- 7 Ocak 2021
- 1.530
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.207
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.281
İnşallah canımGüzel canım bence değerler endişe etme
Bana niye beş haftaliksin dedi yaPazartesi gittiğimde 6+5 demişti bugün 7 haftalık olmuş oluyor
Canim tebrik ederim çok SevindimKızlar bugün kese gördüm kalp atışı için haftaya kadın doğuma gidecem beş veya beş buçuk haftalıkmis bende son adet tarihine Göre yedi haftalık sanıyordum kalp atışı duyarım diye heveslenmistim çift embriyo konmuştu tek kese gördük ignelere devam hakkımızda hayırlısı olsun çok uzun yolum var gibi geliyor
Aynı yer aynı saat olmasına gerek yok ki kizlarSon ikisi aynı yer aynı saat canım
Canım tebrik ediyorumKızlar bugün kese gördüm kalp atışı için haftaya kadın doğuma gidecem beş veya beş buçuk haftalıkmis bende son adet tarihine Göre yedi haftalık sanıyordum kalp atışı duyarım diye heveslenmistim çift embriyo konmuştu tek kese gördük ignelere devam hakkımızda hayırlısı olsun çok uzun yolum var gibi geliyor
Canım evet ben iki bebeğiminkini de aynı gördüm.5+5 gördüğümde şimdi 8 haftalık hatta geçti sanırımCanim sen iki bebegininde embriyosunu ayni anda mi gordun acaba? Ve kac haftalikken gordun
Duyarsın inşallah hayırlısıyla cnmİnşallah. Benim 24 ocaktı.
7+1 cnmBnm de 14 Ocak transfer oldu canım Dr sana kaç haftaliksin dedi şuan için
MasallahCanım evet ben iki bebeğiminkini de aynı gördüm.5+5 gördüğümde şimdi 8 haftalık hatta geçti sanırım
Bana da beş yada beş buçuk haftaliksin dedi bende yedi haftaligim sanıyordum doktorlar kendi bildiklerine göre davranıyor demek ki7+1 cnm
Amin saol canımMasallahsaglikla buyusunler insallah
Canım bence al öyle dediyse 1 günlük bile faydasi var çünküKızlar haftaya kalp atışını duyunca estrofemi bırak dedi Dr benim elimde beş günlük hap kaldı iki gün için tekrar bir kutu alayım mı sizce almasam bebeği riske atmış olur muyum
Ultarasonda net oluyor haftalık canim amaBana da beş yada beş buçuk haftaliksin dedi bende yedi haftaligim sanıyordum doktorlar kendi bildiklerine göre davranıyor demek ki
Doktor beni 12 haftada çağırdı kizlar neden acaba bu kadar uzun ?sizce7+1 cnm
Problemli bir durum görmediği içindirDoktor beni 12 haftada çağırdı kizlar neden acaba bu kadar uzun ?sizce
Ben haftada 1 gidiyorum ve her gittiğimde ultrasonda da gün doğru orantılı gidiyor. Aynı gün isek seninde böyledirBana niye beş haftaliksin dedi yaaynıyız seninle canim
5 buçuk mu canim baya oldu 5+ geçeli herkesin ultrason ölçümü bebeğinin durumu farklı olabilir doktorlara göre olmaz bu canm ne zaman olcturdun en sonBana da beş yada beş buçuk haftaliksin dedi bende yedi haftaligim sanıyordum doktorlar kendi bildiklerine göre davranıyor demek ki
Öyle çağırıyorlar uzun süre araliklariyla ikili test için filan çağırmıştır okadar beklemem ben ya bekleyemem bundan sora daha doğrusuDoktor beni 12 haftada çağırdı kizlar neden acaba bu kadar uzun ?sizce
Kızlar haftaya kalp atışını duyunca estrofemi bırak dedi Dr benim elimde beş günlük hap kaldı iki gün için tekrar bir kutu alayım mı sizce almasam bebeği riske atmış olur muyum
Sen karından mi muayene oldun?Kızlar bugün kese gördüm kalp atışı için haftaya kadın doğuma gidecem beş veya beş buçuk haftalıkmis bende son adet tarihine Göre yedi haftalık sanıyordum kalp atışı duyarım diye heveslenmistim çift embriyo konmuştu tek kese gördük ignelere devam hakkımızda hayırlısı olsun çok uzun yolum var gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?