Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çok erken biliyorum ama bugün dayanamayıp test yaptım. 5.gün idrar testinde negatif çıkıp pozitife dönenler var mı
Canım meraba evet çok erken daha cikabilir dönebilir Benimde 5.Gun emriyosu ama bugün 7 ncı günüm bugün bende dayanamıyorum ama net gününde çıkıyor doktor bana 13 gün sonra yap dedi

Canım bana da 2 tane koyuldu 13 gün sonra yap test dedi ama bugün 7 günüm acaba cikarmi yapsam erken tutunur mu sence

Canım bana da 2 tane koyuldu 13 gün sonra yap test dedi ama bugün 7 günüm acaba cikarmi yapsam erken tutunur mu sence
Eğer ikisi de tutunursa inşallah, hcg erken geçiyormuş canım idrara ve kana ben o yüzden yarın yapacağım güzel haberler veririm inşallah. Ama eğer hazır değilsen bence bekle. Ben kendimi negatife hazırladım çünkü hiçbir belirtim yok hala

Anladım canım benim şişkinliğim hafif ağrım ve bugünde çok sık tuvalete çıktım umarım pozitiftir.Seninde güzel haberini duyarız.beklemek daha iyi

Ay çok rahatladım valla içim içimi yedi yanlış bir şey yapıyorsam diye. Koldan da yapılabiliyormuş galiba önemli olan kas kitlesine yapılması ama siz doktorunuza sorun
Hemsirem koldan yapabilirsiniz demişti bugün koldan yaptım biontech aşısı. vurulmus gibi kolum zonkladi akşama kadar tekrar mecbur göbekten yapacam benim merak ettiğim transfer olana kadar proluteks kullanacam transfer sonrası tekrar iğne var mı çok yıprandım ignelerden ben

Ya kızlar benim ilk tüp Bebek denemem süreci çok bilmiyorum o yüzden şuan sadece transferi bekliyorum benim merak ettiğim bu iğneler ne zaman sona erecek çok zorlanıyorum ben cevaplarsanız çok sevinirim.

Ya kızlar benim ilk tüp Bebek denemem süreci çok bilmiyorum o yüzden şuan sadece transferi bekliyorum benim merak ettiğim bu iğneler ne zaman sona erecek çok zorlanıyorum ben cevaplarsanız çok sevinirim.
Eger pozitif olursa 12. Haftaya kadar olmasi lazim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…