- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.201
Transferden önce hiç vurulmadim canımHergun vurunca öyle olmuyor canim 3 günde vuruldugum oldu dinlenmiş oluyor 3 güne.. ama her gün tadı başka hergun vurulmayinca bilemessin:) her hareketini yapiyosun yine ama üstüne oturmak yatmak zor oluyor olmuyor değil. Yağlı bir iğne sonucta transferden sora azaltıyor doktorum 3 gune indirir ozaman rahatlarim biraz.
Senin doğal miydi ilaçlımi canim progestan hormonun 17 iyi bı degerdi yumurtlama olmuş demek ama ilaçsiz.ise.Transferden önce hiç vurulmadim canım
Sadece transferden bı gün önce vuruldum onu da progestran hormonu düşük çıktı ondan vurdular
Geçmiş olsun canımBenm esim akciğer enfeksiyonu oldu şaka değil gerçekten hasta oldu ama gelicekler o zamana iyileşir eşim belki bende hafif kırık gibiyim sanki bilmiyorum.. sağ sağlim atlatsaydik
Evet evet canım 10 gün kalacaklar sağolasın canm :))Geçmiş olsun canım
Hee senin eşinin ailesimiydi o ısrarla gelmek isteyen
Ne deseniz olmamıştı
Yok doğal değildi canım direk 2.gun estrofem e başlamıştıkSenin doğal miydi ilaçlımi canim progestan hormonun 17 iyi bı degerdi yumurtlama olmuş demek ama ilaçsiz.ise.
Ama progestan 17 yumurtlama olduğunu gösteriyorYok doğal değildi canım direk 2.gun estrofem e başlamıştık
Doktor yumurtlama takip etmiycez sende demişti çatlatma iğnesi flaan da olmadım
Yumurta ölçüsü falan da konuşmadı hiç sanmıyorum yumurtlama olduğunu
Ben pek hemen yumurtlama görmem ilaçsız yada çok geç görürüm
ilaçlarda dur canım estrofem den sonra transfere 6 gün kala prolutex göbekten iğneye de başladım oda yükseltmiş olabilirAma progestan 17 yumurtlama olduğunu gösteriyorbenm mesela pazartesi 0,2 çıktı çünkü ilaçlar baskıladi yumurtlama olmadı
Kuzum kalınlaştı mı bu sefer kaç mm olduSalı günü trasfer
Heh tamam öyleyse cnm evet iğneler yükseltir bende pazartesi vericem progestan testi sağlık ocağına transferden sora bakalım doktot istemedi ama ben merak ediyorum:))ilaçlarda dur canım estrofem den sonra transfere 6 gün kala prolutex göbekten iğneye de başladım oda yükseltmiş olabilir
Adetın kacıncı gunu 0.2 cıktı?Ama progestan 17 yumurtlama olduğunu gösteriyorbenm mesela pazartesi 0,2 çıktı çünkü ilaçlar baskıladi yumurtlama olmadı
Ahaahhaha bu gelınlerden korkulur yaaa :))Ne yapayım yaa yatıp duruyorum yapacak bişey yok
Yok gelmiyor korana yım ya
Her öğlen çorba bırakıyor kapıya gidiyor
Aynen çok şükür 9mm oldu 3 çizgi güzeldiKuzum
Kuzum kalınlaştı mı bu sefer kaç mm oldu
Aynen femara ile yumurta büyütüldü sonra çatlatma iğnesi salı günü trasfer insalh dua edin rabbim herkesin gönlüne göre versin 2016 dan beri bennn bu işin içindeyim trasfer ilkkez olcamay ay ay,
harıkaaaa.. maşallaahhh sımsıkı tutunsun ınsallah..
ılac basladın mı?
dogal sıklus oldu degıl mı senınde ?ilaçsıza yakın
evet senı hattrlıyorum canım,Aynen femara ile yumurta büyütüldü sonra çatlatma iğnesi salı günü trasfer insalh dua edin rabbim herkesin gönlüne göre versin 2016 dan beri bennn bu işin içindeyim trasfer ilkkez olcam
adetının kacıncı gunu trasnfer olmus olacaksın ??Aynen femara ile yumurta büyütüldü sonra çatlatma iğnesi salı günü trasfer insalh dua edin rabbim herkesin gönlüne göre versin 2016 dan beri bennn bu işin içindeyim trasfer ilkkez olcam
Evet progesteron 17 yumurtlama olmuş demek birkez benim 17 çıktı doktor iptal etti yumurtlamissin dediAma progestan 17 yumurtlama olduğunu gösteriyorbenm mesela pazartesi 0,2 çıktı çünkü ilaçlar baskıladi yumurtlama olmadı
20.günüadetının kacıncı gunu trasnfer olmus olacaksın ??
Aminn kuzum Allah'ım razı olsun herşey güzel olsunevet senı hattrlıyorum canım,
Insallah olacak bu sefer sımsıkı tutunsun bebegın, saglıkla kucagına al ınsallaahhh.amiinnnn
amiiiinnn, Rabbım yardımcımız olsun hepımızınAminn kuzum Allah'ım razı olsun herşey güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?