- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.061
Yaaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba canım yüksek çıkmış baya ikizde olabilir tabikiBenimki ikiz İnslalah seninde ikizdir hayırlısını nasip etsin inşallah
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canımDr dan çıktım kese görünüyo içinde de pirinç tanesimaşallah hareket ediyo sanki dedi doktor haftaya pzt tekrar gidicem anane ve babayıda aldı içeri gösterdi doktor , hüzünlü sevinçli anlar yaşandı
Estrofem i günde 4 kullanıyordum 1 e düşürdü elimize fotosunu verdi çıktık
Amin canim saolYaaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahçok heyecanlıyım cuma gününe randevu çağırdı bakalım keseyi görebilecek miyim
Cok sukur canımKızlar doktordan geldim düşük tehlikem varmış bolbol dinlen yat dedi. Yolk kesesi oluşmuş. Haftaya kontrole çağırdı kalp atışınıda duyarız dedi
Ben 5+2 ken gittim keseyi gördüm. Bugğn 5+4 üm kanamam olduğu için yine gittim düşük tehlikem varmış biraz. Sende keseyi görürsün amakızlar bende dr. Kontrolüne gitmek istiyorum çok korkuyorum kaç haftalıkken görünür 5+2 şuan 26 ocakta transfer oldum dr. Gidip görmek istiyorum görünür mü alttan mı muayne istemeliyim yoksa karından mı
Yok canim etkilemez hamilelikte olan şeyler diye duymuştum ben hormanlar değişir çünküKızlar benimde 4ab kalite 1tane 5.gun embriyosu var transfer olcak ama benim bu ara çok tüylenmem arttı pcos var yanaklarımda özellikle çene altımda çok çıkmaya başladı kıl. Dahiliyeden tahlil yapıldı testosteron hormonu sınırı geçmemiş ama biraz yaklaşmış ilaç vermedi kilom 65 diyetisyene yönlendirdi sadece sizce bu tutunmaya etki eder mi sivilcelenme de arttı ilaçlardan mi diye dusundum
Bilmiyorum ki nasıl hesaplanıyor bende çok merak ediyorum 30 ocakta oldum transfer 5. Gün embriyosu bugün transfer sonrası 14. GünAmin canim saolİnslalh evet çok heyecanlı zamanlar kaç haftalık
Sürekli yatıştayım şimdilik.Cok sukur canımdikkat et kendine bol bol yat dinlen
Rabbim korusun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızKızlar doktordan geldim düşük tehlikem varmış bolbol dinlen yat dedi. Yolk kesesi oluşmuş. Haftaya kontrole çağırdı kalp atışınıda duyarız dedi
İnşallahRabbim korusun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hiç yorma kendini hep yat ağır iş yapmayın sakınSürekli yatıştayım şimdilik.
Yok cnm daha transfer olmadı önümüzdeki ay olucak az az vardı yanağımda çene altimda ama son zamanlarda çoğalmaya başladı korkmaya başladım acaba tutunmayı etkileyen durum varmidir diyeYok canim etkilemez hamilelikte olan şeyler diye duymuştum ben hormanlar değişir çünkü
Bende 5+5 gittim hem kese hem kalp atışlarını duyduk.Ben 5+2 ken gittim keseyi gördüm. Bugğn 5+4 üm kanamam olduğu için yine gittim düşük tehlikem varmış biraz. Sende keseyi görürsün ama
Himm anladım canım rabbim sana da nasip etsinYok cnm daha transfer olmadı önümüzdeki ay olucak az az vardı yanağımda çene altimda ama son zamanlarda çoğalmaya başladı korkmaya başladım acaba tutunmayı etkileyen durum varmidir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?