- 21 Ocak 2021
- 178
- 112
- 53
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.301
Bende 7 ocakta transfer oldum az önce test yaptım negatif7 Ocak..
kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane kondu canımBende 7 ocakta transfer oldum az önce test yaptım negatif
5. Gün embriyosu 3 tane konulmuştukaçıncı gün embriyosu ve kaç tane kondu canım
Cok erken ama daha7.gün idrar testi verip 9.gün kan vereceksiniz yani. İnşallah pozitifi görürsünüzbana direkt 12.gün kan testi dediler ama dayanamadım. Negatif görüncede ister istemez moralim bozuldu.
kan testini yaptırdığında netleşirsin canım inşallah yüksek çıkar betan5. Gün embriyosu 3 tane konulmuştu
Olsa çıkardı bence idrarda çok umudum yok ama pazartesi baktırırım yinedekan testini yaptırdığında netleşirsin canım inşallah yüksek çıkar betan
İlk denemem olucak nasipseKaçıncı tüp bebek denemesi
Canım meraba evet çok erken daha cikabilir dönebilirÇok erken biliyorum ama bugün dayanamayıp test yaptım. 5.gün idrar testinde negatif çıkıp pozitife dönenler var mı
Hadi hayırlısı olsun canımKızlar yarın 6.günüm sabah test yapacağım, zaten 7.günü de hemşirem test yapmamı söylemişti ama dayanamam galiba, dua edin bana da
Canım bana da 2 tane koyuldu 13 gün sonra yap test dedi ama bugün 7 günüm acaba cikarmi yapsam erken tutunur mu senceİnşallah canımaslında 11- 12.gün ideal bence de. Daha çok erken üzülmen için ben hiç ihtimal bile vermiyorum 5de görünmesine :) genelde çift embriyo konulanlarda görülüyor erken pozitif ki o da ikisi tutunduğu için erken yükseliyor hcg
Bence erken bende 6 Ocak7 Ocak..
Benımde oyle daha onceki transferımde oyleydı adet olunmuyor canım
Çok sağolunEvet. Hatta sonucu öğrenene kadar devam ediyor.
Eğer ikisi de tutunursa inşallah, hcg erken geçiyormuş canım idrara ve kana ben o yüzden yarın yapacağım güzel haberler veririm inşallah. Ama eğer hazır değilsen bence bekle. Ben kendimi negatife hazırladım çünkü hiçbir belirtim yok halaCanım bana da 2 tane koyuldu 13 gün sonra yap test dedi ama bugün 7 günüm acaba cikarmi yapsam erken tutunur mu sence
İyi bari coi sevindimÇok şükür bu ay gününde bitti 18 inde muayeneye gidicem sonrada transfer günüm belli olcak
En kısa zamanda inşallah sağlıkla nasip etsin Allah'ım..nolur kusura bakma6.5 idi canım ama maalesef kaybettim bebeklerimi kalp atışları durdu 8. Haftada
Anladım canım benim şişkinliğim hafif ağrım ve bugünde çok sık tuvalete çıktım umarım pozitiftir.Eğer ikisi de tutunursa inşallah, hcg erken geçiyormuş canım idrara ve kana ben o yüzden yarın yapacağım güzel haberler veririm inşallah. Ama eğer hazır değilsen bence bekle. Ben kendimi negatife hazırladım çünkü hiçbir belirtim yok hala
Hemsirem koldan yapabilirsiniz demişti bugün koldan yaptım biontech aşısı. vurulmus gibi kolum zonkladi akşama kadar tekrar mecbur göbekten yapacam benim merak ettiğim transfer olana kadar proluteks kullanacam transfer sonrası tekrar iğne var mı çok yıprandım ignelerden benAy çok rahatladım valla içim içimi yedi yanlış bir şey yapıyorsam diye. Koldan da yapılabiliyormuş galiba önemli olan kas kitlesine yapılması ama siz doktorunuza sorun
Eger pozitif olursa 12. Haftaya kadar olmasi lazim .Ya kızlar benim ilk tüp Bebek denemem süreci çok bilmiyorum o yüzden şuan sadece transferi bekliyorum benim merak ettiğim bu iğneler ne zaman sona erecek çok zorlanıyorum ben cevaplarsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?