Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İnş canım yarın güzel haberleri duyarsın

zaten ne kdar geç gidersen o kadar iyi ben 6+0 da ilk muayene oldum kese kalp bebek ne varsa göründü yani
Aminnn
Benim dış gebelik öyküm olunca erken gitmek istiyorum hep , o zamanda erken gittiğim için tüplerim alınmadan atlattin buda bir nevi tramva..
Sağlıkla gelsinler yavrular

Canım gittin mi doktora

Hiç stres yapmayın herşey iyi olacak deyin bide konuşun onunla sevin onu hissedecektir
Günlerdir baya sakindim birde Türkiye'deki deprem açıkçası kendimi dinlemeye vakit bulamadım
Bugün heyecan bastı
Sağlıkla görelim hayırlı haberler veririm insallahh sizlere

Anladımm tekrar çok geçmiş olsun
Allah en kısa zamanda bebişler nasip etsin size

Yaşadığımz olumsuzluklar yüzünden böyleyiz zaten endişe bitmiyo hiç bundan sonra güzel olur inş her şey canım
Aminnn
Benim dış gebelik öyküm olunca erken gitmek istiyorum hep , o zamanda erken gittiğim için tüplerim alınmadan atlattin buda bir nevi tramva..
Sağlıkla gelsinler yavrular

Canm sen estrofemi bı anda mi biraktin doktor hemen bıraktırdı mi yavaş yavaş mi? Şuan hangi ilaçları kullanıyorsun hala
Evet 2 hafta önce kalp atışını duyduk ve o günden itibaren bıraktık
Sadece progestan fitil devam ettim sabah 2 akşam 2
1 hafta sonra kanamam oldu ve ondan sonra ilk defa iğneye başladım kalçadan günde 1 kez progestan 50 mg
Bir pıhtılaşma olmuş o yüzden doktor 1 hafta daha iğneye devam edelim dedi

Yaşadığımz olumsuzluklar yüzünden böyleyiz zaten endişe bitmiyo hiç bundan sonra güzel olur inş her şey canım
evet ya kesınlıkle yoksa bende cok ısterdım rahat olup 8-9 haftada gıtmek
Rabbım bundan sonrasını güzel hayırlı eylesin..
sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Allahım

Oo 2 haftami 13 Ocak degil mi transferin canm 2 hafta önce daha kese yeni olusuyordy nasıl duydunuz çok şükür birşey olmamış bende bugün estrofemi bıraktım biraz geç kaldım muayeneye gitmedigim için deltacortil de günde bire düşürdük yavaştan bırakacağız geri kan sulandırıcılar devam

Kübra senin ultrason kagidinda haftan kaç yazıyor canim doktor kaç haftalık dedi en son gittiğinde 9 haftalık oldun galiba sen
Kuzum ben en son ilaç yazdırmaya gittim pazartesi günü doktor bakmak istedi 8 haftalik dedi ama 8 haftaligi geçmiştir diye düşünüyorum şimdi yani senin dediğin gibi 9 haftaliga yakın falan kendi doktoruma 2 haftadır gitmiyorum çünkü kontrolüm 13 Mart ta o zaman gidicem

Himm anladım maşallah muayene süreleri de baya bekleniyor ya

Canım senin kaç haftalık oldu estrofemi biraktirmis

Himm anladım maşallah muayene süreleri de baya bekleniyor ya
Ay kuzum sorma bende merak ediyorum vala birazda aceleciyim 9 haftalık oldu mu diye de merak ediyorum aslında tam net mi çünkü 8 haftalik dedi ama göstermedi ikiside iyi dedi aynıymış bir sorun görmedi ama elleri falan yavaş yavaş oluşuyor mu acaba sabırsızlanıyorum.Çok migde bulantısı yanması yaşıyorum arada kasıklarım beni mahvediyor halsizlik çok olmaya başladı

Bizde 8nci haftaya yeni girdik canim daha erken birakiliyormus normalde ben tabi bekledigim için hepsi bir gorururum diye benm henüz 7+1
Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah evet erken ama ben mesela 5+5 gittim doktora hem kese hem de kalp atışını duyduk ama herkeste farklı oluyor tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…