsaymışım kaynatmadan şimdi blendrdan geçirip içerdim en azından yüzde yüz katkısız olduğunu bilirdim
Şifa olsun inşallahRica ederim canım
İlk denemem de transferin ertesi gün uyandığımda hayatım boyunca hiç yaşamadığım şekilde bir kabızlık yaşadım ilk deneme cahillik tabii ki baya zorladım ve negatif sonuç aldım
Doktorum her ne kadar onunla alakası yok dese de ben resmen embriyoyu vücudumdan atar şekilde ıkınmıştım
Bir dahaki denemeler için bana çok güzel bir tecrübe olmuştu.
Onun için bunların hepsini hiç sıkılmadan her gün yaptım hiç kabız olmadım
Hepimize kan olsun inşallah bebişlere can olsunMerak etme aldiklarimizda iyi içerikleri sadece nar ama kendi yaptigin daha iyi olurdu kendine ayrı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?