- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.241
Ben fazla çıkamıyorum su içtiğim dışındaBen ilaçlardan dolayı çok su tüketiyorum o yüzden çıkıyorum.
Amin canım inşallahBu çiceği bugün miniğimi düşünerek alıp ektim
İnşallah ciceğinde miniğiminde ömrü uzun olurEki Görüntüle 3190742
Ay canım benim çok sevindimBen de test sonucumu aldim arkadaşlar.
Şükür pozitif .
Sonucu alir almaz da hepinizi içimden geçirdim dua ettim
Rabbim pozitif alanlarimiza sağlik sihhat afiyetle ve en önemlisi kolaylikla kavuşmayi nasip etsin.
Transfer hazirliginda olanlarinda tedavileri hayirla pozitif olarak sonuçlansin
Bugün 10.gün test günümdüAy canım benim çok sevindimhadi hayırlı olsun Darısı bize artık kaç gün sonra yaptın testi
15 gün sonra her ikiside görünüyor.Kızlar kese ile kalp atışı arasında kaç gün oluyor bilginiz var mı
Hayırlı olsun canımm sağlıkla ilerlesinBen de test sonucumu aldim arkadaşlar.
Şükür pozitif .
Rabbim pozitif alanlarimiza sağlik sihhat afiyetle ve en önemlisi kolaylikla kavuşmayi nasip etsin.
1 hafta arayla bakılıyor yada 10 gün canımKızlar kese ile kalp atışı arasında kaç gün oluyor bilginiz var mı
Hadi bakalım erken niye demişler sana bana 13 gün sonra dediler anlamadımBugün 10.gün test günümdü
Senin testin koyu çıkmıştı canım kaç çıktı değerinBugün 10.gün test günümdü
Himm anladım canım benim daha 1 haftaya yakın var1 hafta arayla bakılıyor yada 10 gün canım
AA çok iyi bana 13 gün sonra test yap dedi bana da uzun geldi test günü15 gün sonra her ikiside görünüyor.
Genelde doktorlar önce kese sonra kalp için çağırıyor
Kuzum sen nereye gittin yaBen fazla çıkamıyorum su içtiğim dışında
Burdayım biyere gitmedim canımKuzum sen nereye gittin ya
Sen niye ban yedinBurdayım biyere gitmedim canım
Allah hayırlı etsin sağlıcakla güzellikle devam etsin inşallahBen de test sonucumu aldim arkadaşlar.
Şükür pozitif .
Canım senin ilk gebelik testin nasıl çıkmıştıKızlar kese ile kalp atışı arasında kaç gün oluyor bilginiz var mı
Test değil kese muayenesini sordu arkadaşAA çok iyi bana 13 gün sonra test yap dedi bana da uzun geldi test günü
Evet canım ilaçlardan adet olamazsın zatenKızlar benim transferim adetin 26. günü olacak. Doktorum 20-25 günler arasında yapıyormuş ortalama. Ama o gün benim adet günüm gözüküyor. Transfere 5 gün kala başlanan ilaçlar ve iğneler bunu baskılar değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?