- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.261
Canim kliniklerimiz farkli. Tr de genelde 10 bazende 12.istiyorlar. senin dr sonucu kesin ogren bi daha da test yapma diye daha gec bibtarih verdi sanirimAA çok iyi bana 13 gün sonra test yap dedi bana da uzun geldi test günü
Test durdukca koyulaşmisti. Kese zamani belli olur galiba tek mi cift miSenin testin koyu çıkmıştı canım kaç çıktı değerin
İkiz mi acaba demiştik
Az çok çıkan değerden de anlaşılır .Test durdukca koyulaşmisti. Kese zamani belli olur galiba tek mi cift mi
375 canmAz çok çıkan değerden de anlaşılır .
Kaç çıktı
Tek sanırım375 canm
Galiba bende anlamadım vala normalde 12 10 daha da erken yapan var ondan sordum bana 13 günde fazla geldi ama beklicem artık net gününüCanim kliniklerimiz farkli. Tr de genelde 10 bazende 12.istiyorlar. senin dr sonucu kesin ogren bi daha da test yapma diye daha gec bibtarih verdi sanirim
Himm anladım canımTest değil kese muayenesini sordu arkadaş
Anlamadım canımSen niye ban yedin
Güzel bı niyetBu çiceği bugün miniğimi düşünerek alıp ektim
İnşallah ciceğinde miniğiminde ömrü uzun olurEki Görüntüle 3190742
Aminnnnnn sağlıkla buyuyun inşallah kaç çıktı canımBen de test sonucumu aldim arkadaşlar.
Şükür pozitif .
Sonucu alir almaz da hepinizi içimden geçirdim dua ettim
Rabbim pozitif alanlarimiza sağlik sihhat afiyetle ve en önemlisi kolaylikla kavuşmayi nasip etsin.
Transfer hazirliginda olanlarinda tedavileri hayirla pozitif olarak sonuçlansin
Takip ediyordur doktor ultrasonda merak etmeKızlar benim transferim adetin 26. günü olacak. Doktorum 20-25 günler arasında yapıyormuş ortalama. Ama o gün benim adet günüm gözüküyor. Transfere 5 gün kala başlanan ilaçlar ve iğneler bunu baskılar değil mi?
Dün akşam senin hesabın banlandi ya onu diyorum niye ceza yedinAnlamadım canım
Anlamadım canımSen niye ban yedin
Ay evet canım ya bende anlamadım bi anda ceza geldi sonra kaldirdilarDün akşam senin hesabın banlandi ya onu diyorum niye ceza yedin
Yürekten amin diyorum hepimize.Maşallah canımm darısı başımızaaa
Canım benimmBu çiceği bugün miniğimi düşünerek alıp ektim
İnşallah ciceğinde miniğiminde ömrü uzun olurEki Görüntüle 3190742
Hayır canım progestran iğnesiMaviHayallerim kuzu senin 3 güne 1 kalçadan vurulduğun proluton mu
Evet. Hatta sonucu öğrenene kadar devam ediyor.Kızlar benim transferim adetin 26. günü olacak. Doktorum 20-25 günler arasında yapıyormuş ortalama. Ama o gün benim adet günüm gözüküyor. Transfere 5 gün kala başlanan ilaçlar ve iğneler bunu baskılar değil mi?
Benımde oyle daha onceki transferımde oyleydı adet olunmuyor canımKızlar benim transferim adetin 26. günü olacak. Doktorum 20-25 günler arasında yapıyormuş ortalama. Ama o gün benim adet günüm gözüküyor. Transfere 5 gün kala başlanan ilaçlar ve iğneler bunu baskılar değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?