Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba ,
Benim negatifimde aynı oldu. Geç regli geldi ama zor geldi 4-5 gün kahve rengi lekenlenme oldu .. reglim 9 gün sürdü ve biterken de aynı lekelenme oldu.. normalde ilk gün kahve lekelenmem olur 3-4 günde biterdi .. benim kan tahlimim negatif gelince benim ağrım çok oldu ama regli gelmedi bol bol maydonoz yedim söktursun diye.

Kızlar merhaba gebe arkadaşlara bişey sorucam. Yerleşme kanaması ille şart olan bişey mi herkesde oluyor mu, sizde oldu mı meselaa benim pts günü 9. Günüm hala bi belirti yok biliyorsunuz transfer sonrası depreme yakalandım ama umut işte ilaçlara devam ediyorum ama belirti de olmadı tutunma lekelenmesi akıntı vs hiç bişey olmadı.

Bendede olmamıştı endişenmeyin. Olacak diye bir kaide yokmuş

Ozamanda oluyor zamanı yok onun doktorunu bilgilendır canım
Sabah 4 te tuvalete gittim yatağıma gelince şiddetli bi bulantı ve baş dönmesi yaşadım balkonun kapısını açıp hava almaya çalışırken bayılmışım. Gözümü açtığımda eşim panikle başımdaydı uyandırmaya çalışıyordu. Ne oluyor bilmiyorum korkuyorum bir an önce sabah olsa da dr umu arasam

Merhaba. Ayni gun transfer olmustuk sizinle. Bugun 9.günum. Benim ilk 6 gun cok belirgin sol kasik agrilarim ve kasik batmalarim vardi. Sonra hic agrim olmamis gibi normale döndü. Sizin nasil gidiyo. 16 subat test gunu. Cesaret edip erken yapmak istiyorum ama bi turlu yapamadim

Bı test yap ama bende öyle düzensizlikler yaşadım hormonal de olabiliyor canim geçer inş

Ah canım cok gecmiş olsun

Benimde herhangi bi lekelenme akıntı vs olmadı testim 7. günde pozitif çıktı gönlünüzü ferah tutun bu arada çok geçmiş olsun iyi olaylar yaşanmadı

Geçmiş olsun umarım iyisinizdir

Kızlar tekrar merhaba;
Transferimin 9.günü 28
11.günü 106
13.günü 446
Sizce hızlı mı artıyo normal mi ?
Canım masallah hayırlı olsun Değerin gayet güzel İnslalah hızla artar
Canım korkma inşallah bir şey yoktur.tutunmaya çalıştığı için oluyodur belki çok fazla stres yapma umarım güzel sonuçlar alirsin haber ver

Bende hiç bi belirti yok kasık batması vs hiç yok gögüslerimde hassasiyet var göğüs uçlarımda çokk çok mibik bi belirginlşme var ( benimkiler aşırı küçük mercimekten daha küçük ve içe batık) ki o da transferden önce de vardı yani. Bakalım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…