- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.261
Büyük ihtimal öyle valaBenim doktorum dediği kusmaktan sakın korkma
Beneğe asla zarar vermez
Zararı anneye olur
Ve bu süreçte bebek yediklerinden değil kandan besleniyor
Yani yiyemiyorum diye de üzülme
Sen hiçbirşey yemesen bile bebek senin iliğinden kemiğinden sömürür gene alır gerekli olanı dedi
Aynen canım sistemler çok farklı benimki ne seviyor bilmiyorum henüzHer doktorun sistemi Farklı demekki
Ama ben iğneyi kanama olana kadar hiç kullanmadım
Bizimki ilaç olayını sevmiyor galiba
Aynen kuzumDemekki hepimiz öyleyiz iyi olsunlarda geçer olsun nabalim
Böyle ilerletip boş gebelik çıkan var mı?Merhabalar, 24 Ocakta transfer olmuştum sonucum pozitifti ama değerlerim çok değişik artmıştı hatırlarsanız. 342-599-830-860-1603 şeklinde. Geçen hafta perşembe değerim yükselince 3 mm'lik bir kese gördük. İnternetten baktığım kadarıyla o gün 5+0'dı ama doktorum o internetteki hesaplamalara takılma ancak ölçünce anlayacağız bence 5 haftalık değil dedi. Şimdi yarın tekrar randevum var umarım kesenin içinde yolk kesesini de görürüz o kadar endişeliyim ki 1 hafta sanki 1 yıl gibi geçtiHep boş gebelik korkusu var içimde. Adet ağrısı gibi ağrım oluyordu hep 3 gündür o da yok
İnşallah. Benim 24 ocaktı.Amin canim cumlemize Benm 14 Ocak transfer tarihim canim senin ne zaman
Duyarsın inşallah Allah büyük
Bence normal canım. Aynı laboratuvar ve aynı saatlerdemi verdinKızlar değerler nasıl artıyor sizce?
8. Gün 64
10. Gün 120
12. Gün 224
Bi tık düşük mü tam iki katı değil diye korktum açıkcası fikri olan var mı
@Papatyamveben-MaviCookiie
Cnm bnm de transfer 14 ocaktı sana Dr kaç haftaliksin dediEvet 13 Ocak ve 2 hafta önce
Vallahi ben çok anlamıyorum kaç haftalık olunca nasıl gelişiyor vs ama durum böyleydi
Birde kanama vs olunca her hafta kontrole çağırdı.
Kontrollü ilerliyoruz
Herkes yazıyordu asıl pozitifi görünce stres başlıyor diye
Gerçektende öyle oluyormuş
Allah Sanada hepimize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bnm de 14 Ocak transfer oldu canım Dr sana kaç haftaliksin dedi şuan içinAmin canim cumlemize Benm 14 Ocak transfer tarihim canim senin ne zaman
Duyarsın inşallah Allah büyük
Canim sen iki bebegininde embriyosunu ayni anda mi gordun acaba? Ve kac haftalikken gordunEvet olabilir kuzum acaba ikiz olan anne adayları böyle mi benim gibi oluyor mu ?
Amin inşallahAnladımm tekrar çok geçmiş olsun
Allah en kısa zamanda bebişler nasip etsin size
Pazartesi gittiğimde 6+5 demişti bugün 7 haftalık olmuş oluyorCnm bnm de transfer 14 ocaktı sana Dr kaç haftaliksin dedi
Bunları son adet tarihine göre mi belirleniyor transfer gunune göre mi? Bnde uygulamaya göre 6+1 im ama çok emin değilimPazartesi gittiğimde 6+5 demişti bugün 7 haftalık olmuş oluyor
Bana son adet tarihini 28 Aralık olarak baz alman gerekiyor demişti. Öyle değildi ama Neye göre dedi bende sorgulamadım.Bunları son adet tarihine göre mi belirleniyor transfer gunune göre mi? Bnde uygulamaya göre 6+1 im ama çok emin değilim
Ben boş gebelik geçirdim canm 8. Haftaya kadar zamanı var teşhis konması için daha cok erken kötü şeyler düşünme.Böyle ilerletip boş gebelik çıkan var mı?
Son ikisi aynı yer aynı saat canımBence normal canım. Aynı laboratuvar ve aynı saatlerdemi verdin
Güzel canım bence değerler endişe etmeSon ikisi aynı yer aynı saat canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?