- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.381
Yumurta büyüyüp, çatlaması bekleniyor ve rahim kalınlığıni kontrol ediliyor..Doğal siklusta tedavi ve ilaçlar nasıl oluyor? Doktorum ikinciyi doğal siklus yapıcaz dedi detay vermedi bilgi verebilir misiniz acaba
Çok sağol canım..Size de çok geçmiş olsun şimdi okudum çok zor şeyler yaşamışsınız inşallah en kısa zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız da bugünler aklınıza bile gelmez
Benim zaten hep herşey iyi çıkıyor ama sperm hızı 0 ve sayı düşük hamile kalamıyordum tüp bebekte de kimyasal olunca embriyo sağlıksız ondan tutunamadı dediler Allah hepimizin yardımcısı olsunYumurta büyüyüp, çatlaması bekleniyor ve rahim kalınlığıni kontrol ediliyor..
İlaç kullanmadim transfer aşamasında..
Sadece doktor takip ediyor, e2, lhve progesteron değerlerine bakıyorlar..
Sonra Transfer günü belirleniyor herşey iyi ise
30 ocakta transfer oldum bende beta 9. Gün 17 11.gün 3 oldu kimyasal oldu benimde ilk denememdi ve benimde 3 tane dondurulmuşum var ve aynı şeyleri düşünüyoruz bende napcağımı bilmiyorum bi karara varanildiniz mi
Bende irkildim ilk kürtajı duyunca sana katılıyorum adı bile soğuk, ertesi gün aç susuz gitmiştim zaten tamamen durmuştu kalbi hazırlıklısın alalım dedi,uyudum uyandım hiç bişey anlamadım Opu gibi kalktım geldik.bir kaç gün regl türü kanamam var ama miktar azalıyor hiç endişe etme vucüt atıyor ve kendini temizliyor, hissediyorsun zaten.evet gerçekten insan şu durumda artık daha da kötü olabılırdı dıye kendını tesellı edıyor yoksa çok zor..
Rabbım beterınden korusun ve tekrar gebelıklerımızı saglıkla versın ..
pazartesıye kadar kanaama olmaz ıse hap verdı doktor 4tane onu ıcıcem oda ıse yaramazsa kurtaj olucam artık..
tamam canım artık uyutulunca bır şekılde olup bıter sanırım..
ben teşekkür ederim içimi biraz rahatlattın kürtaj konusunda,adı çok ürkütücü geliyor..
Merhabalar , ben de sizin gibi ilk transferim de kimyasal yaşamıştım o yüzden yazmak istedim. Kasım ayındaki taze transfer kimyasal sonuçlandı. 30 ocakta dondurulmuşlarla şansımızı denedik şimdilik değerlerim iyi gidiyo. 27 Şubat kese tarihi verdi doktor.Başka bi arkadaşımda kimyasal sonrası dondurulmuş ile hamile kaldı.Umudunuzu kaybetmeyin30 ocakta transfer oldum bende beta 9. Gün 17 11.gün 3 oldu kimyasal oldu benimde ilk denememdi ve benimde 3 tane dondurulmuşum var ve aynı şeyleri düşünüyoruz bende napcağımı bilmiyorum bi karara varanildiniz mi
Benim adetim 12 şubatta başladı ama ikinci adetin ilk günü arayın doğal siklusla yapalım dediler. Eğer adette bir sapma olmazsa 13-14 martta adet olurum mart sonunda da dondurulmuş embriyoları transfer edicezNamastai Benim de ilk transfer Eylül ayında taze transferdi kimyasal oldu.Bu ay dondurulmuş embriyo transferi olacak.Heniz adetin 6. Günü.Açıkcası bende merak ediyorum bu kez olacağına inanıyorum.Siz tekrar ne zaman transfer olacaksınız ?
Çok teşekkür ederim umut oldunuz banaMerhabalar , ben de sizin gibi ilk transferim de kimyasal yaşamıştım o yüzden yazmak istedim. Kasım ayındaki taze transfer kimyasal sonuçlandı. 30 ocakta dondurulmuşlarla şansımızı denedik şimdilik değerlerim iyi gidiyo. 27 Şubat kese tarihi verdi doktor.Başka bi arkadaşımda kimyasal sonrası dondurulmuş ile hamile kaldı.Umudunuzu kaybetmeyin
Canım çok üzüldüm ama vardır rabbimin bir bildiği. Ne desek boş biliyorum şuan seni çok iui anlıyorum aynı şeyleri yaşamış birisi olarak. Ama çok şükür dondurulmuş embriyoların var önümüzdeki aylarda inşallah güzel haberini alıcazkızlar selamlar ..
maalesef gebeliğim sağlıklı ilerlemiyor..
kesem düzensiz kendi doktorum hariç 3 doktora daha muayene oldum .. rısklıgebelık doktorlarıda aynı fıkırde ..
ılacları kestık düşmesini bekliycez .. olmaz ıse pazartesı ılac verdıler onu ıcıcem..
oda olmaz ıse kurtaj olucam..
