- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.101
Tamam canim haftaya gözükür kesinHaftaya perşembe çağırdı doktor. Şuan 5+2 olarak hesaplanıyor.
İnşallah canım hayırlı haberleri alalım bizde.Tamam canim haftaya gözükür kesin
İnşallah canım sağlıkla bizde duyalım görelim hayırlısıylaGörünür canım Allahın izniyle ben 5+0ım bugün gittim gördüm çok şükür
Senin daha erken başlamış vala bende öyle bugün daha çok mızmız oldum ve pek iyi değilim ikiz bide 8 haftalik oldu çok zor oluyor hergun daha da yorucu6+5 de gidicez galiba inşallah Allahım hayırlısını versin bugün biraz mızmızım karnımın altı ağrıyor gibi midem mi başım mı halsizlik çok fazla tansiyon düşüklüğü gibi
Çok teşekkür ederimÇok güzel bence olabilir çok yüksek sanki değer hayırlısı olsun cnm
Öyle gerçekten valla stresten oluyor bence bu kadar.Senin daha erken başlamış vala bende öyle bugün daha çok mızmız oldum ve pek iyi değilim ikiz bide 8 haftalik oldu çok zor oluyor hergun daha da yorucu
Amin canım inşallahİnşallah canım hayırlı haberleri alalım bizde.
Stres yapma canım oluruna bırak birazÖyle gerçekten valla stresten oluyor bence bu kadar.
Amin inşallah inşallah. Benden fitili kestiler. Kalçadan progestana başlattı hayırlısı bakalımMod dusuyor haklısın..
Bende ilk gittigimde oyle olmuştum .bende prolutex göbekten kullanıyorum birde progestan fitil..
Perşembe günü kontrole gidicem canım..
Bolca dua et ve dinlen Rabb'im yavrularımızı bize bağışlasın
İnşallah canım kucağımıza aldığımız günleride görelim hepimizİnşallah canım sağlıkla bizde duyalım görelim hayırlısıyla
Ben istiyorum canım ama doktor tek embriyo transfer edecek Allahtan hayırlısı herkes içinKızlar özellikle ikiz gebelik isteyen 5 kişi için dua edicem lüften bana isim yazarmısınız kendimce böyle bir dilekte bulundum
Kızlar özellikle ikiz gebelik isteyen 5 kişi için dua edicem lüften bana isim yazarmısınız kendimce böyle bir dilekte
Belki bölünme devam eder tek yumurta ikizi olur allah büyük gönlüne göre versinBen istiyorum canım ama doktor tek embriyo transfer edecek Allahtan hayırlısı herkes için
arkadaşlar teşekkür ederimKızlar özellikle ikiz gebelik isteyen 5 kişi için dua edicem lüften bana isim yazarmısınız kendimce böyle bir dilekte bulundum
Canım benimde aynı şey oldu 10 gün içinde adet oldum kahverengi leke üzerine Dr uma dedim duphaston alıyım mı diye hayır normal olmasını Bekliyelim dedi 20 gün içinde olur biter dedi o lekelenme bazen çoğaldı bazen azaldı ve bitti ilaçlardan öyle dedi Dr um.. Rahat olKızlar böyle bi durumda yazmak istemezdim ama fikrinizi almam lazım.
Ben negatif aldm biliyosunuz ilaçları bıraktım ve 12. Gün oldu bugün hala regl olmadım 4 gündür de kahve rengi lekelenmem var ne yapıcam ben şimdi
İnşallah canım sağolasinHayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin inşbende pcosluyum ve kendimi bildim bileli o sorunları yaşıyorum ama endişelenme bir şey olmaz ayrıca kilolu fln da değilsin beni duysan şaşırirdin rahat ol tutunmayı etkilemez yani
Neden bitmiş canım öyle mi oluyormuşKızlar oksapar kullananların dikkatine. Benim yazdırma hakkım bitmişti annem gitti asm de yazdırdı kendine aldı bana getirdi. Doktordan rica etmiş oda yazmış.her doktor yazarmı bilmiyorum ama bizim aile dr u yazmış bilginiz olsun diye paylaşmak istedim
Amin cnm sağlıklı olsunda farketmez Allahtan hayırlısıBelki bölünme devam eder tek yumurta ikizi olur allah büyük gönlüne göre versin
Bugün biraz daha normale döndü gibi zaten canım.Canım benimde aynı şey oldu 10 gün içinde adet oldum kahverengi leke üzerine Dr uma dedim duphaston alıyım mı diye hayır normal olmasını Bekliyelim dedi 20 gün içinde olur biter dedi o lekelenme bazen çoğaldı bazen azaldı ve bitti ilaçlardan öyle dedi Dr um.. Rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?