Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Öyle çağırıyorlar uzun süre araliklariyla ikili test için filan çağırmıştır okadar beklemem ben ya bekleyemem bundan sora daha doğrusu
Vala bilmiyorum ki ikili test o zaman mı yapılıyor yaptırmak zorunda mıyız zararı var mı onun ?Vala 2 haftadır gotmoyorum kontrole 8 haftam pazartesi biticek 9 haftaya giricem normalde her hafta çağırması lazım diye düşünüyorum ama bide benim ikiz acaba ondan mı?

İlk zamanlar öyle çok çağırmiyorlar canim ikizlere ikili testte yapulmiyor aslında belki başka test ister genelde 3ncu ay cagieiliyor kalp atışından sora filan 3 aydan sora daha sık çağırır belki

İlk zamanlar öyle çok çağırmiyorlar canim ikizlere ikili testte yapulmiyor aslında belki başka test ister genelde 3ncu ay cagieiliyor kalp atışından sora filan 3 aydan sora daha sık çağırır belki
Himm anladım canım kalp atışını duyduk ikinci kezde canım ondan sonra zaten 13 Mart çağırdı o zamanda 3 ayım doluyor zaten ikili değil ama galiba senin dediğin gibi ikizler için farklı bir test yaparlar

Çok şükür bugün yolk kesesini de gördük Geçen hafta kese 3 mm’di yeni oluşmuş demişti, şimdi 10 mm olmuş. Yolk kesesi de 3 mm olmuş haftaya çarşamba kalp atışı için çağırdı. İnternetten hesapladığıma göre bugün 6 haftalık çıkıyor ama ultrasonda tam 5 haftalık çıktı. Boş gebelik olabilir mi diye çok korkmuştum çok rahatladım. Umarım kalp atışını da duyarım

Gözünüz aydın, sağlıkla gelsin. Huzurla kucaklayın inşallah bebeğinizi

Hayırlı olsun canım maşallah, inşallah darısı görmek isteyenlere ve bana..
Bende haftaya gidicem dua et sağlıklıca bende görüyüm inşallah

Kızlar selam
8+1 hamileyim
Bugün testlerin vardı kan testi
TSH çok düşük çıktı 0.14 çıktı
T3 3.39
T4. 1.20
Ne yapmak lazım moralim gitti yine

Niye bu kadar düşük çıktı anlamadım
Hamile değilken hep normal çıkardı
Gebelik etkiliyor canım bu gebelik tiroidi de olabilir gebelik bitince sona erebilir.
Benimde hamileyken yüksek cıkmıştı gebelikten demişti doktor gebelik bitince de değerim düşüşe gecmişti 0.005 olarak graves tanısı kondu yani tiroit hastalığımın başlangıcı gebelikti tamamen.

Yüksek olana ilaç veriliyor Muş da düşük olana bisey yapılır mı bilmiyorum
Google da da hiç güzel şeyler yazmıyor

Yüksek olana ilaç veriliyor Muş da düşük olana bisey yapılır mı bilmiyorum
Google da da hiç güzel şeyler yazmıyor
Düşük olana da ilaç veriliyor bu tiroidin hızlı calısıyor anlamına geliyor.
Ben sürekli ilaç kullandım gebelik oluşsada kullanacaksın dedi doktorum 1 yıldır her ay kontrole gidiyorum.
google bakma sen hemen dahiliyeye git ilaca başla

Doktorumdan haber gelsin gidicem canım
T3 ve T4 normal çıkmış ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…