Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

A Aymelek tebrik ederim canım darısı bebişi kucağına almaya olsun
Antioksidan bide kiş gunu güzel bı vitamin iç canm mutlaka faydası olur
Aynn canım içerim artık aslında bi kaç ay önce nae ekşisi yapmıştım eşim köyden nar getirmişti bozulmasın diye hepsini taneleyip kaynattım keşke buzlupa atsaymışım kaynatmadan şimdi blendrdan geçirip içerdim en azından yüzde yüz katkısız olduğunu bilirdim

Kızlar bide ben şey sorucam size bende eskiden beri kronik kabızlık var üniversite yıllarından kalma, bi ara yalnız yaşadım çalışırken o dönem hep paketli gıdalar tükete tükete kabızlıktan basur bile oldum haşa geçmedi... Öyleki ara ara haftalarca wc ye çıkamadığım oluyordu vs. Bi süredie çok iyiydim ama son 2 haftadır vajinit sebebi ile antibiyotik kullandım ondan mı bilmiyorum acayip zordayım anlatamam incir, zeytinyağ, yoğurt, probiyotik faşan denedim hepsini ama pek fayda görmedim öyleki zorlanıyorum ki afedersiniz kan geliyor (özür dilerim) sadede gelirsek eğer geçen sene bi ara yine byleydim duphaloc kullandım ama aman aman o da fayda etmedi başka bi önerisi olan var mı ya da ne bilim bu tedavi süresinde çok bana sıkıntı çıkarır mı sizce

Günde 3 litre su duphalac sabah akşam
Gece yatarken kefir bir kaşık zeytinyağ
Sabah aç karnına suda beklemiş 3 gün kurusu suyuyla beraber.
Peşine zeytinyağına konmuş kuru incir yiyip su içip kahvaltıyı bekliyorsun.
Ekmek makarna karbonhidrat yok.
Ara öğünde bir activa yoğurt yanına kivi armut dut kurusu yine kayısı
Portakal mandalina lif bakımından zengin oldugu için.
Kayısı hoşafı yemeklerin yanına.
Ben hergün bunları harfiyen uyguladım iki denemem de de hiç kabızlık yaşamadım bide bu şekilde dene.

Ooo canım seni tebrik ederim vallahi bunların hepsini yapabilmişsin ben sabahları su içmeye zor yetişiyorum ama yinede ekranın ss ini aldım uyabildiğim kadarına uyucam bakalım teşekkür ederim

Ooo canım seni tebrik ederim vallahi bunların hepsini yapabilmişsin ben sabahları su içmeye zor yetişiyorum ama yinede ekranın ss ini aldım uyabildiğim kadarına uyucam bakalım teşekkür ederim
Rica ederim canım
İlk denemem de transferin ertesi gün uyandığımda hayatım boyunca hiç yaşamadığım şekilde bir kabızlık yaşadım ilk deneme cahillik tabii ki baya zorladım ve negatif sonuç aldım
Doktorum her ne kadar onunla alakası yok dese de ben resmen embriyoyu vücudumdan atar şekilde ıkınmıştım
Bir dahaki denemeler için bana çok güzel bir tecrübe olmuştu.
Onun için bunların hepsini hiç sıkılmadan her gün yaptım hiç kabız olmadım

Genelde transferden önceki muayene de söyler canım
Ben de bilmiyorum genetikten gelen 1 sağlıklı embriyom birde genetiğe gitmeyen var tek koyar sanırım sağlıklı olanı
Ben bugün gittim tek embriyo transferi olacakmış genetiğe gitmesini siz mi istediniz ben bilmiyorum gitti mi gitmedi mi. 5aa dedi kalitesi iyi dedi onu transfer edecekmiş. 17 si salı günü inşallah transfer olcak inşallah hepimizinki tutar

Merak etme aldiklarimizda iyi içerikleri sadece nar ama kendi yaptigin daha iyi olurdu kendine ayrı tabi

Şifa olsun inşallah bidaa negatif almazsında alırsın yavrunu kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…