- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.101
Tarım kredıden bende almıstım gayet guzeldı..Oda güzel ama çok pahalı ya 36 TL nedir arkadaş.
Türk tarımda dondurulmuş şekilde ama nar suyu içtiğini anlıyorsun
evet kız bıde benım yolum uzun valla bırakırım yollarda eve gidene kadarİşte de olmaz ya gündüz vakti
Öğrenemedım ama ilaçların etkisidir diye dusunuyorumMerhaba akıntı neden oldu acaba öğrenebildiniz mi
Ben 20 şişe yapmistim öyle sırf topik okumaktan faydası olur diyeA Aymelek tebrik ederim canım darısı bebişi kucağına almaya olsun
Aynn canım içerim artık aslında bi kaç ay önce nae ekşisi yapmıştım eşim köyden nar getirmişti bozulmasın diye hepsini taneleyip kaynattım keşke buzlupa atsaymışım kaynatmadan şimdi blendrdan geçirip içerdim en azından yüzde yüz katkısız olduğunu bilirdim
Aynısını ben de yaşıyorum canım hemşireye sordum normal dedi koldan yapaniniz var mı benim göbeğim çok ağrıyor artıkKızlar merhaba. Prolutex iğne oluyorum karından her gün 2şer ampul. İğneyi eşim yapıyor. İğne yerinden iğneyi çektikten sonra iki üç damla kan geliyor bazen bu normal mi? Bir de iğne yerinden aynı şekilde kanla ilacın sıvısı da geri geliyor bir kaç damla. Tedirgin oldum yeteri kadar hormonu enjekte edemiyorsak diye. Böyle bir şey yaşayan ya da bilgisi olan var mı?
Gitseydi bilginiz olurdu cünkü genetik süreci ayrı bir maliyetBen bugün gittim tek embriyo transferi olacakmış genetiğe gitmesini siz mi istediniz ben bilmiyorum gitti mi gitmedi mi. 5aa dedi kalitesi iyi dedi onu transfer edecekmiş. 17 si salı günü inşallah transfer olcakinşallah hepimizinki tutar
Bende de aynı durum oluyor. Çokta ağrı yapan bir iğne göbeğimin ağrısından oturup kalkamıyorum. Hemşireye sorduğumda normal dedi.Kızlar merhaba. Prolutex iğne oluyorum karından her gün 2şer ampul. İğneyi eşim yapıyor. İğne yerinden iğneyi çektikten sonra iki üç damla kan geliyor bazen bu normal mi? Bir de iğne yerinden aynı şekilde kanla ilacın sıvısı da geri geliyor bir kaç damla. Tedirgin oldum yeteri kadar hormonu enjekte edemiyorsak diye. Böyle bir şey yaşayan ya da bilgisi olan var mı?
İnşallah canım inşallahŞifa olsun inşallahbidaa negatif almazsında alırsın yavrunu kucağına
Benimde göbeğim çok ağrı yapıyor ama hiç koldan vurulana denk gelmedim. Reçetelerde ve ilaç kullanım talimatında da hep göbekten vurunuz yazmışlar.Aynısını ben de yaşıyorum canım hemşireye sordum normal dedi koldan yapaniniz var mı benim göbeğim çok ağrıyor artık
Başarısız denemelerim oldugu için genetik yapıldı canım.Ben bugün gittim tek embriyo transferi olacakmış genetiğe gitmesini siz mi istediniz ben bilmiyorum gitti mi gitmedi mi. 5aa dedi kalitesi iyi dedi onu transfer edecekmiş. 17 si salı günü inşallah transfer olcakinşallah hepimizinki tutar
Ay çok rahatladım valla içim içimi yedi yanlış bir şey yapıyorsam diye. Koldan da yapılabiliyormuş galiba önemli olan kas kitlesine yapılması ama siz doktorunuza sorunAynısını ben de yaşıyorum canım hemşireye sordum normal dedi koldan yapaniniz var mı benim göbeğim çok ağrıyor artık
Hergün idrar testi yapmak işte bu yüzdenKızlar ben bu sabahta test yaptım duruyor mu gitmişmi diye kan verene kadar emin olamıcam galiba
Ay çok şükürr ya hormonu eksik alıyorsam diye korktum ben de. evet benim de ağrıyor Allah emeklerimizin sonucunu güzelliklere çıkarsın inşallah hepimizinBende de aynı durum oluyor. Çokta ağrı yapan bir iğne göbeğimin ağrısından oturup kalkamıyorum. Hemşireye sorduğumda normal dedi.
Sanırım rahim duvarını kalınlaştırması için tüketiyorlarHanımlar merak ettim nar ı özellikle ne için tüketiyosunuz
Teşekkürler cnm içimi rahatlattınizSağlıcakla gelsin canım gününe göre çizginin silikliği normal hayırlı olsun
Offf bugün kan versemmi gidip yaHergün idrar testi yapmak işte bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?