Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

canım benim 4 yumurtam toplandı 2 sinin içi boş çıkmış 2 si döllendi. doktorum yumurta sayısı az olduğu için hemen 3. günde donduralım 5. günü bekleyip riske atmayalım dedi.
Benimde 2 yumurta toplandı 2si de döllendi ama direkt taze transfer istedi doktorum. Diğeri 5e çıkarsa dondururuz dedi ama olmadı. Bakalım transferimin 5.günü bugün. Zaman biraz hızlı geçse keşke

Benimde 2 yumurta toplandı 2si de döllendi ama direkt taze transfer istedi doktorum. Diğeri 5e çıkarsa dondururuz dedi ama olmadı. Bakalım transferimin 5.günü bugün. Zaman biraz hızlı geçse keşke
Benim de transfer günü hariç daha 3. Gundeyim
Pazartesi transfer olmuştum zaman geçmiyor gercekten

Benim aynen dediğiniz gibi oldu

benımde lekelenmem bıraz uzun surmustu yaa,
kasımda opu oldum bende

rahım kalınlıgın kaç ıken trasnfer etmıstı canım?
masallaahh nasıbı var ıse tutuyor ya.

Benim de progestran var 3 günde 1 şeklinde
Akşam bence gidicem acile
Ama beni rahatsiz etmiyor bu iğne şükür
Söylenenlere göre çok ağrı yapıyor diyorlardı
totodan ıgne dımı ?
evet herkes cok acıyor vs dıyordu..
göbekten ıgnen var mı canım?

Benim de progestran var 3 günde 1 şeklinde
Akşam bence gidicem acile
Ama beni rahatsiz etmiyor bu iğne şükür
Söylenenlere göre çok ağrı yapıyor diyorlardı
Hergun vurunca öyle olmuyor canim 3 günde vuruldugum oldu dinlenmiş oluyor 3 güne.. ama her gün tadı başka hergun vurulmayinca bilemessin:) her hareketini yapiyosun yine ama üstüne oturmak yatmak zor oluyor olmuyor değil. Yağlı bir iğne sonucta transferden sora azaltıyor doktorum 3 gune indirir ozaman rahatlarim biraz.

Ne yapayım yaa yatıp duruyorum yapacak bişey yok
Yok gelmiyor korana yım ya
Her öğlen çorba bırakıyor kapıya gidiyor
Benm esim akciğer enfeksiyonu oldu şaka değil gerçekten hasta oldu ama gelicekler o zamana iyileşir eşim belki bende hafif kırık gibiyim sanki bilmiyorum.. sağ sağlim atlatsaydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…