- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.081
bol bol dınlen moralını hıc bozma canım,Kızlar doktordan geldim düşük tehlikem varmış bolbol dinlen yat dedi. Yolk kesesi oluşmuş. Haftaya kontrole çağırdı kalp atışınıda duyarız dedi
Canim normalde 5+5 6 haftalarda keseler gözüküyor kiminde daha erken kiminde daha geç kalp atışı oluyor .Önce üstten bakıyor karından goremezse alttan bakıyor Kontrolün ne zamankızlar bende dr. Kontrolüne gitmek istiyorum çok korkuyorum kaç haftalıkken görünür 5+2 şuan 26 ocakta transfer oldum dr. Gidip görmek istiyorum görünür mü alttan mı muayne istemeliyim yoksa karından mı
Aynen yat yat tabi canım önemli zamanlar ben hiç kalkmadim 2 hafta sonra 3 ayıma giricem yeni yeni cikiyorum oda ilaç falan yazdırmaya yani yoksa hep evdeyim evin içinde geziniyorum hep yat ağır hiç bişey yapma sakınSürekli yatıştayım şimdilik.
Hadi gönlünce olsun herşey moralini yüksek tut dinlen güzelce gerisi takdirKızlar doktordan geldim düşük tehlikem varmış bolbol dinlen yat dedi. Yolk kesesi oluşmuş. Haftaya kontrole çağırdı kalp atışınıda duyarız dedi
Sağlıkla devam etsin inşallah ben 14 Ocak transferi daha gidemedim randevu çarşambaya aldım bakalım bizde görürüz inşallahDarısı isteyen bekleyen herrrkeslin başınaa
Haftaya perşembe çağırdı doktor. Şuan 5+2 olarak hesaplanıyor.Canim normalde 5+5 6 haftalarda keseler gözüküyor kiminde daha erken kiminde daha geç kalp atışı oluyor .Önce üstten bakıyor karından goremezse alttan bakıyor Kontrolün ne zaman
6+5 de gidicez galiba inşallah Allahım hayırlısını versin bugün biraz mızmızım karnımın altı ağrıyor gibi midem mi başım mı halsizlik çok fazla tansiyon düşüklüğü gibiCanim normalde 5+5 6 haftalarda keseler gözüküyor kiminde daha erken kiminde daha geç kalp atışı oluyor .Önce üstten bakıyor karından goremezse alttan bakıyor Kontrolün ne zaman
Bende de olmadı cnm endişelenme hiç bir sıkıntı yok çok şükürKızlar merhaba gebe arkadaşlara bişey sorucam. Yerleşme kanaması ille şart olan bişey mi herkesde oluyor mu, sizde oldu mı meselaa benim pts günü 9. Günüm hala bi belirti yok biliyorsunuz transfer sonrası depreme yakalandım ama umut işte ilaçlara devam ediyorum ama belirti de olmadı tutunma lekelenmesi akıntı vs hiç bişey olmadı.
Teşekkür ederim tuvalet yemek dışında kalkmıyorum eşim hallediyo herşeyiÇok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hiç yorma kendini hep yat ağır iş yapmayın sakın
Evet abla. Bakalım sürekli yatıştayım herşeyi eşim yapıyo sağolsunBende 5+5 gittim hem kese hem kalp atışlarını duyduk.Çok şükür.Sen dinlen şimdi çok dikkat etmen gereken bir donemdesin son 3 ay çok önemli gerçekten Allah yardımcın olsun
Öyle tabi. Biraz modum düştü sadece ama toparlıcam inşallahHadi gönlünce olsun herşey moralini yüksek tut dinlen güzelce gerisi takdir
Biraz modum düştü işte. Şöyle hala leke leke akıntım geliyo. Kesem biraz bozulmuş onun haricinde bişey demedi ilaçlarını düzenli kullan bolbol dinlen haftaya bebeğide kalp atışınıda duyarız dedi. Sen nasıl oldun abla gittin mi tekrardan kontrolebol bol dınlen moralını hıc bozma canım,
Rabbım sana bagıslasın yavrunu..
kanama alanın var mı?
Çok güzel bence olabilir çok yüksek sanki değer hayırlısı olsun cnmKızlar birşey sormak istiyorum size cumartesi kan testi yaptırdım 967 gelmişti bugün bir daha istedi doktorum 3064 gelmiş çift embriyo transferiydi sizce ikiside tutmuş mudurdoktordan haber bekliyorum bende
Sadece işte bi kalçadan iğnem var günlük sağlık ocağına gidip gelcem onada yavaş gider gelirim sorun olmaz inşallahAynen yat yat tabi canım önemli zamanlar ben hiç kalkmadim 2 hafta sonra 3 ayıma giricem yeni yeni cikiyorum oda ilaç falan yazdırmaya yani yoksa hep evdeyim evin içinde geziniyorum hep yat ağır hiç bişey yapma sakın
Hadi hayırlı olsun cnm bol dua et sağlıklı beslen Rabbim hayırlısını versinEvet oldum çok şükür, şimdi büyük bir korkuyla bekleme kısmına geçtim
Mod dusuyor haklısın..Biraz modum düştü işte. Şöyle hala leke leke akıntım geliyo. Kesem biraz bozulmuş onun haricinde bişey demedi ilaçlarını düzenli kullan bolbol dinlen haftaya bebeğide kalp atışınıda duyarız dedi. Sen nasıl oldun abla gittin mi tekrardan kontrole
Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin inşKızlar benimde 4ab kalite 1tane 5.gun embriyosu var transfer olcak ama benim bu ara çok tüylenmem arttı pcos var yanaklarımda özellikle çene altımda çok çıkmaya başladı kıl. Dahiliyeden tahlil yapıldı testosteron hormonu sınırı geçmemiş ama biraz yaklaşmış ilaç vermedi kilom 65 diyetisyene yönlendirdi sadece sizce bu tutunmaya etki eder mi sivilcelenme de arttı ilaçlardan mi diye dusundum
Görünür canım Allahın izniyle ben 5+0ım bugün gittim gördüm çok şükürkızlar bende dr. Kontrolüne gitmek istiyorum çok korkuyorum kaç haftalıkken görünür 5+2 şuan 26 ocakta transfer oldum dr. Gidip görmek istiyorum görünür mü alttan mı muayne istemeliyim yoksa karından mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?