Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar tekrar merhaba;
Transferimin 9.günü 28
11.günü 106
13.günü 446
Sizce hızlı mı artıyo normal mi ?
Canım masallah hayırlı olsun Değerin gayet güzel İnslalah hızla artar
Canım korkma inşallah bir şey yoktur.tutunmaya çalıştığı için oluyodur belki çok fazla stres yapma umarım güzel sonuçlar alirsin haber ver
Lütfen bana dua edin, yarın transferim var
Canım Transfer oldun mu?

Benimde herhangi bi lekelenme akıntı vs olmadı testim 7. günde pozitif çıktı gönlünüzü ferah tutun bu arada çok geçmiş olsun iyi olaylar yaşanmadı
Malesef malesef keşke hiç yaşanmasaydı ama oldu bikere.. Bende yakınlarımı kaybettim çok acı bişey. Bu on il bu yalanılanları bidaha asla unutmayacak!
Bug0n transferin 9. Günü bu arada

Yarın olsun hemen gidicem inşallah kasıklarımdada adet ağrısı gibi ağrılarım var oda korkutuyo böyle ağrımda yoktu yeni olmaya başladı
Canım gittin mi doktora kasık ağrısı normal ben 8 haftadayim hala şiddetli bir şekilde kasik ağrım oluyor özellikle progestani koyunca daha çok şiddetli oluyor.Endiselenme ama yine de bir gozuk sen için rahat etsin

İnşallah bugün daha sakinim ara ara hala geliyo ama sakin olmaya çalışıyorum. 4 te gidicem doktora. Öğlende kalçadan iğneye gidicem

Transferin 18. Günü 5 hafta 2. Günlük hamileyim inşallah haftaya kese ve kalp atışı için gidicez sanırım dr. Muayneye çağırdı ben kendimde belirti arıyırum gögüslerimin ağrısı şişliği dışında bugün biraz belim ağrıyor okadar korkuyorum herşey yolundamıdır. Hissedebilirmiyiz.

Benim pek olmuyodu kasık ağrım gece çok ağrıdı. Hem kanama hem ağrı üst üste olunca panik oldum. Belkide yerleştiği için bunu yaşıyorum bilemiyorumda. 4 te muayene olucam

Canım masallah hayırlı olsun Değerin gayet güzel İnslalah hızla artar.
Ben keseyi görene kadar rahat edemicem sanırım bu seferde hızlı yükseliyor düşük başladı hcg beklenilenden ama doktor gayet iyi diyor. genelde 2 kat artmıyormu benmki 4 kat artmış.
Gecen sene dış gebelikten dolayı ameliyat olmustum korkum hep ondan.

Tüplerinize baktırabilirsiniz tüpe yerleşmişse gözüküyor keseyi beklemeye gerek yok. Rahim içi kalınlığından da belli oluyor dış gebelik olup olmadığı. Geçen hafta dr benden de şüphelendi o şekilde baktı

Gayet iyi artıyo değerin dedi , dış gebelik olduğunu sanmıyorum dedi Cumartesi günü keseye çağırdı beklemeli miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…