- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.281
Masalalh canım değer çok iyiMaşallah canımm darısı başımızaaa
Çok şükür bu ay gününde bitti 18 inde muayeneye gidicem sonrada transfer günüm belli olcakbenımde lekelenmem bıraz uzun surmustu yaa,
kasımda opu oldum bende
Ne zaman transfer oldunuzÇok erken biliyorum ama bugün dayanamayıp test yaptım. 5.gün idrar testinde negatif çıkıp pozitife dönenler var mı
6.5 idi canım ama maalesef kaybettim bebeklerimi kalp atışları durdu 8. Haftadarahım kalınlıgın kaç ıken trasnfer etmıstı canım?
masallaahh nasıbı var ıse tutuyor ya.
He iyi o zaman canımHayır canım progestan iğnesi
Daha erken ama canım 2 gün sonra bidaha yap modunu düşürmeÇok erken biliyorum ama bugün dayanamayıp test yaptım. 5.gün idrar testinde negatif çıkıp pozitife dönenler var mı
İnşallah güzel haberler verirsin sabahKızlar yarın 6.günüm sabah test yapacağım, zaten 7.günü de hemşirem test yapmamı söylemişti ama dayanamam galiba, dua edin bana da
canım kaçıncı gün embriyosu eğer 3se erken bence hatta 5e bile eğer çift embriyo konulmadıysa erken gibiÇok erken biliyorum ama bugün dayanamayıp test yaptım. 5.gün idrar testinde negatif çıkıp pozitife dönenler var mı
Evet ama iyi düşün iyi olsun canımmYürekten amin diyorums hepimizet.
Bu sürec bitmiyor 2 gün sonra testi bekle, sonra kese sonra kalp. Allah yardimcimiz olsun hepimizin
7 Ocak..Ne zaman transfer oldunuz
aynı gün olmuşuz bana cumartesi yap demişti yani 7.gün idrar testiiçin7 Ocak..
4.gün embriyosu,Cumartesi günü transfer oldumcanım kaçıncı gün embriyosu eğer 3se erken bence hatta 5e bile eğer çift embriyo konulmadıysa erken gibi
o zaman dönebilir o canım benimki çift ve 5.gün olduğu için erken test istedi diye düşündüm4.gün embriyosu,Cumartesi günü transfer oldum
Sizin kaçıncı gün embriyosuydu?aynı gün olmuşuz bana cumartesi yap demişti yani 7.gün idrar testiiçin
5.gün embriyosu yapıldı. 9. gün kan testi vereceğim gidipSizin kaçıncı gün embriyosuydu?
Amin inşallah hepimiz veririz o güzel haberleriİnşallah güzel haberler verirsin sabah
7.gün idrar testi verip 9.gün kan vereceksiniz yani. İnşallah pozitifi görürsünüz5.gün embriyosu yapıldı. 9. gün kan testi vereceğim gidip
İnşallah canım7.gün idrar testi verip 9.gün kan vereceksiniz yani. İnşallah pozitifi görürsünüzbana direkt 12.gün kan testi dediler ama dayanamadım. Negatif görüncede ister istemez moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?