- 7 Ocak 2021
- 1.530
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.207
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.141
çok saol canım anladım teşekkür ederim nar yemeğede başlıyorum :) pozitif haberler alırız inşallah aminnnevet femara ıle yumurta gelıstırcek sende sonra onu çatlatacak ..
rahım de o esnada kalınlaşması hedeflenıyor yanı dogal gebelıge yakın ..
sen de nar yemeye baska ya da nar suyu,
rahım kalınlaşması ıcın ben başladım..
amiiinnn canım
amiinnn inşallaahh hersey cok guzel sorunsuz ilerler ve bebeklerımıze kavuşuruz ,aminnçok saol canım anladım teşekkür ederim nar yemeğede başlıyorum :) pozitif haberler alırız inşallah aminnn
Kuzum genetiğe gitse bile kalitede cok onemli genetiğe gidip tutmayan enbrıyonun genelde kalitesi düşük oluyomuş. Embrıyonun kalitesi guzel inş tutunurBen bugün gittim tek embriyo transferi olacakmış genetiğe gitmesini siz mi istediniz ben bilmiyorum gitti mi gitmedi mi. 5aa dedi kalitesi iyi dedi onu transfer edecekmiş. 17 si salı günü inşallah transfer olcakinşallah hepimizinki tutar
Bende yapıyorum günde iki defaKızlar merhaba. Prolutex iğne oluyorum karından her gün 2şer ampul. İğneyi eşim yapıyor. İğne yerinden iğneyi çektikten sonra iki üç damla kan geliyor bazen bu normal mi? Bir de iğne yerinden aynı şekilde kanla ilacın sıvısı da geri geliyor bir kaç damla. Tedirgin oldum yeteri kadar hormonu enjekte edemiyorsak diye. Böyle bir şey yaşayan ya da bilgisi olan var mı?
Şahane haber tebriklerKızlar ikinci kan değerim 215 çıktı ilki 76 çıkmıştı çok şükür yükselmiş aralarında 2 gün var sizce nasıl değer
Evet olabilir cnm benim olmuştu fitil flnda alıyordum ben ona bağladımMerhaba akıntı neden oldu acaba öğrenebildiniz mi
Tebrikler değeriniz çok güzellll maşalllahKızlar ikinci kan değerim 215 çıktı ilki 76 çıkmıştı çok şükür yükselmiş aralarında 2 gün var sizce nasıl değer
canım benim 4 yumurtam toplandı 2 sinin içi boş çıkmış 2 si döllendi. doktorum yumurta sayısı az olduğu için hemen 3. günde donduralım 5. günü bekleyip riske atmayalım dedi.Merhaba arkadaşlar.
7 Ocakta 4.gün taze embriyo transferi oldum. İlk denemedeyiz.
2 yumurta toplandı ikiside döllendi,transfer günü diğer embriyo için 1 gün daha gözlemleyip gelişme gösterirse dondurulacağını söylediler ama maalesef gelişim göstermedi ve imha edildi.
Merak ettiğin şey sadece 5.güne çıkan embriyolar mu donduruluyor? Yoksa 3.gün embriyosu dondurulabilir miydi?
Teşekkürler cnmTebrik ederim sağlıkla ilerlesin canım
hayırlı olsn canımmm,masallaahhh..Kızlar ikinci kan değerim 215 çıktı ilki 76 çıkmıştı çok şükür yükselmiş aralarında 2 gün var sizce nasıl değer
bilmiyorum canım bana pazartesi gel kan ver dedi, 2 tane 5.gün embriyosu koydu büyük ihtimal o yüzden erken çağırdığını düşündüm. Ayrıca dayanamayıp yarın test yapacağım sabahtan 6.günüm oluyor yarın.. Hala hiçbir belirtim yok tabiCanım hayırlı olsunaynı şekildeyim bende cuma gününu de ben transfer oldum bugün ,5 günüm 8 günüm kaldı doktor 13 gün sonra gebelik testi yaptır dedi.Ama senin erken değil mi test için pazartesi
Kan verebilir içini rahatlatabilirsin canm8. Günüm kaset test biraz daha koyulaşmış bugün ikinci çizgi kasıklarımda ağrı var iki gndür zaten
Hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar ikinci kan değerim 215 çıktı ilki 76 çıkmıştı çok şükür yükselmiş aralarında 2 gün var sizce nasıl değer
Listedeki ilk hamile emojisini aldınKızlar ikinci kan değerim 215 çıktı ilki 76 çıkmıştı çok şükür yükselmiş aralarında 2 gün var sizce nasıl değer
Evet oluyor kuzumKızlar benım transfer haftaya ama bende bıle su an kasık agrısı var estrofem kullanıyorum galıba konulduktan sonra olması cok doğal ilaçlardan oluyo hep bunlar
Yumurtam catladıgı zamanda oluyo boyle hafif hafif aynı onun gibiEvet oluyor kuzum
Allah hayırlı etsin sağlıcakla devam etsin inşallahKızlar ikinci kan değerim 215 çıktı ilki 76 çıkmıştı çok şükür yükselmiş aralarında 2 gün var sizce nasıl değer
İlk sonuç 8.gün 76 çıktı 10.gün bgn 215 çıktıAllah hayırlı etsin sağlıcakla devam etsin inşallah, bu son değer kaçıncı gün çıkmış oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?