Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

kızlar bende dr. Kontrolüne gitmek istiyorum çok korkuyorum kaç haftalıkken görünür 5+2 şuan 26 ocakta transfer oldum dr. Gidip görmek istiyorum görünür mü alttan mı muayne istemeliyim yoksa karından mı

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım çok sevindim senin adına sonuna kadar nasip etsin Rabbim

Kızlar benimde 4ab kalite 1tane 5.gun embriyosu var transfer olcak ama benim bu ara çok tüylenmem arttı pcos var yanaklarımda özellikle çene altımda çok çıkmaya başladı kıl. Dahiliyeden tahlil yapıldı testosteron hormonu sınırı geçmemiş ama biraz yaklaşmış ilaç vermedi kilom 65 diyetisyene yönlendirdi sadece sizce bu tutunmaya etki eder mi sivilcelenme de arttı ilaçlardan mi diye dusundum

Ben 5+2 ken gittim keseyi gördüm. Bugğn 5+4 üm kanamam olduğu için yine gittim düşük tehlikem varmış biraz. Sende keseyi görürsün ama

Yok canim etkilemez hamilelikte olan şeyler diye duymuştum ben hormanlar değişir çünkü

Ben 5+2 ken gittim keseyi gördüm. Bugğn 5+4 üm kanamam olduğu için yine gittim düşük tehlikem varmış biraz. Sende keseyi görürsün ama
Bende 5+5 gittim hem kese hem kalp atışlarını duyduk.Çok şükür.Sen dinlen şimdi çok dikkat etmen gereken bir donemdesin son 3 ay çok önemli gerçekten Allah yardımcın olsun

Yok cnm daha transfer olmadı önümüzdeki ay olucak az az vardı yanağımda çene altimda ama son zamanlarda çoğalmaya başladı korkmaya başladım acaba tutunmayı etkileyen durum varmidir diye
Himm anladım canım rabbim sana da nasip etsin inşallah yok korkma ilaç kullanıyorsan onlar yapıyor hormanlardan kaynakli değişiklikler tutunmayı etkilemez yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…