Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Maşallah 2 hafta sonra garanti olsun diye demiştir. Haftayada başka doktora git ben öyle yaptım gibi. Benimde haftaya kalp atışı var. Pazartesi farklı bi doktora perşembe farklı bi doktora gidicem tabi ilk gittiğim doktoru pazartesinden sonra bırakıcam

Merhaba arkadaşlar, transferimin 4. Günü bugün. Sabah bi karın agrısıyla uyandım adet olcakmışım gibi bir karın agrısıydı. Ama kasık agrım yoktı sadece karnım agrıdı. Normal mi acaba yani adet olcam diye çok korktum. Şu anda var yine hafif ama. Ve o karın agrısı beni lavaboya çıkardı. Bilgisi olan var mı acaba

Merhaba. Canım usutmus olabilirsin dikkat et kendine ama normal oluyor bı kaç gün sürüyor merak etme .Benim 8 hafta oldu ikiz hala hem kasık hem de karın ağrısı var o yüzden endişelenme sadece öyle durumda adet gibi kanaman olursa git doktora

İnşallah normaldir. Çok teşekkür ederim. Senin de sağlıkla kucagına almak nasip olsun❤

Merhaba canım maşallah maşallah seninde benimle aynıydı dr. Kontrolünden erken mi gittin benim doktorum 15 gün sonra gel demişti ben korkuyırum bi belirtim yok gögüslerim dışında bende mi gitsem kadın doğuma baktırsam. Bilemedim bugün 5+3 olması lazım 26 ocakta transfer oldum çok zor bekleyiş bu ya

Canım adet olmassın ilaçlar yapıyor ağrıları sürekli yatma ayaklarını sıcak tut yani negatif olsan bile ilaçları kesince zar zor adet oluyorsun ilaçlar hormonları yükselttiği için salmıyor vucut kendini..

Canım selam hayırlı olsun Ne zaman transfer olmuştun, kese için kaç mm dedi doktor?

Anladım. Çok teşekkür ederim. İnşallah pozitif olsun da hepimizin

Bu iğneyi sürekli kullanıyorum yazmanız mümkün mü demiş doktorda yazmış. Malum çok pahalılar

Merhaba kızlar ben dayanamayıp akşam devlet hastanesine gidip muayene olacağım korkuyorum kötü bi haber dıyarım diye normal de haftaya perşembe dr. Çağırmıştı kese varmı görmek istiyorum. Çok fazla endişeliyim 5+3 deyim birşey olsa görünür dimi korkuyorum gitmeye kararsızım çok fazla. Napıcam bilemiyorum daha önce kimyasal olmuştu beta çok erken başlayıp bitmişti 29 başladı 24 bitmişti şimdi böyle olur diye korkudan günümü geçiremiyorum sürekli aklımda stresten kendimi iyi hissetmiyorum. Yardıma ihtiyacım var.

Bende aynıyım her hafta gidesim var eşim de bu sefer ilk defa doktor konusunda aynı fikirde gidelim diyor

Doktorum kendi çağırdı pazartesi gel demişti gittim dün. İki hafta sonraya çağırdı ama bakalım cumartesi yada pazartesi başka doktora gideceğim tüp bebek doktoruma sonra yine giderim. Bence o kadar bekleme ya git baksınlar kese filan ne durumda

Sakin olun lütfen. Benimde göğüs ağrısı şişkinliğinden başla belirtim yoktu. Sadece yeni yeni midem bulanıyo. Giderseniz keseyi görürsünüz muhtemelen ben 5+2 de keseyi gördüm. 5+4 te de doktor yolk kesen görünüyo dedi. İçinizi ferah tutun gitmek isterseniz gidn tabi keseyi görmüş olursunuz. Her gebelik aynı olmuyo dide içinizi rahat tutun sağlıklı gebelik olsun inşallah

Bende aynıyım her hafta gidesim var eşim de bu sefer ilk defa doktor konusunda aynı fikirde gidelim diyor
O zaman gidin ben 2 gün arayla farklı doktora gittim hoş benim sıkıntı olduda gittim. Ama olsun. Şimdi haftaya yine öyle olucak pazarteside randevum var perşembede eşime kalsa bi doktora daha gidelim diyo

Allahım içime ferahlık versin inşallah evlatlarımız bizimledir ve büyüyordur inşallah çok korkuyorum dr. Gittiğimde gebelik muaynesimi demem gerekiyor karından mı muayne edecek nasıl yapmam gerekiyor. Allahım hepimize sabır versin kolaylık versin vesveseden kurtarsın bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…