- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.161
maşallah sen ne güzel kese falan görmüşsün beni 15 gün sonraya çağırmıştı 10 gün sonra gidicem inşallah herşey yolundadır. Böyle 9 ay Allah yardımcıımız olsun herşeye razıyım Allahım bize yardım etsin. Bu kadar stresli işler rabbim bizleride sağlıklı güzel haber almayı nasip etsin.Valla mm flan demedi hiç 26 ocakta transfer olmuştum adetime göre bugün 5+2 yim. Şuan küçük iki hafta sonra gel kalp atılını dinleyelim dedi
Amin amin amiin doktora elli sefer nasıl yolunda mı dış gebelik mi diye sordum . Çünkü o kadar zor şeyler yaşadım ki keseyi görmek benim için mucizemaşallah sen ne güzel kese falan görmüşsün beni 15 gün sonraya çağırmıştı 10 gün sonra gidicem inşallah herşey yolundadır. Böyle 9 ay Allah yardımcıımız olsun herşeye razıyım Allahım bize yardım etsin. Bu kadar stresli işler rabbim bizleride sağlıklı güzel haber almayı nasip etsin.
Canım bende aynıydım inan gözlerim kapalı ultrason ekranına bakamıyordum kesemiz burda diyince doktor gözümü açtımAllahım içime ferahlık versin inşallah evlatlarımız bizimledir ve büyüyordur inşallah çok korkuyorum dr. Gittiğimde gebelik muaynesimi demem gerekiyor karından mı muayne edecek nasıl yapmam gerekiyor. Allahım hepimize sabır versin kolaylık versin vesveseden kurtarsın bizi
Amin canım amin. Ben direk söyledim. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım şuan 5 haftalık görünüyo dedim. Sonra ultrasonla karnımdan baktı zaten doktor son adet tarihinizi en son ki beta hcg yi falan soruyo oda kendince hesaplama yapıyoAllahım içime ferahlık versin inşallah evlatlarımız bizimledir ve büyüyordur inşallah çok korkuyorum dr. Gittiğimde gebelik muaynesimi demem gerekiyor karından mı muayne edecek nasıl yapmam gerekiyor. Allahım hepimize sabır versin kolaylık versin vesveseden kurtarsın bizi
Evde idrar testi yaptiniz mi? ben cesaret edemiyorum oyuzden sordum belirtileriniz var masallahTeşekkür ederim dr umu aradım herşey normal dedi baygınlık için bol su iç ani hareket etme dedi lekelenmem de şuan için bitti çok şükür bakalım beklemedeyim çarşamba test günüm
Endişeler hepimizde var benmde yarın muayene günüm ne gorucem neyle karşılaşacam bilmiyorum heycan telaş bastı beni iyice nasıl yarin edicem bilmiyorumMerhaba kızlar ben dayanamayıp akşam devlet hastanesine gidip muayene olacağım korkuyorum kötü bi haber dıyarım diye normal de haftaya perşembe dr. Çağırmıştı kese varmı görmek istiyorum. Çok fazla endişeliyim 5+3 deyim birşey olsa görünür dimi korkuyorum gitmeye kararsızım çok fazla. Napıcam bilemiyorum daha önce kimyasal olmuştu beta çok erken başlayıp bitmişti 29 başladı 24 bitmişti şimdi böyle olur diye korkudan günümü geçiremiyorum sürekli aklımda stresten kendimi iyi hissetmiyorum. Yardıma ihtiyacım var.
Raporu göster açtıgın zaman sonuç yazması gerekiyor. Ben de yaptırmıştım 1 ay kadar sürmüştü rapor çıkması. 4G-4G diye sonuçlanmıştı ve doktorum pıhtılaima olduğunu söylemişti. O yüzden transferden sonra kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şu an.Kızlar ben transfer öncesi pıhtılaşma varmi diye tıbbi genetikten tahlil yaptırdım ama sonuç değeri yazmıyor sadece normal yazıyor bu durumda sorun yoktur değilmi hastane uzak tahlil raporunu almaya gitmeye gerek varmi sizce
Kızlar keseyi gördüm iki tane yuvarlak kesecik var Allahım bizede hayırlı evlat nasip etsin. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah.Endişeler hepimizde var benmde yarın muayene günüm ne gorucem neyle karşılaşacam bilmiyorum heycan telaş bastı beni iyice nasıl yarin edicem bilmiyorum
Canım peki normal yaziyormuydu sende de. Raporu aç dedikten sonra pdf indiriyorum ama hiç bir değer yazmıyor sadece normal yazıyor bu yüzden kafam karıştıRaporu göster açtıgın zaman sonuç yazması gerekiyor. Ben de yaptırmıştım 1 ay kadar sürmüştü rapor çıkması. 4G-4G diye sonuçlanmıştı ve doktorum pıhtılaima olduğunu söylemişti. O yüzden transferden sonra kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şu an.
