Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Transferden önce hiç vurulmadim canım
Sadece transferden bı gün önce vuruldum onu da progestran hormonu düşük çıktı ondan vurdular

Benm esim akciğer enfeksiyonu oldu şaka değil gerçekten hasta oldu ama gelicekler o zamana iyileşir eşim belki bende hafif kırık gibiyim sanki bilmiyorum.. sağ sağlim atlatsaydik
Geçmiş olsun canım
Hee senin eşinin ailesimiydi o ısrarla gelmek isteyen
Ne deseniz olmamıştı

Senin doğal miydi ilaçlımi canim progestan hormonun 17 iyi bı degerdi yumurtlama olmuş demek ama ilaçsiz.ise.
Yok doğal değildi canım direk 2.gun estrofem e başlamıştık
Doktor yumurtlama takip etmiycez sende demişti çatlatma iğnesi flaan da olmadım
Yumurta ölçüsü falan da konuşmadı hiç sanmıyorum yumurtlama olduğunu
Ben pek hemen yumurtlama görmem ilaçsız yada çok geç görürüm

Ama progestan 17 yumurtlama olduğunu gösteriyor benm mesela pazartesi 0,2 çıktı çünkü ilaçlar baskıladi yumurtlama olmadı

ilaçlarda dur canım estrofem den sonra transfere 6 gün kala prolutex göbekten iğneye de başladım oda yükseltmiş olabilir
Heh tamam öyleyse cnm evet iğneler yükseltir bende pazartesi vericem progestan testi sağlık ocağına transferden sora bakalım doktot istemedi ama ben merak ediyorum:))

ay ay ay,
harıkaaaa.. maşallaahhh sımsıkı tutunsun ınsallah..
ılac basladın mı?
dogal sıklus oldu degıl mı senınde ?ilaçsıza yakın
Aynen femara ile yumurta büyütüldü sonra çatlatma iğnesi salı günü trasfer insalh dua edin rabbim herkesin gönlüne göre versin 2016 dan beri bennn bu işin içindeyim trasfer ilkkez olcam

Aynen femara ile yumurta büyütüldü sonra çatlatma iğnesi salı günü trasfer insalh dua edin rabbim herkesin gönlüne göre versin 2016 dan beri bennn bu işin içindeyim trasfer ilkkez olcam
evet senı hattrlıyorum canım,
Insallah olacak bu sefer sımsıkı tutunsun bebegın, saglıkla kucagına al ınsallaahhh.amiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…