Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar değerler nasıl artıyor sizce?
8. Gün 64
10. Gün 120
12. Gün 224
Bi tık düşük mü tam iki katı değil diye korktum açıkcası fikri olan var mı
Papatyamveben-Mavi @-Cookie
Herkesin 2 kat artmak zorunda değil canm o adet günün geçince bı anda katlar merak etme yüzdelik olarak artması gereken olmuş zaten

amiiinnnnn,
tedırgınlık hıc bıtmıyor ya,
Rabbım yardımcımız olsun gercekten sağlıkla gelsın yavrularımız kucaklarımıza
Evet ya olcak mı derken şimdide sağlıkla artıyor mu kese gözükcekmi kalp atısı var mı..
inşallah hayırlısıyla duyalım kucagımıza alalım bebeklerimizi Amin

amiiinnn canım,
sağlıkla dunyaya gelsın ınsallaahh
İnşallah cnm bnm darısı sana olsun karından baktı işte bikac gun geri çıktı doktor o sorun değil dedi vajinal bakmadigimiz içinde olur dedi devlete gittim özele gidip daha net şekilde görmek istiyorum bende bidaha gdiicem özele bu sefer

Amin canimmm yarın benimde randevum
Kesemiz düzelmiştir inşallah
Bende vajinal muayene olmuştum

Muayene öncesi ben bayılcak gibi oluyorum hep tedirginlik asla bitmiyo ya inş güzel haberler alırsın canım
evet ya birde ilk muayenede sorunsuz geçse belkı bu derece streslı olmazdım sımdı bır tedırgınlık var ıster ıstemez ..
sağlıkla gelsınlerde ileride bu günleri gülerek hatırlayalm

İnş canım yarın güzel haberleri duyarsın
evet ya birde ilk muayenede sorunsuz geçse belkı bu derece streslı olmazdım sımdı bır tedırgınlık var ıster ıstemez ..
sağlıkla gelsınlerde ileride bu günleri gülerek hatırlayalm

zaten ne kdar geç gidersen o kadar iyi ben 6+0 da ilk muayene oldum kese kalp bebek ne varsa göründü yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…