Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Doğal siklusta tedavi ve ilaçlar nasıl oluyor? Doktorum ikinciyi doğal siklus yapıcaz dedi detay vermedi bilgi verebilir misiniz acaba
Yumurta büyüyüp, çatlaması bekleniyor ve rahim kalınlığıni kontrol ediliyor..
İlaç kullanmadim transfer aşamasında..
Sadece doktor takip ediyor, e2, lhve progesteron değerlerine bakıyorlar..
Sonra Transfer günü belirleniyor herşey iyi ise

Size de çok geçmiş olsun şimdi okudum çok zor şeyler yaşamışsınız inşallah en kısa zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız da bugünler aklınıza bile gelmez
Çok sağol canım..
Aminnnn işte imtihan dünyası..
Rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar versin hepimize .
Daha fazla bekletmesin

Benim zaten hep herşey iyi çıkıyor ama sperm hızı 0 ve sayı düşük hamile kalamıyordum tüp bebekte de kimyasal olunca embriyo sağlıksız ondan tutunamadı dediler Allah hepimizin yardımcısı olsun

30 ocakta transfer oldum bende beta 9. Gün 17 11.gün 3 oldu kimyasal oldu benimde ilk denememdi ve benimde 3 tane dondurulmuşum var ve aynı şeyleri düşünüyoruz bende napcağımı bilmiyorum bi karara varanildiniz mi
Namastai Benim de ilk transfer Eylül ayında taze transferdi kimyasal oldu.Bu ay dondurulmuş embriyo transferi olacak.Heniz adetin 6. Günü.Açıkcası bende merak ediyorum bu kez olacağına inanıyorum.Siz tekrar ne zaman transfer olacaksınız ?

Bende irkildim ilk kürtajı duyunca sana katılıyorum adı bile soğuk, ertesi gün aç susuz gitmiştim zaten tamamen durmuştu kalbi hazırlıklısın alalım dedi,uyudum uyandım hiç bişey anlamadım Opu gibi kalktım geldik.bir kaç gün regl türü kanamam var ama miktar azalıyor hiç endişe etme vucüt atıyor ve kendini temizliyor, hissediyorsun zaten.
Kalbini ferah tut..

30 ocakta transfer oldum bende beta 9. Gün 17 11.gün 3 oldu kimyasal oldu benimde ilk denememdi ve benimde 3 tane dondurulmuşum var ve aynı şeyleri düşünüyoruz bende napcağımı bilmiyorum bi karara varanildiniz mi
Merhabalar , ben de sizin gibi ilk transferim de kimyasal yaşamıştım o yüzden yazmak istedim. Kasım ayındaki taze transfer kimyasal sonuçlandı. 30 ocakta dondurulmuşlarla şansımızı denedik şimdilik değerlerim iyi gidiyo. 27 Şubat kese tarihi verdi doktor.Başka bi arkadaşımda kimyasal sonrası dondurulmuş ile hamile kaldı.Umudunuzu kaybetmeyin

Benim adetim 12 şubatta başladı ama ikinci adetin ilk günü arayın doğal siklusla yapalım dediler. Eğer adette bir sapma olmazsa 13-14 martta adet olurum mart sonunda da dondurulmuş embriyoları transfer edicez

Çok teşekkür ederim umut oldunuz bana benim 30 ocaktaki transferimde dondurulmuştu doktor da çok ümitliydi hatta olumsuz olunca şaşırdı bende çok üzüldüm bizim sperm hızı kaynaklıydı sorunumuz o yüzden bende çok ümitliydim ama olmadı. Yaklaşık dört senedir evliyim ilk kez çift çizgi görmüştüm ama nasip değilmiş unarım tekrar etmez bende bi an önce hamişlerin arasına katılırım sizi de tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Canım çok üzüldüm ama vardır rabbimin bir bildiği. Ne desek boş biliyorum şuan seni çok iui anlıyorum aynı şeyleri yaşamış birisi olarak. Ama çok şükür dondurulmuş embriyoların var önümüzdeki aylarda inşallah güzel haberini alıcaz

