- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.221
Hiç stres yapmayın herşey iyi olacak deyin bide konuşun onunla sevin onu hissedecektirevet ya birde ilk muayenede sorunsuz geçse belkı bu derece streslı olmazdım sımdı bır tedırgınlık var ıster ıstemez ..
sağlıkla gelsınlerde ileride bu günleri gülerek hatırlayalm
Maşallah. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Kaç haftalık gördünüz. Sanki sizinle aynıydık. Ben daha duyamadım bebeğimiÇok şükür bebeğimi gördüm kalp atışını iyi Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin darısı bekleyenlere olsun
Aminnnİnş canım yarın güzel haberleri duyarsın
zaten ne kdar geç gidersen o kadar iyi ben 6+0 da ilk muayene oldum kese kalp bebek ne varsa göründü yani
Canım gittin mi doktoraAllahım içime ferahlık versin inşallah evlatlarımız bizimledir ve büyüyordur inşallah çok korkuyorum dr. Gittiğimde gebelik muaynesimi demem gerekiyor karından mı muayne edecek nasıl yapmam gerekiyor. Allahım hepimize sabır versin kolaylık versin vesveseden kurtarsın bizi
Günlerdir baya sakindim birde Türkiye'deki deprem açıkçası kendimi dinlemeye vakit bulamadımHiç stres yapmayın herşey iyi olacak deyin bide konuşun onunla sevin onu hissedecektir
Anladımm tekrar çok geçmiş olsunAdet olacağım zaman kanamam oldu iki gün gerisi gelmeyince test yaptım pozitifti kan verdim önce beta değerim hızlı yükselirken yavaşladı daha önce düşüklerim olduğu için bu da düşecek diye düşündük mesela 8 binden 4 günde 10000 e çıkmıştı dra gitmedim bi süre sonra kontrol için gittiğimde 9 haftalık kalbi atıyordu mucize gibi oldu bizim için ikili testim yüksek riskli çıktı 1/50 ayrıntılı ultrasona girdik 14. Haftada her şeyi normal gözüküyordu sıkıntım yoktu haftasıyla uyumluydu hiç böyle bir şey beklemiyorduk rutin kontrolde kalbinin durduğunu gördük malesef çok zor bi durum kimseye yaşatmasın rabbim
Hadi hayırlısı olsunValla mm flan demedi hiç 26 ocakta transfer olmuştum adetime göre bugün 5+2 yim. Şuan küçük iki hafta sonra gel kalp atılını dinleyelim dedi
Amin canim cumlemize Benm 14 Ocak transfer tarihim canim senin ne zamanMaşallah. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Kaç haftalık gördünüz. Sanki sizinle aynıydık. Ben daha duyamadım bebeğimi
Aminnn
Benim dış gebelik öyküm olunca erken gitmek istiyorum hep , o zamanda erken gittiğim için tüplerim alınmadan atlattin buda bir nevi tramva..
Sağlıkla gelsinler yavrular
Kübra senin ultrason kagidinda haftan kaç yazıyor canim doktor kaç haftalık dedi en son gittiğinde 9 haftalık oldun galiba senHadi hayırlısı olsun
Evet 2 hafta önce kalp atışını duyduk ve o günden itibaren bıraktıkCanm sen estrofemi bı anda mi biraktin doktor hemen bıraktırdı mi yavaş yavaş mi? Şuan hangi ilaçları kullanıyorsun hala
evet ya kesınlıkle yoksa bende cok ısterdım rahat olup 8-9 haftada gıtmekYaşadığımz olumsuzluklar yüzünden böyleyiz zaten endişe bitmiyo hiç bundan sonra güzel olur inş her şey canım
Oo 2 haftami 13 Ocak degil mi transferin canm 2 hafta önce daha kese yeni olusuyordy nasıl duydunuz çok şükür birşey olmamış bende bugün estrofemi bıraktım biraz geç kaldım muayeneye gitmedigim için deltacortil de günde bire düşürdük yavaştan bırakacağız geri kan sulandırıcılar devamEvet 2 hafta önce kalp atışını duyduk ve o günden itibaren bıraktık
Sadece progestan fitil devam ettim sabah 2 akşam 2
1 hafta sonra kanamam oldu ve ondan sonra ilk defa iğneye başladım kalçadan günde 1 kez progestan 50 mg
Bir pıhtılaşma olmuş o yüzden doktor 1 hafta daha iğneye devam edelim dedi
Kuzum ben en son ilaç yazdırmaya gittim pazartesi günü doktor bakmak istedi 8 haftalik dedi ama 8 haftaligi geçmiştir diye düşünüyorum şimdi yani senin dediğin gibi 9 haftaliga yakın falan kendi doktoruma 2 haftadır gitmiyorum çünkü kontrolüm 13 Mart ta o zaman gidicemKübra senin ultrason kagidinda haftan kaç yazıyor canim doktor kaç haftalık dedi en son gittiğinde 9 haftalık oldun galiba sen
Amin canım inşallah rabbim nasio etsinevet ya kesınlıkle yoksa bende cok ısterdım rahat olup 8-9 haftada gıtmek
Rabbım bundan sonrasını güzel hayırlı eylesin..
sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Allahım
Himm anladım maşallahKuzum ben en son ilaç yazdırmaya gittim pazartesi günü doktor bakmak istedi 8 haftalik dedi ama 8 haftaligi geçmiştir diye düşünüyorum şimdi yani senin dediğin gibi 9 haftaliga yakın falan kendi doktoruma 2 haftadır gitmiyorum çünkü kontrolüm 13 Mart ta o zaman gidicem
Canım senin kaç haftalık oldu estrofemi biraktirmisOo 2 haftami 13 Ocak degil mi transferin canm 2 hafta önce daha kese yeni olusuyordy nasıl duydunuz çok şükür birşey olmamış bende bugün estrofemi bıraktım biraz geç kaldım muayeneye gitmedigim için deltacortil de günde bire düşürdük yavaştan bırakacağız geri kan sulandırıcılar devam
Bizde 8nci haftaya yeni girdik canim daha erken birakiliyormus normalde ben tabi bekledigim için hepsi bir gorururum diye benm henüz 7+1Canım senin kaç haftalık oldu estrofemi biraktirmis
Ay kuzum sorma bende merak ediyorum valaHimm anladım maşallahmuayene süreleri de baya bekleniyor ya
Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahBizde 8nci haftaya yeni girdik canim daha erken birakiliyormus normalde ben tabi bekledigim için hepsi bir gorururum diye benm henüz 7+1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?