Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canim çok geçmis olsun .İyisindir İnslalah bir sıkıntı yoktur.nasil oldun canım durumun nasıl

Canim çok geçmis olsun .İyisindir İnslalah bir sıkıntı yoktur.nasil oldun canım durumun nasıl
Teşekkür ederim korkuyorum. Yarın kendi doktoruma gidicem. Hala devam ediyo peçeteyede geliyo pede de biraz gelmiş. Tüp bebek hemşirem progestan 50mg ampule başla 5 gün kalçadan yaptır dedi. Yarınki doktorla artık ona başlıcam fitili kesti. İnşallah korkularım boşa çıkar.

Canım lütfen korkma sakin ol ben ilk gebeliğim de kanamam oldu 8. Haftaya kadar sürdü. Gerekli tedaviyi alıyorsun iğne fitil. Bol su tüket ve dinlen

İnşallah iyidir yarın evet gidicem. Tüp bebek hemşiremide aradım fitili kes progestan kalçadan yapılanı al 5 gün kullan dedi inşallah düzelir
Canım korkma benimde kese etrafında kanama alanı var.prulton oldum hemen..
Prolutex oluyorum göbekten iki tane ve progestan kullaniyorum..
Tüp bebekte kanamalar olabiliyor sen yarın doktoruna görün mutlaka ultrason ile baksınlar

Yarın olsun hemen gidicem inşallah kasıklarımdada adet ağrısı gibi ağrılarım var oda korkutuyo böyle ağrımda yoktu yeni olmaya başladı

Yarın olsun hemen gidicem inşallah kasıklarımdada adet ağrısı gibi ağrılarım var oda korkutuyo böyle ağrımda yoktu yeni olmaya başladı
Hayırlı haberler almayı nasip etsin Allah'ım..
Tüp bebekte kanama çok oluyor bence onlarda. Biridir canım..

Böyle bi ton tahlil 3 bin dedilerde yaptırmadım devlette randevu bulup oraya yaptırcam artık. Sanki tedavi başında ben bunları yaptırmadım. İsimlerini ilk defa görüyorum duyuyorum
Zehranur bunların hepsi tedavinin ilk başında yapılıyor canım bu tahlilleri yeni yaptırdım öncede çok kez yaptırdım ben endişe edecek bişey yok ama özel de yaptırmaz benim Dr um bu tahlilleri o ister biz devlet yada ünüversite hastanesinde yaptırırız.. Hıv anti hbs RUBELLA bunlar 10 gün sonra çıkan sonuçlar..

Teşekkür ederim. Bende devlette yaptırıcam. Kanama olayımı atlatayım sonra onları halledicem sağolun

Kızlar böyle bi durumda yazmak istemezdim ama fikrinizi almam lazım.
Ben negatif aldm biliyosunuz ilaçları bıraktım ve 12. Gün oldu bugün hala regl olmadım 4 gündür de kahve rengi lekelenmem var ne yapıcam ben şimdi

Merhaba kızlar bugün transferimin 11. Günü kan da beta hcg pozitif çıktı. Ama az önce tuvalette peçete biraz pembe oldu çok korktum. Yerleşme kanaması dicem ama sanki yerleşme kanaması daha erken oluyordu bilemedim korkuyorum

Tekrar test yaptın mı canım şimdiye adet olman lazımdı aslında

Ozamanda oluyor zamanı yok onun doktorunu bilgilendır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…