Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benimde eşim ayıklar hep narı hiç ayıkladıgımı bılmem cok gıcık bişey

Merhaba kızlar.. 3 ocakta tek 5.gun embrıyo transferi oldum bugun 9. Gunum sabah kalktıgımda iç çamasırımda azıcık lekenme vardı. İdrar testi yaptıgımda negatıf cıktı. Silik cızgı bıle gormedım. Kan sulandırıcıyı bıraktım, iğnem oğlen 1 deydı 9 da vuruldum. hemsıre oyle soyledı. Yerlesme kanaması olabılır dedı ama idrar testım negatıf..

Belki daha idrara gecmedi canım bazılarının gec karışabilir bazılarının idrarda çıkmayabiliyor hiç korkma az kalmış gününe kan verirsin

Belki daha idrara gecmedi canım bazılarının gec karışabilir bazılarının idrarda çıkmayabiliyor hiç korkma az kalmış gününe kan verirsin
İnşallah oyledır canım sağlıkla tutunmustur.. Bu 3. Denemem. Ilk ıkısınde idrarda pozıtıfı gordum. Bırı kımyasal oldu dıgerını de sonradan kaybettim.

Kızlar günaydın, Transfer için ikinci adetimi oldum ama doktor bana femara verdi. Bir olgun yumurta olmaasını istediler ve rahmim bu sayede kalınlaşacakmış.. Estrofem flan niye vermedi ozaman sizin başınıza böyle bir şey geldi mi?

günaydın canımmm, dogal sıklus denıyor ozaman..
benımde aynı ıkı uc yumurtam vardı ama bana femara vs vermedı...
sadece folık asıt kullanıyorum bende

günaydın canımmm, dogal sıklus denıyor ozaman..
benımde aynı ıkı uc yumurtam vardı ama bana femara vs vermedı...
sadece folık asıt kullanıyorum bende
hmmben şimdi anladım. Senin adetlerin düzenli benimki düzensiz adet ortasına senin 1 yumurta gelişiyorsa benim gelişmiyor yada geç gelişiyor. yumurta geliştikce rahim kalınlaşıyor mantıgı biraz anladım doğala bıraktı yani hadi hayırlısı canım inşallah doktorun istediği gibi gider her şey..

Tabiki genetiği gitmesi ayrı olay onun için ücret felan ödüyosun

evet femara ıle yumurta gelıstırcek sende sonra onu çatlatacak ..
rahım de o esnada kalınlaşması hedeflenıyor yanı dogal gebelıge yakın ..
sen de nar yemeye baska ya da nar suyu,
rahım kalınlaşması ıcın ben başladım..
amiiinnn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…