Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Elbette ben hepsini yaptırdım cnm yinede doktorun isterse tabi
Benm doktorum hiç tahlil istemedi pıhtılaşma tahlilide kendim yaptirdim şimdi transfer öncesi de tahlil istemiyor adetliyken tsh prolaktin fsh Lh gibi tahliller yaptiriyim diyorum başka gerekli tahliller varmidir paylaşırsanız çok sevinirim

Kızlar selam

9.gün değerim cuma günü 196 doktor iki günde bir kan vermemi istemedi 13. Gün bugün sabah kan verdim yani 4 gün sonraki değerim 690 sizce nasıl bence ikiye katlanarak gitmiş

Ay canım ya ben kullanıyorum ve çok zorlanıyorum 2 kutu olarak alıyorum ama hep bir tanesi borç olarak eczaneye gidiyor o yüzden 1 kutu kullanıyorum.10 günde bitiyor.Herkes yazmıyor biliyorum ama ne deyipte yazdırdı acaba bizde bir deneyelim Belki iyi bir doktora denk geliriz yazar

Kızlar selam

9.gün değerim cuma günü 196 doktor iki günde bir kan vermemi istemedi 13. Gün bugün sabah kan verdim yani 4 gün sonraki değerim 690 sizce nasıl bence ikiye katlanarak gitmiş
Aleyküm selam canım evet çok güzel değerin daha da çıkar tek emriyo mu çift emriyo mu seninki

Ay ay yazdirdigin için hakkın bitmiştir canım günü daha gelmemiştir .Ama bende yazdirsam çok mutlu olucam vala 2 kutu yazsa vala beni 2 3 hafta götürür çok iyi olur

Kızlar hayırlı sabahlar dün 5+1 de kese gördüm çok şükür. Çift embriyo ama tek kese görüldü hiç önemli değil tek çift Allahım sağlıklı ilerlemesini nasip etsin. Ama çok küçüktü bebekte yoktu doktorda bişey demedi sadece iki hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi. Ben haftaya yine gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…