Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çok sevindim canım. İns dayanirsam 10 gün sonra gideyim bende ozamansa

Bende yeni yaptırdım INR yani pıhtılaşma testi 0.9 çıkmış amcam benim laborant kendi aldı kanımı baktı labaratuarda normal yazıyorsa demekki yok canım..

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın
Peki bu süreçte bir olumsuzluk var mıydı görünen
Yoksa herşey yokundayken mi bunu yaşadınız
Adet olacağım zaman kanamam oldu iki gün gerisi gelmeyince test yaptım pozitifti kan verdim önce beta değerim hızlı yükselirken yavaşladı daha önce düşüklerim olduğu için bu da düşecek diye düşündük mesela 8 binden 4 günde 10000 e çıkmıştı dra gitmedim bi süre sonra kontrol için gittiğimde 9 haftalık kalbi atıyordu mucize gibi oldu bizim için ikili testim yüksek riskli çıktı 1/50 ayrıntılı ultrasona girdik 14. Haftada her şeyi normal gözüküyordu sıkıntım yoktu haftasıyla uyumluydu hiç böyle bir şey beklemiyorduk rutin kontrolde kalbinin durduğunu gördük malesef çok zor bi durum kimseye yaşatmasın rabbim

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın
Peki bu süreçte bir olumsuzluk var mıydı görünen
Yoksa herşey yokundayken mi bunu yaşadınız
Canm sen estrofemi bı anda mi biraktin doktor hemen bıraktırdı mi yavaş yavaş mi? Şuan hangi ilaçları kullanıyorsun hala

Maşallah. Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin. Bakın endişeniz kadar yokmuş
Ah bu zamana kadar fenaydı 2 günüm ama bilmiyoruz cagiliz bu konuda kimseye soramıyoruz endişeli olan bir tek ben değişimdir ama şuan en azından rahatladım Allahım yolumuzu hayırlı eylesin.

Kızlar değerler nasıl artıyor sizce?
8. Gün 64
10. Gün 120
12. Gün 224
Bi tık düşük mü tam iki katı değil diye korktum açıkcası fikri olan var mı
Papatyamveben-Mavi Cookiie
Canım 240 olması gerekırken 224 cıkmıs çok dusuk degil bence, çok yakın değerler bunlar .
sen içini ferah tut saglıkla gelsın ınsallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…