- 12 Mart 2019
- 16.463
- 35.902
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.121
Gözün aydın kuzumGörünür canım Allahın izniyle ben 5+0ım bugün gittim gördüm çok şükür
Kaliteye çok takılma canım düşünme artık bunu tutunur inşallah sımsıkıMerhaba arkadaşlar, cumartesi günü transferim oldu. 5.gün embriyosu iki tane. Grade 2 yazıyor. Acaba kalitesi nasıl. Ne demek oluyor bilgisi olan var mı??
Sanırım bir ay içinde belli bi yazdırma kotası oluyor ben doldurmuşum o kotayıNeden bitmiş canım öyle mi oluyormuş
Canım aile hekimi en fazla 2 kutu yazabiliyor üstünü yazamıyor da öyle bşey olduğunu da bilmiyordumSanırım bir ay içinde belli bi yazdırma kotası oluyor ben doldurmuşum o kotayı
Sağolasın canım benim yakın zamanda senden de güzel haberler duycaz inşallahGözün aydın kuzum
Elbette ben hepsini yaptırdım cnm yinede doktorun isterse tabiİnşallah canım sağolasinbenm geçen ay yumurtam donduruldu Transfer öncesi sizce genel Bi tahlil yapılmalı mi prolaktin fsh Lh gibi
Benm doktorum hiç tahlil istemedi pıhtılaşma tahlilide kendim yaptirdim şimdi transfer öncesi de tahlil istemiyor adetliyken tsh prolaktin fsh Lh gibi tahliller yaptiriyim diyorum başka gerekli tahliller varmidir paylaşırsanız çok sevinirimElbette ben hepsini yaptırdım cnm yinede doktorun isterse tabi
MErhaba Sonucunuz ne oldu pozitif haberler aldiniz miOhhh ne kadar çokmuşuzson bir kaç gün kendimi yalnız hissediyordum . Hemen hemen aynı günlerde sonuçlar alacağız . İnşallah pozitif sonuçlar gelir . Gebelik gelişir hangi il sizin
İnşallahKaliteye çok takılma canım düşünme artık bunu tutunur inşallah sımsıkı
İnşallah arkadaşımmSağolasın canım benim yakın zamanda senden de güzel haberler duycaz inşallah
Haklısın ama güç lazım bize 10 gün önce 4. Transferimin negatifini aldım ben.İnşallahçok korkuyorum, 2.tüp bebek ve 4.transfer. O yüzden korku var
Haklısın.. İnşallah 5.transferinde hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın. Dua edelim birbirimizeHaklısın ama güç lazım bize 10 gün önce 4. Transferimin negatifini aldım ben.
şimdi 5. İçin sabırsızlanıyorum umut her zaman var
İnşallah canım sağolHaklısın.. İnşallah 5.transferinde hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın. Dua edelim birbirimize❤
İyi bence hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinKızlar selam
9.gün değerim cuma günü 196 doktor iki günde bir kan vermemi istemedi 13. Gün bugün sabah kan verdim yani 4 gün sonraki değerim 690 sizce nasıl bence ikiye katlanarak gitmiş
Ay canım ya ben kullanıyorum ve çok zorlanıyorum 2 kutu olarak alıyorum ama hep bir tanesi borç olarak eczaneye gidiyor o yüzden 1 kutu kullanıyorum.10 günde bitiyor.Herkes yazmıyor biliyorum ama ne deyipte yazdırdı acaba bizde bir deneyelim Belki iyi bir doktora denk geliriz yazarKızlar oksapar kullananların dikkatine. Benim yazdırma hakkım bitmişti annem gitti asm de yazdırdı kendine aldı bana getirdi. Doktordan rica etmiş oda yazmış.her doktor yazarmı bilmiyorum ama bizim aile dr u yazmış bilginiz olsun diye paylaşmak istedim
Aleyküm selam canım evet çok güzel değerin daha da çıkar tek emriyo mu çift emriyo mu seninkiKızlar selam
9.gün değerim cuma günü 196 doktor iki günde bir kan vermemi istemedi 13. Gün bugün sabah kan verdim yani 4 gün sonraki değerim 690 sizce nasıl bence ikiye katlanarak gitmiş
Ay ay yazdirdigin için hakkın bitmiştir canım günü daha gelmemiştir .Ama bende yazdirsam çok mutlu olucam vala 2 kutu yazsa vala beni 2 3 hafta götürür çok iyi olurKızlar oksapar kullananların dikkatine. Benim yazdırma hakkım bitmişti annem gitti asm de yazdırdı kendine aldı bana getirdi. Doktordan rica etmiş oda yazmış.her doktor yazarmı bilmiyorum ama bizim aile dr u yazmış bilginiz olsun diye paylaşmak istedim
Tek embriyo canımAleyküm selam canım evet çok güzel değerin daha da çıkar tek emriyo mu çift emriyo mu seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?