- 23 Temmuz 2022
- 106
- 71
- 48
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.221
Merhaba progesteron degerınız 17 cıktıgı ıcın iptal mi edılmıstı transferiniz, anlamadımEvet progesteron 17 yumurtlama olmuş demek birkez benim 17 çıktı doktor iptal etti yumurtlamissin dedi
Canm yumurtlama olmadı estrofem kullanırken bende ya yumurta ya catlamiyor ya da olmuyor yumurtlama. 14ncu gün olması gerekiyor takviye ile dolduruyoruz biz progestani.Adetın kacıncı gunu 0.2 cıktı?
Yok iğne kullanmış arkadaş gobekten o yüzden öyle çıkmıştır progestan içerikli ilaçlar arttırıyor zatenEvet progesteron 17 yumurtlama olmuş demek birkez benim 17 çıktı doktor iptal etti yumurtlamissin dedi
Bende bunu soracaktım niye iptal olsu nkiMerhaba progesteron degerınız 17 cıktıgı ıcın iptal mi edılmıstı transferiniz, anlamadım
Yok yahu bu başka konuMerhaba progesteron degerınız 17 cıktıgı ıcın iptal mi edılmıstı transferiniz, anlamadım
Cok şükür bakalım bende korkuyorum kaç mm oldu acaba canımAynen çok şükür 9mm oldu 3 çizgi güzeldi
Başka arkadaşın hastane de 35 çıkmıştı ona vermediler meselaYok iğne kullanmış arkadaş gobekten o yüzden öyle çıkmıştır progestan içerikli ilaçlar arttırıyor zaten
Anladım canım benım adetlıyken 0.2 ydi doktor 1 in altında olması gerekıyor demiştiCanm yumurtlama olmadı estrofem kullanırken bende ya yumurta ya catlamiyor ya da olmuyor yumurtlama. 14ncu gün olması gerekiyor takviye ile dolduruyoruz biz progestani.
Yok canm sen onlara bakma 17 normalde kötü bı değer değil. 9 ile hamile kalıp ilerleyen var düşün. Yani yüksek olması her zaman iyidir deniyorBaşka arkadaşın hastane de 35 çıkmıştı ona vermediler mesela
Adetliyken 0.69 du benmde aynen canım 1 in altında bekleniyor rahim kendini kapatiyormus progestan yüksek olduğunda tedavi başlanmiyor o yuzdenAnladım canım benım adetlıyken 0.2 ydi doktor 1 in altında olması gerekıyor demişti
Ay maysa sende çok uğraştın sonunda şükür olmuş inşallah hayirlisiyla transferini de olursun tutunurAynen çok şükür 9mm oldu 3 çizgi güzeldi
Bu rahım ne boyle yaAdetliyken 0.69 du benmde aynen canım 1 in altında bekleniyor rahim kendini kapatiyormus progestan yüksek olduğunda tedavi başlanmiyor o yuzden
Kaçıncı tüp bebek denemesiMerhaba canm benim de donduruldu bende Ocak ta transfer olucam nasipse .
Aman işte bilmemek en iyisi ama biliyoruz herşeyi bilmesekBu rahım ne boyle ya
Kese yaklaşık 4ncu haftada gözüküyor kalp te 6.nci haftada ve sonrası zamanalrda netleşiyor.Kızlar kese ile kalp atışı arasında kaç gün oluyor bilginiz var mı
Valla ben ilk transferımde hiç bişey bılmıyodum ohhhh hayt bana guzeldi bi öğrendım keşke bılmeseydım dedım ya gercekten nasıl bi rahım cukuruna düştümAman işte bilmemek en iyisi ama biliyoruz herşeyi bilmesek
Evet o sürec streslı oluyo ya atıcak mı kalbi diye beklerkenKese yaklaşık 4ncu haftada gözüküyor kalp te 6.nci haftada ve sonrası zamanalrda netleşiyor.
Valla ben ilk transferımde hiç bişey bılmıyodum ohhhh hayt bana guzeldi bi öğrendım keşke bılmeseydım dedım ya gercekten nasıl bi rahım cukuruna düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?