- 7 Ocak 2021
- 1.530
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.207
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.041
ay inşallah canım ya inşallah değer sağlıklı bir şekilde artar aminnTamam canım oda güzel çıkarsa artık muayeneyi beklersin
Bence ikiside tutumuşKızlar birşey sormak istiyorum size cumartesi kan testi yaptırdım 967 gelmişti bugün bir daha istedi doktorum 3064 gelmiş çift embriyo transferiydi sizce ikiside tutmuş mudurdoktordan haber bekliyorum bende
Evet oldum çok şükür, şimdi büyük bir korkuyla bekleme kısmına geçtimCanım masallah hayırlı olsunDeğerin gayet güzel İnslalah hızla artar
Canım korkma inşallah bir şey yoktur.tutunmaya çalıştığı için oluyodur belki çok fazla stres yapma umarım güzel sonuçlar alirsin haber ver
Canım Transfer oldun mu?
Gözünüz aydınnkızlar 10. günüm 120 çıktı Allahım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin.. inşallah sağlıklıca değer artarPapatyamveben-Mavi @-Cookie
Teşekkür ederim dr umu aradım herşey normal dedi baygınlık için bol su iç ani hareket etme dedi lekelenmem de şuan için bitti çok şükür bakalım beklemedeyim çarşamba test günümGeçmiş olsun umarım iyisinizdir
2 günde bir verdirdi doktor. Şuan 600 betahcg :)İnşallah hamilesinde verdin mi tekrar
Merhaba canım yüksek çıkmış baya ikizde olabilir tabikiKızlar birşey sormak istiyorum size cumartesi kan testi yaptırdım 967 gelmişti bugün bir daha istedi doktorum 3064 gelmiş çift embriyo transferiydi sizce ikiside tutmuş mudurdoktordan haber bekliyorum bende
Çok şükür canim inşallahEvet oldum çok şükür, şimdi büyük bir korkuyla bekleme kısmına geçtim
teşekkür ederim canımGözünüz aydınn
canım nasılsın bebısler nasılKızlar özellikle ikiz gebelik isteyen 5 kişi için dua edicem lüften bana isim yazarmısınız kendimce böyle bir dilekte bulundum
Bebeğim kaçıncı gündesin ve ultrasonu atar mısınDr dan çıktım kese görünüyo içinde de pirinç tanesimaşallah hareket ediyo sanki dedi doktor haftaya pzt tekrar gidicem anane ve babayıda aldı içeri gösterdi doktor , hüzünlü sevinçli anlar yaşandı
Estrofem i günde 4 kullanıyordum 1 e düşürdü elimize fotosunu verdi çıktık
Sena çift embryo transfer edildi inşallah ikiside tutumuştur rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah.Kızlar özellikle ikiz gebelik isteyen 5 kişi için dua edicem lüften bana isim yazarmısınız kendimce böyle bir dilekte bulundum
Ah kurban olduğum Allahım herşeyin hayırlısını versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allahım bizede nasip etsin inşallah bizde görmek istiyoruz haftaya inşallah.Dr dan çıktım kese görünüyo içinde de pirinç tanesimaşallah hareket ediyo sanki dedi doktor haftaya pzt tekrar gidicem anane ve babayıda aldı içeri gösterdi doktor , hüzünlü sevinçli anlar yaşandı
Estrofem i günde 4 kullanıyordum 1 e düşürdü elimize fotosunu verdi çıktık
Ah yarada kurban maşallah ne zaman transfer olmuştunuz. Kaç haftalıkken gördünüz
6+5 intravaginal baktı böyle göründu attım fotoyuBebeğim kaçıncı gündesin ve ultrasonu atar mısınkarından mı vajinal mi göründü bebişş
23 ocakta transfer olmuştum çok sağ olun kızlar güzel dilekleriniz içinAh yarada kurban maşallah ne zaman transfer olmuştunuz. Kaç haftalıkken gördünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?