Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

3te 1 i çok az canım testte bu kadar yüksek çıkarcağını bende sanmıyorum dualarım seninle estafrullah ne demek kafa şişirmek öyle şey olurmu hiç yarın güzel bir sonuç gelcek inşallah

Aynen canım haklisin vala ama yapicak bişey yok malesef almak zorundayız çocuklarımız için ben hem her hafta özel iğne parası veriyorum ve ben yapamadığım için mecbur bide iğne yapana veriyorum.Ben çok fazla ödeme yapıyorum.devlet bı yandan iyi tabiki bazı konularda

3te 1 i çok az canım testte bu kadar yüksek çıkarcağını bende sanmıyorum dualarım seninle estafrullah ne demek kafa şişirmek öyle şey olurmu hiç yarın güzel bir sonuç gelcek inşallah
Amin inşallah dedğin gibidir inşallah yarın güzel haber veririm inşallah saol canım

Merhaba arkadaşlar. Dün transfer oldum. 5.gün embriyosu. Grade 2 . Acaba kalite olarak nasıldır. Bilgisi olan var mı?
Merhaba ,
Kaliteye takılmayın bence benim 3. Gün emriyosu kızım var.. şuan 5. Gün emriyosu hamileyim hiçte kalitesini bilmiyorum.. 3. Gün emriyosu kesin tutacak gözü ile bakılan negatifim var.. herşey kader kısmet .Allahım ol dedikten sonra her türlu oluyo gönlünüzü ferah tutun..

Allah bağışlasın.. Ben de bilmiyorum biraz umutsuzluğa kapıldım. Kalitesi düşük diye hep bi korku var içimde. Bu 2.tüp bebek denemem. Ve 4. Transferim. Bu da olmicak diye çok korkuyorum.

Allah bağışlasın.. Ben de bilmiyorum biraz umutsuzluğa kapıldım. Kalitesi düşük diye hep bi korku var içimde. Bu 2.tüp bebek denemem. Ve 4. Transferim. Bu da olmicak diye çok korkuyorum.
Allah razı olsun.. kalite olarak benim hiç bilgim yok ..bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparlar mutlaka. Ama bence korkmayın dua edin dinlenin gerisi Allah'tan

Kizlar selam bi kafam karisti simdi ben subatin 1. De opu oldum sonra 5. Gun dondurduk . Doktor bir ay sonra koyucaz dedi tamam dedik ama . Mesela benim normalde regli tarihim 4 gun sonra ama bugun kahvrengi akinti geldi . Benim sorum su ben simdi sizce bu reglimi mi baz alicam yoksa bir tane daha bekleyecek miyim ? Bi kafam karisti

Opu dan sonra normal adet tarihimden önce (yani ikisinin arasında) 2-3 günlük bi adet olmuştum doktorum gayet normal beklenen bi kanama demişti. Yani opu oldum yaklaşık 4 gün sonra iki üç gün süren bir yalancı adet oldum. Olabiliyormuş dr normal demişti fazla mı karışık oldu

Evet yaa Allah yardımcımız olsun

Kızlar bugün kanamam oldu. Çok korkuyorum apar topar şehir hastanesine gittik. Nöbetçi kadın doğum doktoru yokmuş telefonla görüştüler. Aktif kanama olmadığı için bişey yapamayız demiş. Kahvrengi kanama olmuş ama fazla olmuş ufak leke gibi değil günlük pedi taşıran bi kanama. Dua edin nolur.

Banada oldu o opudan sonra 2-3 gun surdu minik minik islemden kaynakli ilabilir dedi doktor. ama benim sormak istedigim simdi doktorun dedigi sey sanirim benim suan yasadigim sey. Yani bi sonraki adette gel derken bunu demek istedi sanirim

Hamileliğin başında kanamalar olması çok normal Kesenin etrafında olmadığı sürece bir sorun yok içini ferah tut yarın kendi doktoruna gidip bir göster canım

Hamileliğin başında kanamalar olması çok normal Kesenin etrafında olmadığı sürece bir sorun yok içini ferah tut yarın kendi doktoruna gidip bir göster canım
İnşallah iyidir yarın evet gidicem. Tüp bebek hemşiremide aradım fitili kes progestan kalçadan yapılanı al 5 gün kullan dedi inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…