Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Mide bulantısı bende de var ağzımim tadı da bozuk kusmadigim için bulantı beni daha halsiz birakiyor üşüme filan da yapıyor ama nabalm iyi olsunlarda ne yesem ağzımda bozuluyor herşey ben çok beklemicem bikere daha özele gidip alttan muayene olup beklicem
Devlete gittim çok üstün körü oldu ekranı bile göremedim doktor kendi degerlendirdi birakti

Evet 13 Ocak ve 2 hafta önce
Vallahi ben çok anlamıyorum kaç haftalık olunca nasıl gelişiyor vs ama durum böyleydi
Birde kanama vs olunca her hafta kontrole çağırdı.
Kontrollü ilerliyoruz
Herkes yazıyordu asıl pozitifi görünce stres başlıyor diye
Gerçektende öyle oluyormuş
Allah Sanada hepimize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Benim 9 haftam nerdeyse full devam ne ilaç bıraktırdı yada eksitti ne de ignelerde hemde günde 3 defa alıyorum Estrofemi progestanda fitil olarak 3 defa iğneler de var tabii benimkini neden kesmiyo anlamıyorum henüz pirtilasma falan çok şükür olmadı kan sulandırıcı da kullanıyorum hemde

Sorma ya 9 ay Allah selamet versin hepinize bı korku iximde midem bulantım azalsa birşeymi oldu diyorum sora sakinlestiriyorum kendimi. Amin aminn cnmm inşallah skntsiz stressiz kucağımıza aliriz

Ahhh bu mide bulantısı
Bende de kusma olmuyor çünkü birşeyi yeme aşamasına bile geçemiyorum

Sorma ya 9 ay Allah selamet versin hepinize bı korku iximde midem bulantım azalsa birşeymi oldu diyorum sora sakinlestiriyorum kendimi. Amin aminn cnmm inşallah skntsiz stressiz kucağımıza aliriz
Bende birkaç saat mide bulantım geçince bir panik yaptım Eşimde diyır ki ne olsa şikayet ediyorsun
Sakin biraz

Merhabalar, 24 Ocakta transfer olmuştum sonucum pozitifti ama değerlerim çok değişik artmıştı hatırlarsanız. 342-599-830-860-1603 şeklinde. Geçen hafta perşembe değerim yükselince 3 mm'lik bir kese gördük. İnternetten baktığım kadarıyla o gün 5+0'dı ama doktorum o internetteki hesaplamalara takılma ancak ölçünce anlayacağız bence 5 haftalık değil dedi. Şimdi yarın tekrar randevum var umarım kesenin içinde yolk kesesini de görürüz o kadar endişeliyim ki 1 hafta sanki 1 yıl gibi geçti Hep boş gebelik korkusu var içimde. Adet ağrısı gibi ağrım oluyordu hep 3 gündür o da yok

Her doktorun sistemi Farklı demekki
Ama ben iğneyi kanama olana kadar hiç kullanmadım
Bizimki ilaç olayını sevmiyor galiba

Bana da 12 haftaya kadar aynen devam dediler. Kendi doktorum kalp atışı duyulunca estrofem bırakılır diyor. Tüp bebek doktoru 12. hafta diyor

Bende kusamiyorum ancak oguruyorum o da çok zorluyor dusucek diye korkuyorum zorlayınca
Benim doktorum dediği kusmaktan sakın korkma
Beneğe asla zarar vermez
Zararı anneye olur
Ve bu süreçte bebek yediklerinden değil kandan besleniyor
Yani yiyemiyorum diye de üzülme
Sen hiçbirşey yemesen bile bebek senin iliğinden kemiğinden sömürür gene alır gerekli olanı dedi

Bana da 12 haftaya kadar aynen devam dediler. Kendi doktorum kalp atışı duyulunca estrofem bırakılır diyor. Tüp bebek doktoru 12. hafta diyor
Vala bende anlamadım benimde öyle galiba 12 haftaya kadar devam edicem heralde kendi doktorum 10 haftada görüşelim dedi kontrole gittigim doktor 12 hafta olarak diyor ama kesin bişey yok.Estrofemi hiç kesmedi 3 aydır bende anlamadım benim nerdeyse 9 hafta yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…