ınsallah kendılıgınden düşer diye dua ediyorum.
nasip,kısmet herşey hayatta ne yaşanması gerekirse onu yaşıyoruz..
maalesef dış gebelık öykümde olunca bugun çok zor gectı benim için, ulturason fobim oldu resmen..
doktorum genetık bozukluktan kaynaklı buyuk olasık dedi, bır kac test istedi..
ağladım.. oda sarıldı teselli etmeye çalıştı..
inşallah bundan sonra saglıklı bır hamılelık gecırıp, saglıkla yavumu kucagıma alırım..
Rabbım herkese hayırlı saglıklı evlatlar versın
Hayırlısı bazen ne yapsakta nasip olmayinca olmuyor.Benim zaten hep herşey iyi çıkıyor ama sperm hızı 0 ve sayı düşük hamile kalamıyordum tüp bebekte de kimyasal olunca embriyo sağlıksız ondan tutunamadı dediler Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet herşeyde bir hayır vardır canım,çok sağolasınCanım çok üzüldüm ama vardır rabbimin bir bildiği. Ne desek boş biliyorum şuan seni çok iui anlıyorum aynı şeyleri yaşamış birisi olarak. Ama çok şükür dondurulmuş embriyoların var önümüzdeki aylarda inşallah güzel haberini alıcaz
canımmm ne desem şuan ki hislerini acını azaltmayacak ama ben inanıyorum sağlıkla yavrunu kucağına aldığında tüm bu acıları unutturacak Rabbim.. dualarımdasın hepçok sagol canım,
evet doğal sıklus oldum bende hersey gayet iyidi ama demekki embriyo sağlıksızdı , kesem baya bozuktu ilk gittigimde sorun vardı zaten ama doktor bır hafta musaade ettım belkı duzelır dıye dedı.. yanı başından belliymiş benimki..
sanada çookk gecmıs olsun canım .. Rabbım bır daha yaşatmasın..
ilk bir kaç saat sonra düzeliyor insan çünkü başka şansım yok, hep Rabbımden hayırlı ve saglıklısını ıstedım demekkı olsa saglıksız olacaktı bunu uygun gördü..
tabii belki bekleyenler sağlıklı ve onlar bizim nasibimiz olacak..
aminnn hepimizn gönlüne göre versin Allahım, çok sağol desteğin için.
Papatyaa inanıyorum adın gibi mis bir bebeğin olacak hiç üzülmemeye çalış birsürü donmuş pıtırcığın varmışEvet herşeyde bir hayır vardır canım,çok sağolasın
Aminnn inşallah kalanlar sağlıkla evlat olurlar bize
Amin canım aminçok sagol canım benım,
inşalah kalan embrıyolarım saglıklıdır Rabbim sağlıkla versin bir daha yaşatmasın..
evet hep onu dusunuyorum bu durumlarda,, yanı daha buyukde olabılırdı yada dogunca saglıksız oalbılırdı..
Rabbım yormasın, beterınden korusun
herşeyde vardır bir hayır bizimde imtihanımız buymuş,inşallah kolaylaşsın ımtıhanımız..
Canımm ne desek üzüleceğini biliyorum vardır bir hayır bizler teslimiyeti olan insanlarız. Rabbim imtihan ediyor farkındayız lütfen niye ben deme bende aynı şeyleri yaşadım hele dış gebelikten sonra psikolojim bozulmuştu artıkkızlar selamlar ..
kesem düzensiz kendi doktorum hariç 3 doktora daha muayene oldum .. rısklıgebelık doktorlarıda aynı fıkırde ..
ılacları kestık düşmesini bekliycez .. olmaz ıse pazartesı ılac verdıler onu ıcıcem..
maalesef dış gebelık öykümde olunca bugun çok zor gectı benim için, ulturason fobim oldu resmen..
inşallah bundan sonra saglıklı bır hamılelık gecırıp, saglıkla yavumu kucagıma alırım..
Canım çok üzüldüm ya ama her şeyde hayır vardır bunun bilincindeyiz çok şükür Rabbim hepimize sağlam tarafından versin çok şükür embriyoların var.. olmasaydı sil baş olcaktı iyi düşünelim bu yolda üzülcezde sevincezde yeterki rabbim en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip etsin evlatla sınamasın hakkımızda hayırlısı olsun lütfen moralini yüksek tutkızlar selamlar ..
Ben hiç belirti yaşamadım ama transfer günü hariç 6. Gün dayanamayıp kan verdim 12 çıkmıştı betam sonu kimyasalla bitmiştiArkdaşlar transferden sonra hiç belirti yaşamadan pozitif gören oldu mu acaba? Belirtiler transferinden kaçıncı gününde başliyor
Amin bitanemmcanımmm ne desem şuan ki hislerini acını azaltmayacak ama ben inanıyorum sağlıkla yavrunu kucağına aldığında tüm bu acıları unutturacak Rabbim.. dualarımdasın hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?