Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

6+5 de gidicez galiba inşallah Allahım hayırlısını versin bugün biraz mızmızım karnımın altı ağrıyor gibi midem mi başım mı halsizlik çok fazla tansiyon düşüklüğü gibi
Senin daha erken başlamış vala bende öyle bugün daha çok mızmız oldum ve pek iyi değilim ikiz bide 8 haftalik oldu çok zor oluyor hergun daha da yorucu

Amin inşallah inşallah. Benden fitili kestiler. Kalçadan progestana başlattı hayırlısı bakalım

Kızlar oksapar kullananların dikkatine. Benim yazdırma hakkım bitmişti annem gitti asm de yazdırdı kendine aldı bana getirdi. Doktordan rica etmiş oda yazmış.her doktor yazarmı bilmiyorum ama bizim aile dr u yazmış bilginiz olsun diye paylaşmak istedim

Canım benimde aynı şey oldu 10 gün içinde adet oldum kahverengi leke üzerine Dr uma dedim duphaston alıyım mı diye hayır normal olmasını Bekliyelim dedi 20 gün içinde olur biter dedi o lekelenme bazen çoğaldı bazen azaldı ve bitti ilaçlardan öyle dedi Dr um.. Rahat ol

İnşallah canım sağolasin benm geçen ay yumurtam donduruldu Transfer öncesi sizce genel Bi tahlil yapılmalı mi prolaktin fsh Lh gibi

Neden bitmiş canım öyle mi oluyormuş

Merhaba arkadaşlar, cumartesi günü transferim oldu. 5.gün embriyosu iki tane. Grade 2 yazıyor. Acaba kalitesi nasıl. Ne demek oluyor bilgisi olan var mı??

Bugün biraz daha normale döndü gibi zaten canım.
Yarına yinede randevu aldım hem muayene olucam hem konusucam durumları bidahaki transfer içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…