Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar doktordan geldim düşük tehlikem varmış bolbol dinlen yat dedi. Yolk kesesi oluşmuş. Haftaya kontrole çağırdı kalp atışınıda duyarız dedi
bol bol dınlen moralını hıc bozma canım,
Rabbım sana bagıslasın yavrunu..
kanama alanın var mı?

Canim normalde 5+5 6 haftalarda keseler gözüküyor kiminde daha erken kiminde daha geç kalp atışı oluyor .Önce üstten bakıyor karından goremezse alttan bakıyor Kontrolün ne zaman

Canim normalde 5+5 6 haftalarda keseler gözüküyor kiminde daha erken kiminde daha geç kalp atışı oluyor .Önce üstten bakıyor karından goremezse alttan bakıyor Kontrolün ne zaman
6+5 de gidicez galiba inşallah Allahım hayırlısını versin bugün biraz mızmızım karnımın altı ağrıyor gibi midem mi başım mı halsizlik çok fazla tansiyon düşüklüğü gibi

Bende de olmadı cnm endişelenme hiç bir sıkıntı yok çok şükür

bol bol dınlen moralını hıc bozma canım,
Rabbım sana bagıslasın yavrunu..
kanama alanın var mı?
Biraz modum düştü işte. Şöyle hala leke leke akıntım geliyo. Kesem biraz bozulmuş onun haricinde bişey demedi ilaçlarını düzenli kullan bolbol dinlen haftaya bebeğide kalp atışınıda duyarız dedi. Sen nasıl oldun abla gittin mi tekrardan kontrole

Kızlar birşey sormak istiyorum size cumartesi kan testi yaptırdım 967 gelmişti bugün bir daha istedi doktorum 3064 gelmiş çift embriyo transferiydi sizce ikiside tutmuş mudur doktordan haber bekliyorum bende
Çok güzel bence olabilir çok yüksek sanki değer hayırlısı olsun cnm

Sadece işte bi kalçadan iğnem var günlük sağlık ocağına gidip gelcem onada yavaş gider gelirim sorun olmaz inşallah

Mod dusuyor haklısın..
Bende ilk gittigimde oyle olmuştum .bende prolutex göbekten kullanıyorum birde progestan fitil..
Perşembe günü kontrole gidicem canım..
Bolca dua et ve dinlen Rabb'im yavrularımızı bize bağışlasın

Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin inş bende pcosluyum ve kendimi bildim bileli o sorunları yaşıyorum ama endişelenme bir şey olmaz ayrıca kilolu fln da değilsin beni duysan şaşırirdin rahat ol tutunmayı etkilemez yani

Görünür canım Allahın izniyle ben 5+0ım bugün gittim gördüm çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…