Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Valla mm flan demedi hiç 26 ocakta transfer olmuştum adetime göre bugün 5+2 yim. Şuan küçük iki hafta sonra gel kalp atılını dinleyelim dedi
maşallah sen ne güzel kese falan görmüşsün beni 15 gün sonraya çağırmıştı 10 gün sonra gidicem inşallah herşey yolundadır. Böyle 9 ay Allah yardımcıımız olsun herşeye razıyım Allahım bize yardım etsin. Bu kadar stresli işler rabbim bizleride sağlıklı güzel haber almayı nasip etsin.

Amin amin amiin doktora elli sefer nasıl yolunda mı dış gebelik mi diye sordum . Çünkü o kadar zor şeyler yaşadım ki keseyi görmek benim için mucize

Canım bende aynıydım inan gözlerim kapalı ultrason ekranına bakamıyordum kesemiz burda diyince doktor gözümü açtım İyi olacak inşallah bu sefer burdan doğum haberlerimizi vereceğiz

Amin canım amin. Ben direk söyledim. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım şuan 5 haftalık görünüyo dedim. Sonra ultrasonla karnımdan baktı zaten doktor son adet tarihinizi en son ki beta hcg yi falan soruyo oda kendince hesaplama yapıyo

Teşekkür ederim dr umu aradım herşey normal dedi baygınlık için bol su iç ani hareket etme dedi lekelenmem de şuan için bitti çok şükür bakalım beklemedeyim çarşamba test günüm
Evde idrar testi yaptiniz mi? ben cesaret edemiyorum oyuzden sordum belirtileriniz var masallah

Endişeler hepimizde var benmde yarın muayene günüm ne gorucem neyle karşılaşacam bilmiyorum heycan telaş bastı beni iyice nasıl yarin edicem bilmiyorum

Kızlar ben transfer öncesi pıhtılaşma varmi diye tıbbi genetikten tahlil yaptırdım ama sonuç değeri yazmıyor sadece normal yazıyor bu durumda sorun yoktur değilmi hastane uzak tahlil raporunu almaya gitmeye gerek varmi sizce

Eklentiler

• Screenshot_20230213_211054.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 54
Raporu göster açtıgın zaman sonuç yazması gerekiyor. Ben de yaptırmıştım 1 ay kadar sürmüştü rapor çıkması. 4G-4G diye sonuçlanmıştı ve doktorum pıhtılaima olduğunu söylemişti. O yüzden transferden sonra kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şu an.

Endişeler hepimizde var benmde yarın muayene günüm ne gorucem neyle karşılaşacam bilmiyorum heycan telaş bastı beni iyice nasıl yarin edicem bilmiyorum
Kızlar keseyi gördüm iki tane yuvarlak kesecik var Allahım bizede hayırlı evlat nasip etsin. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah.

Canım peki normal yaziyormuydu sende de. Raporu aç dedikten sonra pdf indiriyorum ama hiç bir değer yazmıyor sadece normal yazıyor bu yüzden kafam karıştı

Canım gittin mi acaba..gene sizden cesaret edip bende giderim

Merhaba canım gittim gittim çok şükür Allahıma 2 kese birden gördüm. İnşallah Allahım can versin rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize. Allahım inşallah.
Merhaba,.Çok sevindim canım .Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ikisinide .. çok sevindim darısı başima.. birşey sorucam karından utrosonla mi baktı acaba.. kalp atışı için ne zaman cagirdilar

Çok geçmiş olsun Genetik sonucunuz kaç günde gelecek bilginiz var mı

Canım peki normal yaziyormuydu sende de. Raporu aç dedikten sonra pdf indiriyorum ama hiç bir değer yazmıyor sadece normal yazıyor bu yüzden kafam karıştı
Yazıyordu. Rapor daha çıkmadıgı için o şekilde gözüküyor. Yani benimkinde öyleydi. Daha sonra rapor çıkınca değer yazdı.İstersen hastaneyi arayıp sor

Devlet hastanesi karından baktı hiç mm falan demedi 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi ilaçlarımı yazdırdım bitenler için bunada şükür içim rahatladı inşallah herşey güzel olur. Bizim bebeklerimizi Allahım bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. Onları görmek için çok savaş verdik vazgeçmedik umutlarımızı içimizde yaşadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…