- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.181
Maşallah. Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin. Bakın endişeniz kadar yokmuşKızlar keseyi gördüm iki tane yuvarlak kesecik var Allahım bizede hayırlı evlat nasip etsin. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah.
Çok sevindim canım. İns dayanirsam 10 gün sonra gideyim bende ozamansaDevlet hastanesi karından baktı hiç mm falan demedi 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi ilaçlarımı yazdırdım bitenler için bunada şükür içim rahatladı inşallah herşey güzel olur. Bizim bebeklerimizi Allahım bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. Onları görmek için çok savaş verdik vazgeçmedik umutlarımızı içimizde yaşadık.
Çok üzücü bir durum çok Allah yardımcınız olsunBenim de 16+4’te kalp atışı durdu malesef 4 şubatta biz de genetiğe gönderdik eşime bir şey dememişler merak ettim
Amin inşallahÇok üzücü bir durum çok Allah yardımcınız olsun
Maşallah sağlıkla al inşallah kucağına beta hcg kaçla başladı artışların nasıldı sırasıyla2 günde bir verdirdi doktor. Şuan 600 betahcg :)
Bende yeni yaptırdım INR yani pıhtılaşma testi 0.9 çıkmış amcam benim laborant kendi aldı kanımı baktı labaratuarda normal yazıyorsa demekki yok canım..Kızlar ben transfer öncesi pıhtılaşma varmi diye tıbbi genetikten tahlil yaptırdım ama sonuç değeri yazmıyor sadece normal yazıyor bu durumda sorun yoktur değilmi hastane uzak tahlil raporunu almaya gitmeye gerek varmi sizce
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasınBenim de 16+4’te kalp atışı durdu malesef 4 şubatta biz de genetiğe gönderdik eşime bir şey dememişler merak ettim
Adet olacağım zaman kanamam oldu iki gün gerisi gelmeyince test yaptım pozitifti kan verdim önce beta değerim hızlı yükselirken yavaşladı daha önce düşüklerim olduğu için bu da düşecek diye düşündük mesela 8 binden 4 günde 10000 e çıkmıştı dra gitmedim bi süre sonra kontrol için gittiğimde 9 haftalık kalbi atıyordu mucize gibi oldu bizim için ikili testim yüksek riskli çıktı 1/50 ayrıntılı ultrasona girdik 14. Haftada her şeyi normal gözüküyordu sıkıntım yoktu haftasıyla uyumluydu hiç böyle bir şey beklemiyorduk rutin kontrolde kalbinin durduğunu gördük malesef çok zor bi durum kimseye yaşatmasın rabbimMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın
Peki bu süreçte bir olumsuzluk var mıydı görünen
Yoksa herşey yokundayken mi bunu yaşadınız
Canm sen estrofemi bı anda mi biraktin doktor hemen bıraktırdı mi yavaş yavaş mi? Şuan hangi ilaçları kullanıyorsun halaMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın
Peki bu süreçte bir olumsuzluk var mıydı görünen
Yoksa herşey yokundayken mi bunu yaşadınız
Teşekkür ederim Allahım devamını nasip etsinGözünaydin
Ah bu zamana kadar fenaydı 2 günüm ama bilmiyoruz cagiliz bu konuda kimseye soramıyoruz endişeli olan bir tek ben değişimdir ama şuan en azından rahatladım Allahım yolumuzu hayırlı eylesin.Maşallah. Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin. Bakın endişeniz kadar yokmuş
Sabırlıysan daha sağlıklı olur inşallah evlatlarımızı kucağımıza almakta nasip olsun bizlere hayırlı haberlerle güzel olsun herşey.Çok sevindim canım. İns dayanirsam 10 gün sonra gideyim bende ozamansa
Amin canım inşallahSabırlıysan daha sağlıklı olur inşallah evlatlarımızı kucağımıza almakta nasip olsun bizlere hayırlı haberlerle güzel olsun herşey.
Canım 240 olması gerekırken 224 cıkmıs çok dusuk degil bence, çok yakın değerler bunlar .Kızlar değerler nasıl artıyor sizce?
8. Gün 64
10. Gün 120
12. Gün 224
Bi tık düşük mü tam iki katı değil diye korktum açıkcası fikri olan var mı
Papatyamveben-Mavi Cookiie
amiiinnn canım,Çok şükür bebeğimi gördüm kalp atışını iyi Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin darısı bekleyenlere olsun
Amin inşallah canım inşallah sağlıklıca artarCanım 240 olması gerekırken 224 cıkmıs çok dusuk degil bence, çok yakın değerler bunlar .
sen içini ferah tut saglıkla gelsın ınsallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?