- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.241
Mide bulantısı bende de var ağzımim tadı da bozuk kusmadigim için bulantı beni daha halsiz birakiyor üşüme filan da yapıyor ama nabalm iyi olsunlarda ne yesem ağzımda bozuluyor herşey ben çok beklemicem bikere daha özele gidip alttan muayene olup beklicemAy kuzum sorma bende merak ediyorum valabirazda aceleciyim 9 haftalık oldu mu diye de merak ediyorum aslında tam net mi çünkü 8 haftalik dedi ama göstermedi ikiside iyi dedi aynıymış bir sorun görmedi ama elleri falan yavaş yavaş oluşuyor mu acaba sabırsızlanıyorum. Çok migde bulantısı yanması yaşıyorum arada kasıklarım beni mahvediyor halsizlik çok olmaya başladı
Evet 13 Ocak ve 2 hafta önceOo 2 haftami 13 Ocak degil mi transferin canm 2 hafta önce daha kese yeni olusuyordy nasıl duydunuz çok şükür birşey olmamış bende bugün estrofemi bıraktım biraz geç kaldım muayeneye gitmedigim için deltacortil de günde bire düşürdük yavaştan bırakacağız geri kan sulandırıcılar devam
Evet duyulur canm doğru benm karından pek gözükmüyor öyle erken zamanda o yüzdenRabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahevet erken ama ben mesela 5+5 gittim doktora hem kese hem de kalp atışını duyduk ama herkeste farklı oluyor tabi ki
Benim 9 haftam nerdeyse full devam ne ilaç bıraktırdı yada eksitti ne de ignelerde hemde günde 3 defa alıyorum Estrofemi progestanda fitil olarak 3 defa iğneler de var tabii benimkini neden kesmiyo anlamıyorum henüz pirtilasma falan çok şükür olmadı kan sulandırıcı da kullanıyorum hemdeEvet 2 hafta önce kalp atışını duyduk ve o günden itibaren bıraktık
Sadece progestan fitil devam ettim sabah 2 akşam 2
1 hafta sonra kanamam oldu ve ondan sonra ilk defa iğneye başladım kalçadan günde 1 kez progestan 50 mg
Bir pıhtılaşma olmuş o yüzden doktor 1 hafta daha iğneye devam edelim dedi
Sorma ya 9 ay Allah selamet versin hepinize bı korku iximde midem bulantım azalsa birşeymi oldu diyorum sora sakinlestiriyorum kendimi. Amin aminn cnmm inşallah skntsiz stressiz kucağımıza alirizEvet 13 Ocak ve 2 hafta önce
Vallahi ben çok anlamıyorum kaç haftalık olunca nasıl gelişiyor vs ama durum böyleydi
Birde kanama vs olunca her hafta kontrole çağırdı.
Kontrollü ilerliyoruz
Herkes yazıyordu asıl pozitifi görünce stres başlıyor diye
Gerçektende öyle oluyormuş
Allah Sanada hepimize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ahhh bu mide bulantısıMide bulantısı bende de var ağzımim tadı da bozuk kusmadigim için bulantı beni daha halsiz birakiyor üşüme filan da yapıyor ama nabalm iyi olsunlarda ne yesem ağzımda bozuluyor herşey ben çok beklemicem bikere daha özele gidip alttan muayene olup beklicem
Devlete gittim çok üstün körü oldu ekranı bile göremedimdoktor kendi degerlendirdi birakti
Benimde hiç gozukmuyordu ama Allah tarafından ilk defa karından gördükEvet duyulur canm doğru benm karından pek gözükmüyor öyle erken zamanda o yüzden
Valla bı an iyi hissedip yiyorum ama öyle seve seve değil mecburen sora rahatsız etmeye devam ediyor tabi kussam rahatlivam ama oda olmuyorAhhh bu mide bulantısı
Bende de kusma olmuyor çünkü birşeyi yeme aşamasına bile geçemiyorum
Amin canım inşallahSorma ya 9 ay Allah selamet versin hepinize bı korku iximde midem bulantım azalsa birşeymi oldu diyorum sora sakinlestiriyorum kendimi. Amin aminn cnmm inşallah skntsiz stressiz kucağımıza aliriz
Bende birkaç saat mide bulantım geçince bir panik yaptımSorma ya 9 ay Allah selamet versin hepinize bı korku iximde midem bulantım azalsa birşeymi oldu diyorum sora sakinlestiriyorum kendimi. Amin aminn cnmm inşallah skntsiz stressiz kucağımıza aliriz
İkiz olduğu içindir belki cnmBenimde hiç gozukmuyordu ama Allah tarafından ilk defa karından gördük
Ya sorma valla sora yine bı bulantı vuruyor perişan halde devamBende birkaç saat mide bulantım geçince bir panik yaptımEşimde diyır ki ne olsa şikayet ediyorsun
Sakin biraz
Bende kusamiyorum ancak oguruyorum o da çok zorluyor dusucek diye korkuyorum zorlayıncaValla bı an iyi hissedip yiyorum ama öyle seve seve değil mecburen sora rahatsız etmeye devam ediyor tabi kussam rahatlivam ama oda olmuyor
Evet olabilir kuzum acaba ikiz olan anne adayları böyle mi benim gibi oluyor mu ?İkiz olduğu içindir belki cnm
Demekki hepimiz öyleyiz iyi olsunlarda geçer olsun nabalimBende kusamiyorum ancak oguruyorum o da çok zorluyor dusucek diye korkuyorum zorlayınca
Her doktorun sistemi Farklı demekkiBenim 9 haftam nerdeyse full devam ne ilaç bıraktırdı yada eksitti ne de ignelerde hemde günde 3 defa alıyorum Estrofemi progestanda fitil olarak 3 defa iğneler de var tabii benimkini neden kesmiyo anlamıyorum henüz pirtilasma falan çok şükür olmadı kan sulandırıcı da kullanıyorum hemde
Bana da 12 haftaya kadar aynen devam dediler. Kendi doktorum kalp atışı duyulunca estrofem bırakılır diyor. Tüp bebek doktoru 12. hafta diyorBenim 9 haftam nerdeyse full devam ne ilaç bıraktırdı yada eksitti ne de ignelerde hemde günde 3 defa alıyorum Estrofemi progestanda fitil olarak 3 defa iğneler de var tabii benimkini neden kesmiyo anlamıyorum henüz pirtilasma falan çok şükür olmadı kan sulandırıcı da kullanıyorum hemde
Benim doktorum dediği kusmaktan sakın korkmaBende kusamiyorum ancak oguruyorum o da çok zorluyor dusucek diye korkuyorum zorlayınca
Vala bende anlamadım benimde öyle galiba 12 haftaya kadar devam edicem heralde kendi doktorum 10 haftada görüşelim dedi kontrole gittigim doktor 12 hafta olarak diyor ama kesin bişey yok.Estrofemi hiç kesmedi 3 aydır bende anlamadım benim nerdeyse 9 hafta yaniBana da 12 haftaya kadar aynen devam dediler. Kendi doktorum kalp atışı duyulunca estrofem bırakılır diyor. Tüp bebek doktoru 12. hafta diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?