- 13 Şubat 2023
- 12
- 10
- 18
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.361
Test günüm 8 şubattı zaten regl oldum hatta embriyoları bile gördüm düştüklerini maalesefCanım istersen biraz bekle üst üste yapma geç cikanlarda var moralini bozma hemen daha yeni çünkü ne Zaman test günün
Canım meraba geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahMerhaba aynı gün transfer olmuşuz benim kimyasalla sonuçlandı siz ne durumdasınız inşallah olunlu sonuç almışsınızdır
Himm anladım canım üzüldüm ama herşey bizim için güçlü olmamız lazım bu durumda rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahTest günüm 8 şubattı zaten regl oldum hatta embriyoları bile gördüm düştüklerini maalesef
Himm anladım canım üzüldüm ama herşey bizim için güçlü olmamız lazım bu durumda rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahTest günüm 8 şubattı zaten regl oldum hatta embriyoları bile gördüm düştüklerini maalesef
Öncelikle büyük geçmiş olsun seninde doğal siklus du değilmi yazışmıştık baya sanki. Benzer şeyler yaşıyoruz bende bebeğimi kaybettim herşey yolunda kalp atışı duyuldu 1 hafta sonra rutin gittim ve durmuştu kürtaj oldum henüz hafta olmadı. Süreç zor ama ilk şoku atlatınca sağlıklı düşünebiliyor insan. Doktorum bu embriyo için sağlıksız diye yorum yaptı yani sonrakiler de aynı şey olacak diye birşey yok.kızlar selamlar ..
maalesef gebeliğim sağlıklı ilerlemiyor..
kesem düzensiz kendi doktorum hariç 3 doktora daha muayene oldum .. rısklıgebelık doktorlarıda aynı fıkırde ..
ılacları kestık düşmesini bekliycez .. olmaz ıse pazartesı ılac verdıler onu ıcıcem..
oda olmaz ıse kurtaj olucam..
ınsallah kendılıgınden düşer diye dua ediyorum.
nasip,kısmet herşey hayatta ne yaşanması gerekirse onu yaşıyoruz..
maalesef dış gebelık öykümde olunca bugun çok zor gectı benim için, ulturason fobim oldu resmen..
doktorum genetık bozukluktan kaynaklı buyuk olasık dedi, bır kac test istedi..
ağladım.. oda sarıldı teselli etmeye çalıştı..
inşallah bundan sonra saglıklı bır hamılelık gecırıp, saglıkla yavumu kucagıma alırım..
Rabbım herkese hayırlı saglıklı evlatlar versın
Çok teşekkür ederim canım benim dondurulmuş 3 tane var onlardan devam mı etsem yoksa sil baştan mı başlasam kafam karışık,Himm anladım canım üzüldüm ama herşey bizim için güçlü olmamız lazım bu durumda rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Benim de öyle canım son adet tarihine göre yedi haftalık transfer tarihine göre beş haftalık tüp Bebek Dr transferi baz alacaksın dedi artık Eylül de mı gelir Ekim'de mı gorecez sağlıcakla kucağımıza alalım da hayırlısı olsun canımBenim son adet tarihime göre 7+4, transfer tarihine göre 6, ultrason verilerine göre 5 haftaherkes döngüsünün 20-25 günü transfer oluyor ben 31. gününde oldum ondan sanırım sata göre bu fark.
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canım benim dondurulmuş 3 tane var onlardan devam mı etsem yoksa sil baştan mı başlasam kafam karışık,
çok sagol canım,Öncelikle büyük geçmiş olsun seninde doğal siklus du değilmi yazışmıştık baya sanki. Benzer şeyler yaşıyoruz bende bebeğimi kaybettim herşey yolunda kalp atışı duyuldu 1 hafta sonra rutin gittim ve durmuştu kürtaj oldum henüz hafta olmadı. Süreç zor ama ilk şoku atlatınca sağlıklı düşünebiliyor insan. Doktorum bu embriyo için sağlıksız diye yorum yaptı yani sonrakiler de aynı şey olacak diye birşey yok.
Rabbim kolaylaştırsın inşallah tez zamanda gönlünüze göre versin seni çok çok iyi anlıyorum
Vala bende anlamıyorum pazartesi ilaç yazdirmaya gittim doktor bakalım dedi 8 haftalık dedi tabi geçmiştir diye düşünüyorum .Ama doktorların çoğuna göre 9 hafta olarak gözüküyor karışık biraz canımBenim de öyle canım son adet tarihine göre yedi haftalık transfer tarihine göre beş haftalık tüp Bebek Dr transferi baz alacaksın dedi artık Eylül de mı gelir Ekim'de mı gorecez sağlıcakla kucağımıza alalım da hayırlısı olsun canım
çok geçmiş olsun,30 ocakta transfer oldum bende beta 9. Gün 17 11.gün 3 oldu kimyasal oldu benimde ilk denememdi ve benimde 3 tane dondurulmuşum var ve aynı şeyleri düşünüyoruz bende napcağımı bilmiyorum bi karara varanildiniz mi
Çok üzüldüm. Ne diceğimi bilemiyorum senden hep umutlu haber bekliyordum hep. Herşey Rabbimden ama bunu unutmamaylıyız. Gün doğmadan neler doğar. Umarım sonrasında inşallah herşey güzel gider. Rabbim günlüne göre en güzelini nasip etsinkızlar selamlar ..
maalesef gebeliğim sağlıklı ilerlemiyor..
kesem düzensiz kendi doktorum hariç 3 doktora daha muayene oldum .. rısklıgebelık doktorlarıda aynı fıkırde ..
