- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.341
Üzücü, yıpranmış hissediyorum..Ahhh kuzum yaa
Ne diyeceğimi bilemiyorum
Çok üzüldüm
Bazen ne yaparsak yapalım olmuyor
Şimdi sana ne desek acını hafifletmez
Aynı sorunu 2. Defa yaşıyorsun
Genetik bozukluğun tedavisi vardır inşallah
Çok geçmiş olsun
Canım korkma bende kürtaj oldum kendiliğinden düşmedi çünkü narkozlu istedim hiç bir şey duymadım için ferah olsun . Umarım bir daha böyle bişey yaşamazsınAminn canım benimRabb'im en iyisini bilir
Evet nasipten ötesi yok gerçekten..
Demekki sağlıklı değildi belki ilerlese daha çok üzülürdüm..
Evet 11tane var dondurulmuş inşallah sağlıkla nasip olur
Şu süreci en az hasarla atlatırim inşallah ..
Kürtaj dan korkuyorm.. dua edin bana..
Evet narkozlu dedi dotkorum..Canım korkma bende kürtaj oldum kendiliğinden düşmedi çünkü narkozlu istedim hiç bir şey duymadım için ferah olsun . Umarım bir daha böyle bişey yaşamazsın
Canım çok geçmiş olsun ne oldu ki kürtaj oluyorsun en son herşey yolundaydıEvet narkozlu dedi dotkorum..
İnşallah gerek kalmaz bakalım..
4tane hap verdi pazartesi ye kadar kanama olmaz ise onu içicem..oda ise yaramaz ise kürtaj artik
Hayırlısı inşallah canımEvet narkozlu dedi dotkorum..
İnşallah gerek kalmaz bakalım..
4tane hap verdi pazartesi ye kadar kanama olmaz ise onu içicem..oda ise yaramaz ise kürtaj artik
Bana verilen kağıtta 12. Haftaya kadar kullanılacak yazıyor ilaçlar. Bugün tüp bebek merkezine estrofemi sordum 10.haftada bırakabilirsiniz dediler. Ama benim kendi doktorum da estrofem kalp atışı duyduktan sonra bırakılır diyor. Kafam karıştıAynen canım çok şükürTabiki yorucu olmaz mı ?Bende göbekten yapıyorum canım bı sağ bir sol Biri oksapar çok acıtıyor diğeri prolutex zor oluyor birde günde 3 defa vajinal progestan ve estrofem ağızdan kullanıyorum.Kan sulandırıcı ve imom OMEGA var hiç kesmiyor doktor bakalım kesicekmi kontrole gittiğimde inşallah sagliklidirlar
Sağol canımCanım çok geçmiş olsun ne oldu ki kürtaj oluyorsun en son herşey yolundaydı
Çok üzüldüm canım gerçekten çok zorSağol canım
Yolunda degil maalesef gebelik kesesi duzensiz ve sağlıksız.bugun tekrar bakıldı durum aynı..
Genetik sorunlu sanırım bebek .
Bekliycez düşmesini eğer düşmez ise kürtaj olucam
Aminn canım...Çok üzüldüm canım gerçekten çok zorAllah sabır versin umarım bir dahaki transferde her şey yolunda gider.Embriyon varsa pgt yaptırmayı düşünüyor musun bir dahaki sefere?
Canım hiç üzülme hayrlısı olsun inşallah buda bişey hamile kalabildiğini gördün. Embriyoların Var zaten diğer sefere en güzel şekilde olur inşallahSağol canım
Yolunda degil maalesef gebelik kesesi duzensiz ve sağlıksız.bugun tekrar bakıldı durum aynı..
Genetik sorunlu sanırım bebek .
Bekliycez düşmesini eğer düşmez ise kürtaj olucam
İnşallah geçecek canımÜzücü, yıpranmış hissediyorum..
İnşallah geçecekherşeyde bir hayır vardır .
Genetik bozukluk için onun olduğunu düşünüyor ama işte net değil bir kaç test istedi..
Onları bir ara yaptırcam,sonrasına bakicaz artık..
Belki bişey var ise öncesinde iğne vs biseyler yaparız dedi ama o an hiç onu düşünmediğim için çok dinleyemedim.
