Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Oda güzel ama çok pahalı ya 36 TL nedir arkadaş.
Türk tarımda dondurulmuş şekilde ama nar suyu içtiğini anlıyorsun
Tarım kredıden bende almıstım gayet guzeldı..
ama suan nar mevsımı dıye nar aldım ayıkladık onlar bıtınce suyunu alcam, ayıklamasıda cok gıcık..
eşim ayıklıyor ama ben bı yere damlayacak dıye tetıkteyım sureklı

Kızlar merhaba. Prolutex iğne oluyorum karından her gün 2şer ampul. İğneyi eşim yapıyor. İğne yerinden iğneyi çektikten sonra iki üç damla kan geliyor bazen bu normal mi? Bir de iğne yerinden aynı şekilde kanla ilacın sıvısı da geri geliyor bir kaç damla. Tedirgin oldum yeteri kadar hormonu enjekte edemiyorsak diye. Böyle bir şey yaşayan ya da bilgisi olan var mı?

Ben 20 şişe yapmistim öyle sırf topik okumaktan faydası olur diye duymuştum işe yarasa bari

Aynısını ben de yaşıyorum canım hemşireye sordum normal dedi koldan yapaniniz var mı benim göbeğim çok ağrıyor artık

Gitseydi bilginiz olurdu cünkü genetik süreci ayrı bir maliyet

Bende de aynı durum oluyor. Çokta ağrı yapan bir iğne göbeğimin ağrısından oturup kalkamıyorum. Hemşireye sorduğumda normal dedi.

Başarısız denemelerim oldugu için genetik yapıldı canım.
Genetiğe gitseydi bilginiz olurdu maddi olarak fiyatı yüksek oluyor bide bekleme süreciniz oluyor filan.
Embriyonun kalitesi cok iyi

Aynısını ben de yaşıyorum canım hemşireye sordum normal dedi koldan yapaniniz var mı benim göbeğim çok ağrıyor artık
Ay çok rahatladım valla içim içimi yedi yanlış bir şey yapıyorsam diye. Koldan da yapılabiliyormuş galiba önemli olan kas kitlesine yapılması ama siz doktorunuza sorun

Bende de aynı durum oluyor. Çokta ağrı yapan bir iğne göbeğimin ağrısından oturup kalkamıyorum. Hemşireye sorduğumda normal dedi.
Ay çok şükürr ya hormonu eksik alıyorsam diye korktum ben de. evet benim de ağrıyor Allah emeklerimizin sonucunu güzelliklere çıkarsın inşallah hepimizin

Günaydın kızlar bugün benim 10. Günüm sanırım testi yarın yapacağım doktor cumartesi demişti adet belirtileri devam ediyor hala sadece göğüs ağrım azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…