ılacları kestık düşmesini bekliycez .. olmaz ıse pazartesı ılac verdıler onu ıcıcem..
oda olmaz ıse kurtaj olucam..
ınsallah kendılıgınden düşer diye dua ediyorum.
nasip,kısmet herşey hayatta ne yaşanması gerekirse onu yaşıyoruz..
maalesef dış gebelık öykümde olunca bugun çok zor gectı benim için, ulturason fobim oldu resmen..
doktorum genetık bozukluktan kaynaklı buyuk olasık dedi, bır kac test istedi..
ağladım.. oda sarıldı teselli etmeye çalıştı..
inşallah bundan sonra saglıklı bır hamılelık gecırıp, saglıkla yavumu kucagıma alırım..
Rabbım herkese hayırlı saglıklı evlatlar versın
Cok gecmiş olsun canım cok üzgünüm ne desek boş.Sağol canım
Yolunda degil maalesef gebelik kesesi duzensiz ve sağlıksız.bugun tekrar bakıldı durum aynı..
Genetik sorunlu sanırım bebek .
Bekliycez düşmesini eğer düşmez ise kürtaj olucam
Aynı şekilde dua ettim bende her zaman sağlıklı ve hayırlı ise nasip et Allahım diye sonrası daha büyük hüsran olacağına belki böylesi daha iyi, kürtaj olman gerekirse de hiç endişe etme vakum yöntemiyle alıyorlar artık normal hayata hemen dönüş oluyor, Opu gibi düşün.çok sagol canım,
evet doğal sıklus oldum bende hersey gayet iyidi ama demekki embriyo sağlıksızdı , kesem baya bozuktu ilk gittigimde sorun vardı zaten ama doktor bır hafta musaade ettım belkı duzelır dıye dedı.. yanı başından belliymiş benimki..
sanada çookk gecmıs olsun canım .. Rabbım bır daha yaşatmasın..
ilk bir kaç saat sonra düzeliyor insan çünkü başka şansım yok, hep Rabbımden hayırlı ve saglıklısını ıstedım demekkı olsa saglıksız olacaktı bunu uygun gördü..
tabii belki bekleyenler sağlıklı ve onlar bizim nasibimiz olacak..
aminnn hepimizn gönlüne göre versin Allahım, çok sağol desteğin için.
çok sagol canım bende umutluydun açıkçası ama demekkı nasıp değilmiş,Çok üzüldüm. Ne diceğimi bilemiyorum senden hep umutlu haber bekliyordum hep. Herşey Rabbimden ama bunu unutmamaylıyız. Gün doğmadan neler doğar. Umarım sonrasında inşallah herşey güzel gider. Rabbim günlüne göre en güzelini nasip etsinkalbim dualarım seninle
çok sagol canım benım,Cok gecmiş olsun canım cok üzgünüm ne desek boş.
Toparlanınca bidaha denersiniz bak 11 embriyon varmış onlardan mutlaka biri sağlıklıdır pes etme olana kadar devam bu işler sabır istiyor sadece.
Boş gebelik sonucu kürtaj ve 13. Haftada normal doğumla tıbbi tahliye oldum ben. Geriye bakılınca hepsi unutuluyor.
Kürtaj olman gerekirse de sakın korkma cok kısa ve sonrası agrısız bi işlem.
Rabbim bi kötü günlerinizi hemen unuttursun inşallah.
evet gerçekten insan şu durumda artık daha da kötü olabılırdı dıye kendını tesellı edıyor yoksa çok zor..Aynı şekilde dua ettim bende her zaman sağlıklı ve hayırlı ise nasip et Allahım diye sonrası daha büyük hüsran olacağına belki böylesi daha iyi, kürtaj olman gerekirse de hiç endişe etme vakum yöntemiyle alıyorlar artık normal hayata hemen dönüş oluyor, Opu gibi düşün.
Dua'n için teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile hayırlı zamanda
Doğal siklusta tedavi ve ilaçlar nasıl oluyor? Doktorum ikinciyi doğal siklus yapıcaz dedi detay vermedi bilgi verebilir misiniz acabaçok sagol canım,
evet doğal sıklus oldum bende hersey gayet iyidi ama demekki embriyo sağlıksızdı , kesem baya bozuktu ilk gittigimde sorun vardı zaten ama doktor bır hafta musaade ettım belkı duzelır dıye dedı.. yanı başından belliymiş benimki..
sanada çookk gecmıs olsun canım .. Rabbım bır daha yaşatmasın..
ilk bir kaç saat sonra düzeliyor insan çünkü başka şansım yok, hep Rabbımden hayırlı ve saglıklısını ıstedım demekkı olsa saglıksız olacaktı bunu uygun gördü..
tabii belki bekleyenler sağlıklı ve onlar bizim nasibimiz olacak..
aminnn hepimizn gönlüne göre versin Allahım, çok sağol desteğin için.
Size de çok geçmiş olsun şimdi okudum çok zor şeyler yaşamışsınız inşallah en kısa zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız da bugünler aklınıza bile gelmezçok geçmiş olsun,
Rabbım saglıkla versın en kıs zamanda .
dondurulmus kullanmak mantıklı bence .. tekrar sil baştan çok zor ..
kımyasal ıcın belkı tıbbı genetık bolumunden genetık ve pıhtılaşma testı yaptırabılırsınız, devlette ucretsız sonucu 1ayda cıkıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?