Sağol canım benim
Aminnn canım.. evet kalabiliyorum devam etmiyor inşallah bunun sebebini buluruzCanım hiç üzülme hayrlısı olsun inşallah buda bişey hamile kalabildiğini gördün. Embriyoların Var zaten diğer sefere en güzel şekilde olur inşallah
Aminnİnşallah geçecek canım
Bence senin doğal da olur eşinle de sende genetik testleri yaptırın belkide bu sorun ortadan kalkarsa herşey yoluna girer
Çok üzüldüm gerçekten. Geçmiş olsun. Allahım bi sonrakine sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallahkızlar selamlar ..
maalesef gebeliğim sağlıklı ilerlemiyor..
kesem düzensiz kendi doktorum hariç 3 doktora daha muayene oldum .. rısklıgebelık doktorlarıda aynı fıkırde ..
ılacları kestık düşmesini bekliycez .. olmaz ıse pazartesı ılac verdıler onu ıcıcem..
oda olmaz ıse kurtaj olucam..
ınsallah kendılıgınden düşer diye dua ediyorum.
nasip,kısmet herşey hayatta ne yaşanması gerekirse onu yaşıyoruz..
maalesef dış gebelık öykümde olunca bugun çok zor gectı benim için, ulturason fobim oldu resmen..
doktorum genetık bozukluktan kaynaklı buyuk olasık dedi, bır kac test istedi..
ağladım.. oda sarıldı teselli etmeye çalıştı..
inşallah bundan sonra saglıklı bır hamılelık gecırıp, saglıkla yavumu kucagıma alırım..
Rabbım herkese hayırlı saglıklı evlatlar versın
30 ocakta transfer oldum bende beta 9. Gün 17 11.gün 3 oldu kimyasal oldu benimde ilk denememdi ve benimde 3 tane dondurulmuşum var ve aynı şeyleri düşünüyoruz bende napcağımı bilmiyorum bi karara varanildiniz miKızlar benim ilk tüp bebek denemem ve doktorum kimyasal gebelik olduğunu söyledi ve dondurulmuş embriyolar var ne yapacağım bilmiyorum kimyasal yaşayıp ikinci de hamile kalan var mı
canımmm, Allah razı olsun hepinizden...Çok üzüldüm gerçekten. Geçmiş olsun. Allahım bi sonrakine sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah
Bende 30 ocakta transfer oldum 5 şubatta erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm kanda beta baktırdım hemen 12 çıktı ama yükselmedi kimyasal gebelik oldu. Testimi de ekliyorumBende 30 Ocakta transfer oldum kizlar hatta bugun buraya yazmistim 5.gun pozitif goren oldu mu acaba diye okuduklarimdan da cogu kisi en erken 7.gun cok silik gormus o yuzden en erken pazartesiyi beklemek durumundayizcok zor geliyo suan gecen 5 gun sanki 15 gun gibi geldi bana…
Canım bende onu bazı arkadaşlardan duydum kalp ve kese gozuktukten sonra estrofem biraktiriliyormus Ama bana hiç biraktirmadi 9 haftadayim hala devam Ediyorum.Bende anlamadım .Kendi doktorum 10 haftada görüşelim dedi insalalh ilaç yada ignelerden birini biraktirir ağır geliyor çünkü.Kontrole gittiğim doktorda kendi doktorunla konuş bir dedi benimde vereceğim ilaçlar var dedi benimde kafam karıştı vala .13 Mart'ta çağırdı kontrole oda zaten 12 haftaya girmis oluyorumBana verilen kağıtta 12. Haftaya kadar kullanılacak yazıyor ilaçlar. Bugün tüp bebek merkezine estrofemi sordum 10.haftada bırakabilirsiniz dediler. Ama benim kendi doktorum da estrofem kalp atışı duyduktan sonra bırakılır diyor. Kafam karıştı
Canım istersen biraz bekle üst üste yapma geç cikanlarda var moralini bozma hemen daha yeni çünkü ne Zaman test gününBende 30 ocakta transfer oldum 5 şubatta erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm kanda beta baktırdım hemen 12 çıktı ama yükselmedi kimyasal gebelik oldu. Testimi de ekliyorum
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz benim kimyasalla sonuçlandı siz ne durumdasınız inşallah olunlu sonuç almışsınızdırKızlar merhabalar. Hamile kalan herkesi tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin. Bende 30 ocakta transfer oldum bugün 5. Gün test yaptım ama çıkmadı tertemiz negatifara ara kasık ağrım ve adet sancım oluyor. Fazlasıyla üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?