Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet hatırladım sizi. Bebek gözükmedi daha 20 sinde görcez atayım kesenin resmini. Siz gittiniz mi
Belki takip etmişsindir benim değerlerim çok saçma arttı. Tam bitti dedik 2 katı oldu birden. Doktorumun dediği başta 2 embriyo da tuttu ama yola biri devam ediyor. Salı gittiğimde bişey yoktu. Perşembe beta artınca gittim kese daha yeni oluşmuş 2-3 mm dedi. Haftaya perşembe bir daha gidicem en azından kese büyüyor mu içinde yolc sac var mı bakalım dedi

Eklentiler

• 8C186B82-ED85-4FE4-8883-A83AEA85DAEE.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 100
Anladım canım o zaman devlette yaptır hiç boşa verme o kadar parayı
Muhtemelen öyle olucak. Yaptırmasam içim rahat etmicek mecbur bi şekilde halletcem artık. Bu testlerin çok aciliyeti var mı mesela 15 gün sonra yaptırsam sorun olur mu ki. Çünkü devlette randevu bulamıyorım

Evet evet yazılarınızı okudum hep. Olsun 1 tane olsun sağlıklı olsun sizin olsun aa sizin keseniz yeni oluşuyor. Bana doktor dedi yolk keseside görünüyo gibi dedi ama çok arafta konuştu doktor her konuda sevemedim başka bi doktora gidicem ilerleyen zamanda. Masus kaç haftalık diye sordum. 5 gibi duruyo dedi. Net bişey diyemedi. Ama telefondaki programda 5+2 çıkıyo. 5 gibi duruyo ne demek.

Benim değerim 2 gün 830 ve 860’ta kaldı sonra 1600’e çıkınca geç oluştu. Baktım sizinkinde 7.5 benimkinde 5 yazıyor geriden geliyorum umarım benimkinde bir sıkıntı çıkmaz çok korkuyorum aksilik yaşadığım için. İçinize sinen hep ulaşabileceğin bir dr bul

Naz yapıyo size annecisi kese görünmüş ya sağlıkla ilerler inşallah 7.5 şuan siz diyince farkettim desem ben hep sağ alt köşeye bakıyordum

Muhtemelen öyle olucak. Yaptırmasam içim rahat etmicek mecbur bi şekilde halletcem artık. Bu testlerin çok aciliyeti var mı mesela 15 gün sonra yaptırsam sorun olur mu ki. Çünkü devlette randevu bulamıyorım
Hiç bilmiyorumki canım aciliyetini doktoruna bir sor istersen. Benim tedavide opuya kadar mutlaka olmasını istemişti doktor bende ona göre yaptırdım

Yok canım niye ayıp olsun sonuçta gücün yetmiyorsa mecbur yaptiricaksin yani zaten herkes fazladan ücret çıkarıyor en iyisi su an için devlet tabiki ben çok mecbur olmadıkça gitmiyorum gitmekte istemiyorum.Cunku çok sıkıntı çektim.İlacları çok fazla kullandığım için para yetisemiyoruz bende yazdirabildiklerimi mecbur gidip yazdiriyorum.Ozel ilaçlarımı iğnelerimi mecbur parayla alıyorum.Zatende hakkımız yani

Kızlar önümüzdeki ay embriyo transferi olucak ama bana kan sulandırıcı vermedi arastirdigim kadarıyla herkese veriliyor tutunmada sorun olurmu
Kuzum ben kullanıyorum uzun zamandır transferden sonra da öncede veriyor transferden önce hap olarak transferden sonra iğne olarak veriyor ben ikisini de kullanıyorum 8 hafta olucak hala devam 3 aydır

Hayirli olsun canim Allah kucaginada saglikla almayi nasip etsin en son kacinci gunde beta neydi keseyi gormek icin :)
Teşekkür ederim Rabbim herkesiin gönlüne göre versin. Ben 8. Ve 10. Günü kan testi verdim sonra 8 gün bekledm öyle gittim doktora. Doktor hesapladı muhtemelen betan 3000 i geçmiştir kesen görünür dedi. Benim 10. Gün 400 dü

Emri vaki gibi ben bunları yaptırcam der gibi öyle ters doktorlar varki insan ne diceğini bilemiyo. E bide bizim normal gebelik değil sürekli ilaç kullanıyoruz e dediğiniz gibi özel ilaçlar para çokta gidiyo. Şansımı denicem artık devlette

Böyle bi ton tahlil 3 bin dedilerde yaptırmadım devlette randevu bulup oraya yaptırcam artık. Sanki tedavi başında ben bunları yaptırmadım. İsimlerini ilk defa görüyorum duyuyorum
Ben yaptırmıştım bakalım benden isteyecek mi yarın tekrar kan vermemi istediler ona göre randevu oluşturacakmış
Hiç para vermeyin devlet yapıyor bunları ZTen maddi olarak çok zorlanıyoruz bari bunlara para vermeyelim

Hiç sevinemedik cAnım çok kötü zamanlar geciriyoruz ama bu bebekler içinde çok uğraştık artık stresten biraz uzaklaşmaya çalışmalıyız onlar için Pozitifmi
Evet kuzum haklısın pozitif çıkıyor çok şükür canım ama ben 5. Gün ovitrellenin 3/1 ini vurdum. Kan verdim 8. Gün 64 çıktı 7. Günden beri de test yapıyorum hani ovitrelle etkisimi diye gün geçtikçe test solucakmı diye bakıyorum..
Bana mı öyle geliyor bilmiyorum çok şükür sanki dahada bi koyu gözüküyor sonuncusu..
bilemedim kuzum bide en iyi marka test aldım kızlar bu iyi diyordu..
Ayırt etmesi biraz güç gibi, yarın kan verme günüm kendi hastanemde vericem ozaman belli olucak inşallah vardır ya rabbim banada nasip etsin

Eklentiler

• 641024DC-FB85-4DBC-9580-767616393E68.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 77
  • 5383BC88-3D52-4385-B412-255E9DE4FBD0.webp
    72 KB · Görüntüleme: 83
Bugğn kaçıncı günün canım. Ovitrille ne kadar hcg veriyor onu tam bilmiyrum 3 gün sınrası o kadar hcg kalırmı vücudunda acaba. Yarın birdaha kan vericejsin değilmi

Bugğn kaçıncı günün canım. Ovitrille ne kadar hcg veriyor onu tam bilmiyrum 3 gün sınrası o kadar hcg kalırmı vücudunda acaba. Yarın birdaha kan vericejsin değilmi
bugün 9. Günüm canım. İnan bende bilmiyorum muallakta kaldım oyüzden..
Ama şöyle söyleyim, tabi herkesin bünyesi farklı aynı hocaya giden bi bayanla karşılaştım onada sordum ovitrelle kullandınmı diye, kendisi 1. 3. 5. Günler ovitrellenin 3/1 ini vurulmuş. 9. Gnü sabah test yapmış pozitif çıkmış 10. Günde kan vermiş 356 çıkmış şuan hamile maşallah. Banada bence var diyor bilmiyorum inşallah vardır duaya ihtiyacım var kuzum kafanı şişirdim valla kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…