Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Üzücü, yıpranmış hissediyorum..
İnşallah geçecek herşeyde bir hayır vardır .
Genetik bozukluk için onun olduğunu düşünüyor ama işte net değil bir kaç test istedi..
Onları bir ara yaptırcam,sonrasına bakicaz artık..
Belki bişey var ise öncesinde iğne vs biseyler yaparız dedi ama o an hiç onu düşünmediğim için çok dinleyemedim.
Sağol canım benim

Canım korkma bende kürtaj oldum kendiliğinden düşmedi çünkü narkozlu istedim hiç bir şey duymadım için ferah olsun . Umarım bir daha böyle bişey yaşamazsın

Canım korkma bende kürtaj oldum kendiliğinden düşmedi çünkü narkozlu istedim hiç bir şey duymadım için ferah olsun . Umarım bir daha böyle bişey yaşamazsın
Evet narkozlu dedi dotkorum..
İnşallah gerek kalmaz bakalım..
4tane hap verdi pazartesi ye kadar kanama olmaz ise onu içicem..oda ise yaramaz ise kürtaj artik

Evet narkozlu dedi dotkorum..
İnşallah gerek kalmaz bakalım..
4tane hap verdi pazartesi ye kadar kanama olmaz ise onu içicem..oda ise yaramaz ise kürtaj artik
Hayırlısı inşallah canım üzme kendini bol bol dua et rabbim büyük en kısa zamanda nasip etsin inşallah sağlıkla

Bana verilen kağıtta 12. Haftaya kadar kullanılacak yazıyor ilaçlar. Bugün tüp bebek merkezine estrofemi sordum 10.haftada bırakabilirsiniz dediler. Ama benim kendi doktorum da estrofem kalp atışı duyduktan sonra bırakılır diyor. Kafam karıştı

Canım çok geçmiş olsun ne oldu ki kürtaj oluyorsun en son herşey yolundaydı
Sağol canım
Yolunda degil maalesef gebelik kesesi duzensiz ve sağlıksız.bugun tekrar bakıldı durum aynı..
Genetik sorunlu sanırım bebek .
Bekliycez düşmesini eğer düşmez ise kürtaj olucam

Sağol canım
Yolunda degil maalesef gebelik kesesi duzensiz ve sağlıksız.bugun tekrar bakıldı durum aynı..
Çok üzüldüm canım gerçekten çok zor Allah sabır versin umarım bir dahaki transferde her şey yolunda gider.Embriyon varsa pgt yaptırmayı düşünüyor musun bir dahaki sefere?

Çok üzüldüm canım gerçekten çok zor Allah sabır versin umarım bir dahaki transferde her şey yolunda gider.Embriyon varsa pgt yaptırmayı düşünüyor musun bir dahaki sefere?
Aminn canım...
Yaşım 35alti ,pgt 35uzeri yapıyorum dedi ve yüzde yüz sonuç vermiyor..
Şuan önermiyor..
Birde dondurulmustan parça almak riskli..
Çözüp iletip dondurmak..
Bazen tekrar dondurunca bozulabilir embriyo dedi..
Şuan gerçi hiç transfer düşünmüyorum bir süre.. bir senede dış gebelik ve bu biraz yordu beni..
Belkide doğal olabilir dedi..diğer dış gebeligim doğal gebelikti.. Rabbime sığınıyorum..en iyisini o bilir

Sağol canım
Canım hiç üzülme hayrlısı olsun inşallah buda bişey hamile kalabildiğini gördün. Embriyoların Var zaten diğer sefere en güzel şekilde olur inşallah

İnşallah geçecek canım
Bence senin doğal da olur eşinle de sende genetik testleri yaptırın belkide bu sorun ortadan kalkarsa herşey yoluna girer

İnşallah geçecek canım
Bence senin doğal da olur eşinle de sende genetik testleri yaptırın belkide bu sorun ortadan kalkarsa herşey yoluna girer
Aminn
Kromozom ve genetik yaptırmıştık kuzum onlar temiz..
Benden üç dört test istedi onları yaptırcam..
Amin sağlıkla hayırlısi ile gelsinde
Bir daha böyle birşey yaşatmasın Allah'ım, beterinden korusun..

Çok üzüldüm gerçekten. Geçmiş olsun. Allahım bi sonrakine sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah

Kızlar benim ilk tüp bebek denemem ve doktorum kimyasal gebelik olduğunu söyledi ve dondurulmuş embriyolar var ne yapacağım bilmiyorum kimyasal yaşayıp ikinci de hamile kalan var mı
30 ocakta transfer oldum bende beta 9. Gün 17 11.gün 3 oldu kimyasal oldu benimde ilk denememdi ve benimde 3 tane dondurulmuşum var ve aynı şeyleri düşünüyoruz bende napcağımı bilmiyorum bi karara varanildiniz mi

Bende 30 ocakta transfer oldum 5 şubatta erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm kanda beta baktırdım hemen 12 çıktı ama yükselmedi kimyasal gebelik oldu. Testimi de ekliyorum

Eklentiler

• 2840A565-17F0-4EE8-B538-EF26AD64C4D9.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 45
Canım bende onu bazı arkadaşlardan duydum kalp ve kese gozuktukten sonra estrofem biraktiriliyormus Ama bana hiç biraktirmadi 9 haftadayim hala devam Ediyorum.Bende anlamadım .Kendi doktorum 10 haftada görüşelim dedi insalalh ilaç yada ignelerden birini biraktirir ağır geliyor çünkü.Kontrole gittiğim doktorda kendi doktorunla konuş bir dedi benimde vereceğim ilaçlar var dedi benimde kafam karıştı vala .13 Mart'ta çağırdı kontrole oda zaten 12 haftaya girmis oluyorum

Bende 30 ocakta transfer oldum 5 şubatta erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm kanda beta baktırdım hemen 12 çıktı ama yükselmedi kimyasal gebelik oldu. Testimi de ekliyorum
Canım istersen biraz bekle üst üste yapma geç cikanlarda var moralini bozma hemen daha yeni çünkü ne Zaman test günün

Merhaba aynı gün transfer olmuşuz benim kimyasalla sonuçlandı siz ne durumdasınız inşallah olunlu sonuç almışsınızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…