Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben uzun zamandır kullanıyorum canım tiroit ilacı şu an hamileyim sürekli full devam ediyorum

Canım çok sevindim inşallah kalp atışını da duyarsın güzel ilerler

Canım çok sevindim inşallah kalp atışını da duyarsın güzel ilerler
İnş çok mutlu olduk Değerlerim değişik arttığı için şüphelenmiştik. Demek ki dr’un dediği gibi ikisi de başta tutundu sonra birini kaybettik. İkinci kese hiç yok baktı ona da. Bir tane olsun sağlıklı olsun

Kızlar bir de bu haftalar neden doktorda farklı internetteki hesaplamaya göre bu kadar farklı çıkıyor ya internetteki tüp bebek hesaplamaya göre 6 haftalık. Ultrasona göre 5 haftalık

Aynen canım bir tane olsun sağlıklı olsun Sen sadece bol bol dinlen

Aynen canım bir tane olsun sağlıklı olsun Sen sadece bol bol dinlen
Çalışıyorum canım o yüzden dinlenmek pek mümkün olmuyor. Hatta sabah 2 tane lutinus bi de estrofem fitilim var. İşe yetişebilmek için 5’te kalkıp aralıklı olarak fitilleri yapmaya başlıyorum kabus gibi, hep uykum var

Kızlar bir de bu haftalar neden doktorda farklı internetteki hesaplamaya göre bu kadar farklı çıkıyor ya internetteki tüp bebek hesaplamaya göre 6 haftalık. Ultrasona göre 5 haftalık
Canım benim de 3 günlük bi fark var 5+5 di adet günüme göre ama ultrasonda 5+2 çıktı doktor haftasıyla uyumlu olduğu için gün farkı önemli değil dedi daha önce hamilelik geçirenler bi gittiğinde -3 bi gittiğinde +3 gördükleri oluyormuş ultrason tarihinde değişiyormuş yani

kızlar selamlar ..
maalesef gebeliğim sağlıklı ilerlemiyor..
kesem düzensiz kendi doktorum hariç 3 doktora daha muayene oldum .. rısklıgebelık doktorlarıda aynı fıkırde ..
ılacları kestık düşmesini bekliycez .. olmaz ıse pazartesı ılac verdıler onu ıcıcem..
oda olmaz ıse kurtaj olucam..
ınsallah kendılıgınden düşer diye dua ediyorum.
nasip,kısmet herşey hayatta ne yaşanması gerekirse onu yaşıyoruz..
maalesef dış gebelık öykümde olunca bugun çok zor gectı benim için, ulturason fobim oldu resmen..
doktorum genetık bozukluktan kaynaklı buyuk olasık dedi, bır kac test istedi..
ağladım.. oda sarıldı teselli etmeye çalıştı..
inşallah bundan sonra saglıklı bır hamılelık gecırıp, saglıkla yavumu kucagıma alırım..
Rabbım herkese hayırlı saglıklı evlatlar versın

Benim son adet tarihime göre 7+4, transfer tarihine göre 6, ultrason verilerine göre 5 hafta herkes döngüsünün 20-25 günü transfer oluyor ben 31. gününde oldum ondan sanırım sata göre bu fark.

Canım çok üzüldüm
Biz acele etsekte bazen her şeyin vakti var gerçekten bazen istesekte zorlasakta olmuyor
Yaşadığın çok zor üzülme desekte üzülüceksin üzülmemek elde değil
senin baya donmuş embriyon var diye hatırlıyorum elbet sağlıklı bi bebeğin olacak ama denemeye devam tutunma konusunda sıkıntın yok genetik içinde pgt vs bir çok yol var
Allahın izniyle ulaşıcaksın bebeğine süreç çok yorucu yıpratıcı bunu yaşayan biliyo sadece ama güzel olacak sonunda allah çok büyük
Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin

Ahhh kuzum yaa
Ne diyeceğimi bilemiyorum
Çok üzüldüm
Bazen ne yaparsak yapalım olmuyor
Şimdi sana ne desek acını hafifletmez
Aynı sorunu 2. Defa yaşıyorsun
Genetik bozukluğun tedavisi vardır inşallah
Çok geçmiş olsun

Himm anladım canım riskli oluyor calismakta aslında böyle durumlarda ama ihtiyaç varsa yapicak bişey yok tabi Allah yardımcın Olsun benim günde 3 defa sabah öğle akşam alıyorum ignelerime iki tane onları da akşam yaptırıyorum düzenli .Senin nasıl saatlerin ?Sorma ya 9 haftaya giricem ve benim de uykularım çok oluyor hele son 3 4 gündür kasık ağrısı çok çekiyorum Bişey olmaz inşallah bir yandanda korkuyorum ikiz bide Benim

Canım benim çok üzüldüm ne diyeceğimi inan bilmiyorum teslli de işe yaramaz seni anlıyorum acın büyük ama rabbimde büyük kendini sakın üzme vardır rabbimin bir bildiği demekki vakti zamanı değil en kisa sürede rabbim nasip etsin inşallah bende yaşadım o durumu çok zor bir an önce güzel haberler alırsın inşallah İlk hamileliğimde bende yaşadım boş gebelik kese var kalp atışı yoktu 2 tarnsferde hiç tutamadı pes etmedim 3 tarnsferde Allah'a şükür ikiz oldu sende dua et sabret İnslalah rabbim nasio edicek ama pes etme

Çifte mutluluk maşallah Ofiste oturarak çalışıyorum, arabayla gidip geliyorum ama yine de yorucu oluyor. Ben karından akşam 2 doz prolutex yapıyorum, bir de koldan oksopar yapıyorum

Aminn canım benim Rabb'im en iyisini bilir
Evet nasipten ötesi yok gerçekten..
Demekki sağlıklı değildi belki ilerlese daha çok üzülürdüm..
Evet 11tane var dondurulmuş inşallah sağlıkla nasip olur
Şu süreci en az hasarla atlatırim inşallah ..
Kürtaj dan korkuyorm.. dua edin bana..

Çifte mutluluk maşallah Ofiste oturarak çalışıyorum, arabayla gidip geliyorum ama yine de yorucu oluyor. Ben karından akşam 2 doz prolutex yapıyorum, bir de koldan oksopar yapıyorum
Aynen canım çok şükür Tabiki yorucu olmaz mı ?Bende göbekten yapıyorum canım bı sağ bir sol Biri oksapar çok acıtıyor diğeri prolutex zor oluyor birde günde 3 defa vajinal progestan ve estrofem ağızdan kullanıyorum.Kan sulandırıcı ve imom OMEGA var hiç kesmiyor doktor bakalım kesicekmi kontrole gittiğimde inşallah sagliklidirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…