Canım gittin mi acaba..gene sizden cesaret edip bende giderimMerhaba kızlar ben dayanamayıp akşam devlet hastanesine gidip muayene olacağım korkuyorum kötü bi haber dıyarım diye normal de haftaya perşembe dr. Çağırmıştı kese varmı görmek istiyorum. Çok fazla endişeliyim 5+3 deyim birşey olsa görünür dimi korkuyorum gitmeye kararsızım çok fazla. Napıcam bilemiyorum daha önce kimyasal olmuştu beta çok erken başlayıp bitmişti 29 başladı 24 bitmişti şimdi böyle olur diye korkudan günümü geçiremiyorum sürekli aklımda stresten kendimi iyi hissetmiyorum. Yardıma ihtiyacım var.
Merhaba canım gittim gittim çok şükür Allahıma 2 kese birden gördüm. İnşallah Allahım can versin rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize. Allahım inşallah.Canım gittin mi acaba..gene sizden cesaret edip bende giderim
Merhaba,.Çok sevindim canım .Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ikisinide .. çok sevindim darısı başima.. birşey sorucam karından utrosonla mi baktı acaba.. kalp atışı için ne zaman cagirdilarMerhaba canım gittim gittim çok şükür Allahıma 2 kese birden gördüm. İnşallah Allahım can versin rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize. Allahım inşallah.
Çok geçmiş olsun Genetik sonucunuz kaç günde gelecek bilginiz var mıBenim hamilelik takibini için gittiğim doktorda öyle dedi nasip canim ya patolojiye gkndeririz dedi ben kabul etmedim tüp bebek profesörümle konuştum özel klinikti kesinlikle genetik bakılmalı tüp bebekle oluyor sonuçta genetik birşeyse diğer embriyolar da olmadığı ne malum dedi kürtajın bebeğimi koydukları yerde aldılar genetiğe vermeseydim çok pişman olurdum sonuç bekliyorum anestezili kürtaj ve genetik test çok güvendiğim profesör yaptı 13500 TL ye yaptılar
Yazıyordu. Rapor daha çıkmadıgı için o şekilde gözüküyor. Yani benimkinde öyleydi. Daha sonra rapor çıkınca değer yazdı.İstersen hastaneyi arayıp sorCanım peki normal yaziyormuydu sende de. Raporu aç dedikten sonra pdf indiriyorum ama hiç bir değer yazmıyor sadece normal yazıyor bu yüzden kafam karıştı
GözünaydinKızlar keseyi gördüm iki tane yuvarlak kesecik var Allahım bizede hayırlı evlat nasip etsin. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah.
Devlet hastanesi karından baktı hiç mm falan demedi 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi ilaçlarımı yazdırdım bitenler için bunada şükür içim rahatladı inşallah herşey güzel olur. Bizim bebeklerimizi Allahım bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. Onları görmek için çok savaş verdik vazgeçmedik umutlarımızı içimizde yaşadık.Merhaba,.Çok sevindim canım .Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ikisinide .. çok sevindim darısı başima.. birşey sorucam karından utrosonla mi baktı acaba.. kalp atışı için ne zaman cagirdilar
1 ay dediler 25 Şubat'ta gelir diye tahmin ediyorumÇok geçmiş olsun Genetik sonucunuz kaç günde gelecek bilginiz var mı
Çok teşekkür ederim rabbim kalp seslerinide duymayı nasip etsin bize inşallah sağlıkla güzel evlat olsunlar.Gözünaydin
Benim de 16+4’te kalp atışı durdu malesef 4 şubatta biz de genetiğe gönderdik eşime bir şey dememişler merak ettim1 ay dediler 25 Şubat'ta gelir diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?