Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet oldum çok şükür, şimdi büyük bir korkuyla bekleme kısmına geçtim

Kızlar birşey sormak istiyorum size cumartesi kan testi yaptırdım 967 gelmişti bugün bir daha istedi doktorum 3064 gelmiş çift embriyo transferiydi sizce ikiside tutmuş mudur doktordan haber bekliyorum bende
Merhaba canım yüksek çıkmış baya ikizde olabilir tabiki Benimki ikiz İnslalah seninde ikizdir hayırlısını nasip etsin inşallah

Kızlar selam tutmayan transferden sonra ilaçları bırakalı 10 gün oldu 2-3 gündür kahverengi akıntı şeklinde bi akıntım var arada pembeliklerde oluyo böyle adet gören oldu mu ilaçlardan sonra? Doktorum regl olunca gel demişti ama oldjm mu onu da kestiremiyorum şuan kaldım öyle

Dr dan çıktım kese görünüyo içinde de pirinç tanesi maşallah hareket ediyo sanki dedi doktor haftaya pzt tekrar gidicem anane ve babayıda aldı içeri gösterdi doktor , hüzünlü sevinçli anlar yaşandı
Estrofem i günde 4 kullanıyordum 1 e düşürdü elimize fotosunu verdi çıktık

Bebeğim kaçıncı gündesin ve ultrasonu atar mısın karından mı vajinal mi göründü bebişş

Ah kurban olduğum Allahım herşeyin hayırlısını versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allahım bizede nasip etsin inşallah bizde görmek istiyoruz haftaya inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…