- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.961
3te 1 i çok az canım testte bu kadar yüksek çıkarcağını bende sanmıyorum dualarım seninle estafrullah ne demek kafa şişirmek öyle şey olurmu hiç yarın güzel bir sonuç gelcek inşallahbugün 9. Günüm canım. İnan bende bilmiyorum muallakta kaldım oyüzden..
Ama şöyle söyleyim, tabi herkesin bünyesi farklı aynı hocaya giden bi bayanla karşılaştım onada sordum ovitrelle kullandınmı diye, kendisi 1. 3. 5. Günler ovitrellenin 3/1 ini vurulmuş. 9. Gnü sabah test yapmış pozitif çıkmış 10. Günde kan vermiş 356 çıkmış şuan hamile maşallah. Banada bence var diyor bilmiyorum inşallah vardır duaya ihtiyacım var kuzum kafanı şişirdim valla kusura bakma
Aynen canım haklisin vala ama yapicak bişey yok malesef almak zorundayız çocuklarımız için ben hem her hafta özel iğne parası veriyorum ve ben yapamadığım için mecbur bide iğne yapana veriyorum.Ben çok fazla ödeme yapıyorum.devlet bı yandan iyi tabiki bazı konulardaEmri vaki gibi ben bunları yaptırcam der gibi öyle ters doktorlar varki insan ne diceğini bilemiyo. E bide bizim normal gebelik değil sürekli ilaç kullanıyoruz e dediğiniz gibi özel ilaçlar para çokta gidiyo. Şansımı denicem artık devlette
Amin inşallah dedğin gibidir inşallah yarın güzel haber veririm inşallah saol canım3te 1 i çok az canım testte bu kadar yüksek çıkarcağını bende sanmıyorum dualarım seninle estafrullah ne demek kafa şişirmek öyle şey olurmu hiç yarın güzel bir sonuç gelcek inşallah
Merhaba ,Merhaba arkadaşlar. Dün transfer oldum. 5.gün embriyosu. Grade 2 . Acaba kalite olarak nasıldır. Bilgisi olan var mı?
Allah bağışlasın.. Ben de bilmiyorum biraz umutsuzluğa kapıldım. Kalitesi düşük diyeMerhaba ,
Kaliteye takılmayın bence benim 3. Gün emriyosu kızım var.. şuan 5. Gün emriyosu hamileyim hiçte kalitesini bilmiyorum.. 3. Gün emriyosu kesin tutacak gözü ile bakılan negatifim var.. herşey kader kısmet .Allahım ol dedikten sonra her türlu oluyo gönlünüzü ferah tutun..
Allah razı olsun.. kalite olarak benim hiç bilgim yok ..bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparlar mutlaka. Ama bence korkmayın dua edin dinlenin gerisi Allah'tanAllah bağışlasın.. Ben de bilmiyorum biraz umutsuzluğa kapıldım. Kalitesi düşük diyehep bi korku var içimde. Bu 2.tüp bebek denemem. Ve 4. Transferim. Bu da olmicak diye çok korkuyorum.
Sağ olun. Siz de dua edinAllah razı olsun.. kalite olarak benim hiç bilgim yok ..bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparlar mutlaka. Ama bence korkmayın dua edin dinlenin gerisi Allah'tan
Dün kan testi vermiştim 12.gün 312 bence gayet iyi değerinizKızlar tekrar merhaba;
Transferimin 9.günü 28
11.günü 106
13.günü 446
Sizce hızlı mı artıyo normal mi ?
Opu dan sonra normal adet tarihimden önce (yani ikisinin arasında) 2-3 günlük bi adet olmuştum doktorum gayet normal beklenen bi kanama demişti. Yani opu oldum yaklaşık 4 gün sonra iki üç gün süren bir yalancı adet oldum. Olabiliyormuş dr normal demişti fazla mı karışık olduKizlar selam bi kafam karisti simdi ben subatin 1. De opu oldum sonra 5. Gun dondurduk . Doktor bir ay sonra koyucaz dedi tamam dedik ama . Mesela benim normalde regli tarihim 4 gun sonra ama bugun kahvrengi akinti geldi . Benim sorum su ben simdi sizce bu reglimi mi baz alicam yoksa bir tane daha bekleyecek miyim ? Bi kafam karisti
Ağızdan mi alıyodunuz ilacı?yan etkileri oldu mu karında gaz gibi yumurtalık ağrısı böyle ilk adet olduğundaki ağrı gibi mesela?Canim ben bı sabah erken saatte alıyorum 6 buçukta filan bir öğlen alıyorum birde akşam
Gaz yapıyor hayır fitil olarak aliyorumAğızdan mi alıyodunuz ilacı?yan etkileri oldu mu karında gaz gibi yumurtalık ağrısı böyle ilk adet olduğundaki ağrı gibi mesela?
Evet yaa Allah yardımcımız olsunAynen canım haklisin vala ama yapicak bişey yok malesef almak zorundayız çocuklarımız için ben hem her hafta özel iğne parası veriyorum ve ben yapamadığım için mecbur bide iğne yapana veriyorum.Ben çok fazla ödeme yapıyorum.devlet bı yandan iyi tabiki bazı konularda
Banada oldu o opudan sonra 2-3 gun surdu minik minik islemden kaynakli ilabilir dedi doktor. ama benim sormak istedigim simdi doktorun dedigi sey sanirim benim suan yasadigim sey. Yani bi sonraki adette gel derken bunu demek istedi sanirimOpu dan sonra normal adet tarihimden önce (yani ikisinin arasında) 2-3 günlük bi adet olmuştum doktorum gayet normal beklenen bi kanama demişti. Yani opu oldum yaklaşık 4 gün sonra iki üç gün süren bir yalancı adet oldum. Olabiliyormuş dr normal demişti fazla mı karışık oldu
Hamileliğin başında kanamalar olması çok normalKızlar bugün kanamam oldu. Çok korkuyorumapar topar şehir hastanesine gittik. Nöbetçi kadın doğum doktoru yokmuş telefonla görüştüler. Aktif kanama olmadığı için bişey yapamayız demiş. Kahvrengi kanama olmuş ama fazla olmuş ufak leke gibi değil günlük pedi taşıran bi kanama. Dua edin nolur.
İnşallah iyidir yarın evet gidicem. Tüp bebek hemşiremide aradım fitili kes progestan kalçadan yapılanı al 5 gün kullan dedi inşallah düzelirHamileliğin başında kanamalar olması çok normalKesenin etrafında olmadığı sürece bir sorun yok içini ferah tut yarın kendi doktoruna gidip bir göster canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?