- 9 Ağustos 2021
- 531
- 1.029
- 63
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.121
İllaki yarıyordur ama çok fazla söyleyen var faydasını görmüş olmasalar bu kadar geçmezdi lafıBen 20 şişe yapmistim öyle sırf topik okumaktan faydası olur diyeduymuştum işe yarasa bari
Hahaha ben dedim sana git ver diye . Duramazsın git koş ver geç olmadan hadi hadi koşşOfff bugün kan versemmi gidip ya
Benimde eşim ayıklar hep narı hiç ayıkladıgımı bılmem cok gıcık bişeyTarım kredıden bende almıstım gayet guzeldı..
ama suan nar mevsımı dıye nar aldım ayıkladık onlar bıtınce suyunu alcam, ayıklamasıda cok gıcık..
eşim ayıklıyor ama ben bı yere damlayacak dıye tetıkteyım sureklı
Offf hahahaha bilemedm kahvaltı flan edeyim sonra cıkarım belkiHahaha ben dedim sana git ver diye . Duramazsın git koş ver geç olmadan hadi hadi koşş
Koldanda yapılıyor ama bi gıcık geldi bana koldan yapmak göbege hep alışmışım ondan galıba kola yapamadım cesaretım olmadıBenimde göbeğim çok ağrı yapıyor ama hiç koldan vurulana denk gelmedim. Reçetelerde ve ilaç kullanım talimatında da hep göbekten vurunuz yazmışlar.
Kaçıncı günündü canımOfff bugün kan versemmi gidip ya
Günde 3 alıyorm sabah öğle akşamKizlar bu estrofem kullananlar günde 2 ya da 3 aldığınızda aynı anda mi aliyosunuz yoksa sabah öğlen akşam şeklinde mi aliyosunuz
Belki daha idrara gecmedi canım bazılarının gec karışabilir bazılarının idrarda çıkmayabiliyor hiç korkma az kalmış gününe kan verirsinMerhaba kızlar.. 3 ocakta tek 5.gun embrıyo transferi oldum bugun 9. Gunum sabah kalktıgımda iç çamasırımda azıcık lekenme vardı. İdrar testi yaptıgımda negatıf cıktı. Silik cızgı bıle gormedım.Kan sulandırıcıyı bıraktım, iğnem oğlen 1 deydı 9 da vuruldum. hemsıre oyle soyledı. Yerlesme kanaması olabılır dedı ama idrar testım negatıf..
İnşallah oyledır canım sağlıkla tutunmustur.. Bu 3. Denemem. Ilk ıkısınde idrarda pozıtıfı gordum. Bırı kımyasal oldu dıgerını de sonradan kaybettim.Belki daha idrara gecmedi canım bazılarının gec karışabilir bazılarının idrarda çıkmayabiliyor hiç korkma az kalmış gününe kan verirsin
Ben tek seferde içiyorum hepsini hemşire fark etmez demiştiKizlar bu estrofem kullananlar günde 2 ya da 3 aldığınızda aynı anda mi aliyosunuz yoksa sabah öğlen akşam şeklinde mi aliyosunuz
Rabbim yüzünü güldürsün inşallahİnşallah oyledır canım sağlıkla tutunmustur.. Bu 3. Denemem. Ilk ıkısınde idrarda pozıtıfı gordum. Bırı kımyasal oldu dıgerını de sonradan kaybettim.
evet çok sınır bozucu ya ayıklaması :)Benimde eşim ayıklar hep narı hiç ayıkladıgımı bılmem cok gıcık bişey
günaydın canımmm, dogal sıklus denıyor ozaman..Kızlar günaydın, Transfer için ikinci adetimi oldum ama doktor bana femara verdi. Bir olgun yumurta olmaasını istediler ve rahmim bu sayede kalınlaşacakmış.. Estrofem flan niye vermedi ozaman sizin başınıza böyle bir şey geldi mi?
8. Günüm kaset test biraz daha koyulaşmış bugün ikinci çizgi kasıklarımda ağrı var iki gndür zatenKaçıncı günündü canım
hmmben şimdi anladım. Senin adetlerin düzenli benimki düzensiz adet ortasına senin 1 yumurta gelişiyorsa benim gelişmiyor yada geç gelişiyor. yumurta geliştikce rahim kalınlaşıyor mantıgı biraz anladım doğala bıraktı yani hadi hayırlısı canım inşallah doktorun istediği gibi gider her şey..günaydın canımmm, dogal sıklus denıyor ozaman..
benımde aynı ıkı uc yumurtam vardı ama bana femara vs vermedı...
sadece folık asıt kullanıyorum bende
Tabiki genetiği gitmesi ayrı olay onun için ücret felan ödüyosunBen bugün gittim tek embriyo transferi olacakmış genetiğe gitmesini siz mi istediniz ben bilmiyorum gitti mi gitmedi mi. 5aa dedi kalitesi iyi dedi onu transfer edecekmiş. 17 si salı günü inşallah transfer olcakinşallah hepimizinki tutar
evet femara ıle yumurta gelıstırcek sende sonra onu çatlatacak ..hmmben şimdi anladım. Senin adetlerin düzenli benimki düzensiz adet ortasına senin 1 yumurta gelişiyorsa benim gelişmiyor yada geç gelişiyor. yumurta geliştikce rahim kalınlaşıyor mantıgı biraz anladım doğala bıraktı yani hadi hayırlısı canım inşallah doktorun istediği gibi gider her şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?