- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.001
Bilmiyorum canım yapmakta fayda var leke de var diyorsun stres mi yaptın bilemedim. Normalde adetin leke ile başlar mıYok yapmadım ya mümkün mü ki?
Pek başlamaz başlasada pembe olur bu çok farklı.Bilmiyorum canım yapmakta fayda var leke de var diyorsun stres mi yaptın bilemedim. Normalde adetin leke ile başlar mı
Merhaba ,Kızlar böyle bi durumda yazmak istemezdim ama fikrinizi almam lazım.
Ben negatif aldm biliyosunuz ilaçları bıraktım ve 12. Gün oldu bugün hala regl olmadım 4 gündür de kahve rengi lekelenmem var ne yapıcam ben şimdi
Bendede olmamıştı endişenmeyin. Olacak diye bir kaide yokmuşKızlar merhaba gebe arkadaşlara bişey sorucam. Yerleşme kanaması ille şart olan bişey mi herkesde oluyor mu, sizde oldu mı meselaa benim pts günü 9. Günüm hala bi belirti yok biliyorsunuz transfer sonrası depreme yakalandım ama umut işte ilaçlara devam ediyorum ama belirti de olmadı tutunma lekelenmesi akıntı vs hiç bişey olmadı.
Sabah 4 te tuvalete gittim yatağıma gelince şiddetli bi bulantı ve baş dönmesi yaşadım balkonun kapısını açıp hava almaya çalışırken bayılmışım. Gözümü açtığımda eşim panikle başımdaydı uyandırmaya çalışıyordu. Ne oluyor bilmiyorum korkuyorum bir an önce sabah olsa da dr umu arasamOzamanda oluyor zamanı yok onun doktorunu bilgilendır canım
Merhaba. Ayni gun transfer olmustuk sizinle. Bugun 9.günum. Benim ilk 6 gun cok belirgin sol kasik agrilarim ve kasik batmalarim vardi. Sonra hic agrim olmamis gibi normale döndü. Sizin nasil gidiyo. 16 subat test gunu. Cesaret edip erken yapmak istiyorum ama bi turlu yapamadimKızlar merhaba gebe arkadaşlara bişey sorucam. Yerleşme kanaması ille şart olan bişey mi herkesde oluyor mu, sizde oldu mı meselaa benim pts günü 9. Günüm hala bi belirti yok biliyorsunuz transfer sonrası depreme yakalandım ama umut işte ilaçlara devam ediyorum ama belirti de olmadı tutunma lekelenmesi akıntı vs hiç bişey olmadı.
Bı test yap ama bende öyle düzensizlikler yaşadım hormonal de olabiliyor canim geçer inşKızlar böyle bi durumda yazmak istemezdim ama fikrinizi almam lazım.
Ben negatif aldm biliyosunuz ilaçları bıraktım ve 12. Gün oldu bugün hala regl olmadım 4 gündür de kahve rengi lekelenmem var ne yapıcam ben şimdi
Bende imşallah güzel sonuçlar alırızKızlar kan verdim heyecanla bekliyorum..
amin inşallah canım bugüün bayramımız olsun inşallahBende imşallah güzel sonuçlar alırız
Ah canım cok gecmiş olsunSabah 4 te tuvalete gittim yatağıma gelince şiddetli bi bulantı ve baş dönmesi yaşadım balkonun kapısını açıp hava almaya çalışırken bayılmışım. Gözümü açtığımda eşim panikle başımdaydı uyandırmaya çalışıyordu. Ne oluyor bilmiyorum korkuyorum bir an önce sabah olsa da dr umu arasam
Normale dönüyor gibi canm bugün döner muhtemelen yarında dotkora giderim .Bı test yap ama bende öyle düzensizlikler yaşadım hormonal de olabiliyor canim geçer inş
Benimde herhangi bi lekelenme akıntı vs olmadı testim 7. günde pozitif çıktı gönlünüzü ferah tutun bu arada çok geçmiş olsun iyi olaylar yaşanmadıKızlar merhaba gebe arkadaşlara bişey sorucam. Yerleşme kanaması ille şart olan bişey mi herkesde oluyor mu, sizde oldu mı meselaa benim pts günü 9. Günüm hala bi belirti yok biliyorsunuz transfer sonrası depreme yakalandım ama umut işte ilaçlara devam ediyorum ama belirti de olmadı tutunma lekelenmesi akıntı vs hiç bişey olmadı.
Genel olarak herkese ortalama 7. Günden sonra olmuştu ondan şey ettim acaba tutmama ihtimallerinden birimidir diyeBendede olmamıştı endişenmeyin. Olacak diye bir kaide yokmuş
Geçmiş olsun umarım iyisinizdirSabah 4 te tuvalete gittim yatağıma gelince şiddetli bi bulantı ve baş dönmesi yaşadım balkonun kapısını açıp hava almaya çalışırken bayılmışım. Gözümü açtığımda eşim panikle başımdaydı uyandırmaya çalışıyordu. Ne oluyor bilmiyorum korkuyorum bir an önce sabah olsa da dr umu arasam
Canım masallah hayırlı olsunKızlar tekrar merhaba;
Transferimin 9.günü 28
11.günü 106
13.günü 446
Sizce hızlı mı artıyo normal mi ?
Canım korkma inşallah bir şey yoktur.tutunmaya çalıştığı için oluyodur belki çok fazla stres yapma umarım güzel sonuçlar alirsin haber verTeşekkür ederim korkuyorum. Yarın kendi doktoruma gidicem. Hala devam ediyo peçeteyede geliyo pede de biraz gelmiş. Tüp bebek hemşirem progestan 50mg ampule başla 5 gün kalçadan yaptır dedi. Yarınki doktorla artık ona başlıcam fitili kesti. İnşallah korkularım boşa çıkar.
Bende hiç bi belirti yok kasık batması vs hiç yok gögüslerimde hassasiyet var göğüs uçlarımda çokk çok mibik bi belirginlşme var ( benimkiler aşırı küçük mercimekten daha küçük ve içe batık) ki o da transferden önce de vardı yani. Bakalım hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba. Ayni gun transfer olmustuk sizinle. Bugun 9.günum. Benim ilk 6 gun cok belirgin sol kasik agrilarim ve kasik batmalarim vardi. Sonra hic agrim olmamis gibi normale döndü. Sizin nasil gidiyo. 16 subat test gunu. Cesaret edip erken yapmak istiyorum ama bi turlu yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?