- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.021
Canım masallah hayırlı olsunKızlar tekrar merhaba;
Transferimin 9.günü 28
11.günü 106
13.günü 446
Sizce hızlı mı artıyo normal mi ?
Canım korkma inşallah bir şey yoktur.tutunmaya çalıştığı için oluyodur belki çok fazla stres yapma umarım güzel sonuçlar alirsin haber verTeşekkür ederim korkuyorum. Yarın kendi doktoruma gidicem. Hala devam ediyo peçeteyede geliyo pede de biraz gelmiş. Tüp bebek hemşirem progestan 50mg ampule başla 5 gün kalçadan yaptır dedi. Yarınki doktorla artık ona başlıcam fitili kesti. İnşallah korkularım boşa çıkar.
Canım Transfer oldun mu?Lütfen bana dua edin, yarın transferim var
Maşallahkızlar 10. günüm 120 çıktı Allahım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin.. inşallah sağlıklıca değer artarPapatyamveben-Mavi Cookiie
Malesef malesef keşke hiç yaşanmasaydı ama oldu bikere.. Bende yakınlarımı kaybettim çok acı bişey. Bu on il bu yalanılanları bidaha asla unutmayacak!Benimde herhangi bi lekelenme akıntı vs olmadı testim 7. günde pozitif çıktı gönlünüzü ferah tutun bu arada çok geçmiş olsun iyi olaylar yaşanmadı
Canım gittin mi doktora kasık ağrısı normal ben 8 haftadayim hala şiddetli bir şekilde kasik ağrım oluyor özellikle progestani koyunca daha çok şiddetli oluyor.Endiselenme ama yine de bir gozuk sen için rahat etsinYarın olsun hemen gidicem inşallah kasıklarımdada adet ağrısı gibi ağrılarım var oda korkutuyo böyle ağrımda yoktu yeni olmaya başladı
hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin dünyaya inşallaahhkızlar 10. günüm 120 çıktı Allahım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin.. inşallah sağlıklıca değer artarPapatyamveben-Mavi Cookiie
Çok şükür kuzuumm rabbim sağlıkla devam ettirsin kucağına al inşallahkızlar 10. günüm 120 çıktı Allahım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin.. inşallah sağlıklıca değer artarPapatyamveben-Mavi Cookiie
aminnn inşallah hepimizin yavruları sağlıkla gelsin inşallahhayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin dünyaya inşallaahh
Amin çok şükür kuzum çok şükür hepimiz sağlıklıca kucağımıza alalım inşallah çok saolÇok şükür kuzuumm rabbim sağlıkla devam ettirsin kucağına al inşallah
İnşallah bugün daha sakinim ara ara hala geliyo ama sakin olmaya çalışıyorum. 4 te gidicem doktora. Öğlende kalçadan iğneye gidicemCanım masallah hayırlı olsunDeğerin gayet güzel İnslalah hızla artar
Canım korkma inşallah bir şey yoktur.tutunmaya çalıştığı için oluyodur belki çok fazla stres yapma umarım güzel sonuçlar alirsin haber ver
Benim pek olmuyodu kasık ağrım gece çok ağrıdı. Hem kanama hem ağrı üst üste olunca panik oldum. Belkide yerleştiği için bunu yaşıyorum bilemiyorumda. 4 te muayene olucamCanım gittin mi doktora kasık ağrısı normal ben 8 haftadayim hala şiddetli bir şekilde kasik ağrım oluyor özellikle progestani koyunca daha çok şiddetli oluyor.Endiselenme ama yine de bir gozuk sen için rahat etsin
Ben keseyi görene kadar rahat edemicem sanırım bu seferde hızlı yükseliyor düşük başladı hcg beklenilenden ama doktor gayet iyi diyor. genelde 2 kat artmıyormu benmki 4 kat artmış.Canım masallah hayırlı olsunDeğerin gayet güzel İnslalah hızla artar.
Tüplerinize baktırabilirsiniz tüpe yerleşmişse gözüküyor keseyi beklemeye gerek yok. Rahim içi kalınlığından da belli oluyor dış gebelik olup olmadığı. Geçen hafta dr benden de şüphelendi o şekilde baktıBen keseyi görene kadar rahat edemicem sanırım bu seferde hızlı yükseliyor düşük başladı hcg beklenilenden ama doktor gayet iyi diyor. genelde 2 kat artmıyormu benmki 4 kat artmış.
Gecen sene dış gebelikten dolayı ameliyat olmustum korkum hep ondan.
Gayet iyi artıyo değerin dedi , dış gebelik olduğunu sanmıyorum dedi Cumartesi günü keseye çağırdı beklemeli miyim bilmiyorumTüplerinize baktırabilirsiniz tüpe yerleşmişse gözüküyor keseyi beklemeye gerek yok. Rahim içi kalınlığından da belli oluyor dış gebelik olup olmadığı. Geçen hafta dr benden de şüphelendi o şekilde baktı
Bilmiyorum ben olsam bekleyemezdimGayet iyi artıyo değerin dedi , dış gebelik olduğunu sanmıyorum dedi Cumartesi günü keseye çağırdı beklemeli miyim bilmiyorum
Aminn canımmAmin çok şükür kuzum çok şükür hepimiz sağlıklıca kucağımıza alalım inşallah çok saol
çarşamba çağırdı kan için tekrardan canımAminn canımmDoktorun ne dedi şimdi ne zaman muayeneye cağırdı
Tamam canım oda güzel çıkarsa artık muayeneyi beklersinçarşamba çağırdı kan için tekrardan canım
Hadi insalalh canım hayırlısı olsunİnşallah bugün daha sakinim ara ara hala geliyo ama sakin olmaya çalışıyorum. 4 te gidicem doktora. Öğlende kalçadan iğneye gidicem
Kızlar birşey sormak istiyorum size cumartesi kan testi yaptırdım 967 gelmişti bugün bir daha istedi doktorum 3064 gelmiş çift embriyo transferiydi sizce ikiside tutmuş mudurHadi insalalh canım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?