Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

çok saol canım anladım teşekkür ederim nar yemeğede başlıyorum :) pozitif haberler alırız inşallah aminnn

Kuzum genetiğe gitse bile kalitede cok onemli genetiğe gidip tutmayan enbrıyonun genelde kalitesi düşük oluyomuş. Embrıyonun kalitesi guzel inş tutunur

Bende yapıyorum günde iki defa
Arada kanıyor onun sebebi aslında enjektorden iğneyi sıkarken enjektörü göbeğe bastirirsak kanıyor .
Mümkün olduğunca tepesini sıkın enjektörü ittirmeden

canım benim 4 yumurtam toplandı 2 sinin içi boş çıkmış 2 si döllendi. doktorum yumurta sayısı az olduğu için hemen 3. günde donduralım 5. günü bekleyip riske atmayalım dedi.

Canım hayırlı olsun aynı şekildeyim bende cuma gününu de ben transfer oldum bugün ,5 günüm 8 günüm kaldı doktor 13 gün sonra gebelik testi yaptır dedi.Ama senin erken değil mi test için pazartesi
bilmiyorum canım bana pazartesi gel kan ver dedi, 2 tane 5.gün embriyosu koydu büyük ihtimal o yüzden erken çağırdığını düşündüm. Ayrıca dayanamayıp yarın test yapacağım sabahtan 6.günüm oluyor yarın.. Hala hiçbir belirtim yok tabi

Kızlar benım transfer haftaya ama bende bıle su an kasık agrısı var estrofem kullanıyorum galıba konulduktan sonra olması cok doğal ilaçlardan oluyo hep bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…