- 12 Mart 2019
- 16.517
- 35.945
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.161
Ahahah benim agzımda acı tat gögüs ucunda batma oluyor tamam oldu diyorumYumurtam catladıgı zamanda oluyo boyle hafif hafif aynı onun gibiofff şöyle bi baba kramp girsinde transferden sonra 2. Gunu anlayalım tuttugunu testi kim beklicek o da her zaman olmuyomuş ki
Ben unuttum canım ya neydi belirtim sanırım benimde ateş basması olmuştu saç diplerim terliyorduAhahah benim agzımda acı tat gögüs ucunda batma oluyor tamam oldu diyorum
Benimkiler onlardı canm bide en büyük belirti lekelenmem di tabiBen unuttum canım ya neydi belirtim sanırım benimde ateş basması olmuştu saç diplerim terliyordu
Ya mevsimi ama dediğin gibi benm gibi tembellerin işi ne alsınTarım kredıden bende almıstım gayet guzeldı..
ama suan nar mevsımı dıye nar aldım ayıkladık onlar bıtınce suyunu alcam, ayıklamasıda cok gıcık..
eşim ayıklıyor ama ben bı yere damlayacak dıye tetıkteyım sureklı
Benim de transferin 11. Günü leke gelmişti biraz da artmıştı korkup gidip kan vermiştim 88 çıkmıştı çok güzeldiBenimkiler onlardı canm bide en büyük belirti lekelenmem di tabi
AminnnnnHepimize kan olsun inşallah bebişlere can olsun
Buz koy canım istersen biraz şişliğe iyi gelirBenm transfere kaldı bir günoturacak yerim kalmadı zaten iğneden
İnşallah tekrardan yaşayacagız o günleriBenim de transferin 11. Günü leke gelmişti biraz da artmıştı korkup gidip kan vermiştim 88 çıkmıştı çok güzeldi
eşlere verın ayıklarlarsa taze yerız olmadı suyunu ıcerız ne yapalımYa mevsimi ama dediğin gibi benm gibi tembellerin işi ne alsın
Kolonya ile avuç içinle hamur ezer gibi ez canım yan yat hangi tarafsa beze oluştuysa tabiBenm transfere kaldı bir günoturacak yerim kalmadı zaten iğneden
Amin canımİnşallah tekrardan yaşayacagız o günleri
Denemedim hiç deneyeyim canm onuKolonya ile avuç içinle hamur ezer gibi ez canım yan yat hangi tarafsa beze oluştuysa tabi
Sende içiver gitsin adettendirAmin canımnar suyu bende içsem mi acaba kararsız kaldım
Bugun gideyim alayım o zamanSende içiver gitsin adettendir
Her iğne den sonra kolonyalı pamukla bastır ki morarma ve şişme olmasınDenemedim hiç deneyeyim canm onu
Ay canm o okadar zor ki sağlık ocağı dediğin yakın olur dimi benmki fizanda.. üstümde bı suru şey varken orda beklemek bastırmak çok zor.. bide bı suru yürüyorum dönüşte otobüse binmiyorum benim için ekstra yorucu iğne vurdurmaktaHer iğne den sonra kolonyalı pamukla bastır ki morarma ve şişme olmasın
5 dk bastirsan yeterAy canm o okadar zor ki sağlık ocağı dediğin yakın olur dimi benmki fizanda.. üstümde bı suru şey varken orda beklemek bastırmak çok zor.. bide bı suru yürüyorum dönüşte otobüse binmiyorum benim için ekstra yorucu iğne vurdurmakta
Yok progestan kalcadan canim oksapar göbekten vuruluyorum5 dk bastirsan yeter
Senin ignen göbekten değil mi kendin vurmuyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?