- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.181
Oksapar bana çok acılı geldi sizde de öyle miYok progestan kalcadan canim oksapar göbekten vuruluyorum
Benimde 2 yumurta toplandı 2si de döllendi ama direkt taze transfer istedi doktorum. Diğeri 5e çıkarsa dondururuz dedi ama olmadı. Bakalım transferimin 5.günü bugün. Zaman biraz hızlı geçse keşkecanım benim 4 yumurtam toplandı 2 sinin içi boş çıkmış 2 si döllendi. doktorum yumurta sayısı az olduğu için hemen 3. günde donduralım 5. günü bekleyip riske atmayalım dedi.
Her defasında aynı belirti mi oluyor canımAhahah benim agzımda acı tat gögüs ucunda batma oluyor tamam oldu diyorum
Benim de progestran var 3 günde 1 şeklindeYok progestan kalcadan canim oksapar göbekten vuruluyorum
Benim de transfer günü hariç daha 3. GundeyimBenimde 2 yumurta toplandı 2si de döllendi ama direkt taze transfer istedi doktorum. Diğeri 5e çıkarsa dondururuz dedi ama olmadı. Bakalım transferimin 5.günü bugün. Zaman biraz hızlı geçse keşke
Benim aynen dediğiniz gibi olduevet femara ıle yumurta gelıstırcek sende sonra onu çatlatacak ..
rahım de o esnada kalınlaşması hedeflenıyor yanı dogal gebelıge yakın ..
sen de nar yemeye baska ya da nar suyu,
rahım kalınlaşması ıcın ben başladım..
amiiinnn canım
nasıl gıdıyo canım tedavın?Benim aynen dediğiniz gibi oldu
benımde lekelenmem bıraz uzun surmustu yaa,Merhababende ocak ayında transfer olucam. Kasımda opu oldu. Heyecanla o günü bekliyorım yanlız bişey sorucam. Opudan sonraki adetiniz normalden uzun mu sürdü. 11 gündür adetim halada devam ediyo leke halinde. Sizde de böyle bi durum yaşandı mı acaba
Salı günü trasfernasıl gıdıyo canım tedavın?
rahım kalınlıgın kaç ıken trasnfer etmıstı canım?Hiç tedirgin olma güzel beslenmene dikkat et dinlen stres yapma Allah’ın izniyle kavuşursun inşallahBenim rahmim kalınlaşmadığı için doktorum iptal edecekti embriyon çok deneyelim 3 günlükte embriyolarla dedi tuttu içini ferah tut sadece
ay ay ay,Salı günü trasfer
totodan ıgne dımı ?Benim de progestran var 3 günde 1 şeklinde
Akşam bence gidicem acile
Ama beni rahatsiz etmiyor bu iğne şükür
Söylenenlere göre çok ağrı yapıyor diyorlardı
Göbekten günde 2 defa prolutex iğne var canımtotodan ıgne dımı ?
evet herkes cok acıyor vs dıyordu..
göbekten ıgnen var mı canım?
anladım kuzum,şifa olsunn..Göbekten günde 2 defa prolutex iğne var canım
3, günde 1 de kalçadan progestran var
İçmeyeni dövüyoruzAmin canımnar suyu bende içsem mi acaba kararsız kaldım
2 hamileliğim de de aynıları oldu kuzumHer defasında aynı belirti mi oluyor canım
Hergun vurunca öyle olmuyor canim 3 günde vuruldugum oldu dinlenmiş oluyor 3 güne.. ama her gün tadı başka hergun vurulmayinca bilemessin:) her hareketini yapiyosun yine ama üstüne oturmak yatmak zor oluyor olmuyor değil. Yağlı bir iğne sonucta transferden sora azaltıyor doktorum 3 gune indirir ozaman rahatlarim biraz.Benim de progestran var 3 günde 1 şeklinde
Akşam bence gidicem acile
Ama beni rahatsiz etmiyor bu iğne şükür
Söylenenlere göre çok ağrı yapıyor diyorlardı
Oda yakıyor yakmıyor dehil yagli igne oda ama göbek ya geciyor ama böyle arada sizi oluyor yine birikince.Oksapar bana çok acılı geldi sizde de öyle mi
Ne yapayım yaa yatıp duruyorum yapacak bişey yokanladım kuzum,şifa olsunn..
nasıl gıdıyo napıyosun evde :)
kv nasıl gelmiyo dımı :))
Benm esim akciğer enfeksiyonu oldu şaka değil gerçekten hasta oldu ama gelicekler o zamana iyileşir eşim belki bende hafif kırık gibiyim sanki bilmiyorum.. sağ sağlim atlatsaydikNe yapayım yaa yatıp duruyorum yapacak bişey yok
Yok gelmiyor korana yım ya
Her öğlen çorba bırakıyor kapıya gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?