Benim zaten hep herşey iyi çıkıyor ama sperm hızı 0 ve sayı düşük hamile kalamıyordum tüp bebekte de kimyasal olunca embriyo sağlıksız ondan tutunamadı dediler Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlısı bazen ne yapsakta nasip olmayinca olmuyor.
Rabbim daha fazla bekletmesin sağlıkla hayırlı gebelikler versin

Evet herşeyde bir hayır vardır canım,çok sağolasın
Aminnn inşallah kalanlar sağlıkla evlat olurlar bize

canımmm ne desem şuan ki hislerini acını azaltmayacak ama ben inanıyorum sağlıkla yavrunu kucağına aldığında tüm bu acıları unutturacak Rabbim.. dualarımdasın hep

Evet herşeyde bir hayır vardır canım,çok sağolasın
Aminnn inşallah kalanlar sağlıkla evlat olurlar bize
Papatyaa inanıyorum adın gibi mis bir bebeğin olacak hiç üzülmemeye çalış birsürü donmuş pıtırcığın varmış kafa dağıtmaya çalış imkan dahilinde bi kısa tatil yapın eşinle yeni yerler görün kafa dağıtın daha güçlü yola devam rabbim hepimize yaşatsın anneliği

Amin canım amin

Canımm ne desek üzüleceğini biliyorum vardır bir hayır bizler teslimiyeti olan insanlarız. Rabbim imtihan ediyor farkındayız lütfen niye ben deme bende aynı şeyleri yaşadım hele dış gebelikten sonra psikolojim bozulmuştu artık Allahım çok büyük en kısa zamanda tez vakitte güzel habelerini alalım inşallah mübarek günlerde duamdasın

Canım çok üzüldüm ya ama her şeyde hayır vardır bunun bilincindeyiz çok şükür Rabbim hepimize sağlam tarafından versin çok şükür embriyoların var.. olmasaydı sil baş olcaktı iyi düşünelim bu yolda üzülcezde sevincezde yeterki rabbim en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip etsin evlatla sınamasın hakkımızda hayırlısı olsun lütfen moralini yüksek tut

Kızlar merhaba herkese,
Hatırlarsanız trasnferden 1 gün sonra korkunç depremi yaşamıştım, allah razı olsun hepinizden, çoğunuzdan güzel dualar ve dilekleriniz sayesinde olumlu umutlu enerji aldım.umudumu kaybettiğim anda belki de nasşp olur diye tekrar umut etmeye çalıştım. Şükür rabbime pozitif sonuç görmeyi nasip etti rabbim bana. Netleşmeden sizlere yazmak istemedim.
8. Gün erken gebelik testimde silik çizgi gördüm
9. Gün değerim 320 çıktı
12. Gün değerim 786 çıktı

Hala inanamıyorum mucizemin hala benimle olduğuna ve sanırım kucağıma alıncaya kadar da inanmak zor gelicek bana nedense hala sevinmeye korkuyorum yakınlarıma bile söyleyemedim henüz. Dilerim Rabbim sağ salim doğurmayı nasip eder bana ve tüm gebe kardeşlerime...

27 şubatta ultrason kontrolüm var o zamana kadar merak ve kaygı son sürat devam edicek Rabbim kolay geçirsin

Rabbim dileyen, isteyen, emek veren tüm kardeşlerime nasip etsğn bu duyguyu şükürler olsun ben ilk defa gördüm bu duyguyu Rabbim herkese çok aratmadan nasip etsin evladını.
Herkese hayırlı cumalar..

canımmm ne desem şuan ki hislerini acını azaltmayacak ama ben inanıyorum sağlıkla yavrunu kucağına aldığında tüm bu acıları unutturacak Rabbim.. dualarımdasın hep
Amin bitanemm
Bende inanıyorum inşallah bir daha yaşatmasın Allah'ım, sağlıkla versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…