Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canim inşallah
Evet yavru çok inşallah sagliklisini buluruz..
Rabbim bir daha yaşatmasın beterinden korusun
Şuan biraz daha iyiyim, alışıyor insan herşeye ..
Sağlıkla atlatalimda şu süreci inşallah gezip tozacagiz bir süre yoruldu kalbim

Aminnn güzel duaların için
Evet zaten iman olmasa inan baş edilmez bişey..
Yok inan demiyorum Rabbimin bir bildiği vardır..
Sevdiği kuluna dert verirmis bizimde imtihanımiz bu demekki
Rabbim kolaylaştırsin ..
Herkes birseyle imtihan oluyor hayatta..
Rabbim sana da sağlıklı hayırlı evlatlar versin hamile miisn bilmiyorum ama gönlüne göre olsun herşey

Bende çok üzüldüm inan olmasa belki bu kadar üzülür muydum bilemiyorum..
Yarım kalmak üzücü ama Rabbim beterinden korusun demekki böyle böyle mutluluga kavuşacağım.buda benim imtihanim
Aminnn canım Allah razı olsun
Rabb'im sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı evlatlar versin

Benim son adet tarihime göre 7+4, transfer tarihine göre 6, ultrason verilerine göre 5 hafta herkes döngüsünün 20-25 günü transfer oluyor ben 31. gününde oldum ondan sanırım sata göre bu fark.
Aynen transfer günü önemli canım ben şimdi ultrason tarihine göre sayıyorum

Çok sevindim Allah tamanini erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bazen söyleyecek kelime bulamıyorum tıkanıyorum Rabbim hüznünü sevince çevirsin canım dualarım da kalbimde seninle

Çok sağol canım,evet müdahale gerekirse de mecbur olacağım..
Rabbim hayırlısı ile sağlıkla versin tekrardan Bizlere

Canim cok gecmis olsun , 2 kere dis gebelik gecirmis biri olarak seni cok iyi anliyorum . Insallah Allahim cok bekletmez . Bende cok yiprandim artik onumuzdeki ay yeniden denicem olmuyorsa yine vardir bi sebebi

Merhaba sizi kese için çok geç çağırmamışlar mı bende sizin gibi 30 ocakta transfer oldum ama beni 21. Gün yani 18 şubatta keseye çağırdı

Canim cok gecmis olsun , 2 kere dis gebelik gecirmis biri olarak seni cok iyi anliyorum . Insallah Allahim cok bekletmez . Bende cok yiprandim artik onumuzdeki ay yeniden denicem olmuyorsa yine vardir bi sebebi
Ah canım sana da çok geçmiş olsun..
Bu tarz gebelikler insanı çok korkutuyor gerçekten hamile.kalmaya korkar oldum...
Rabbim hayırlısı ile sağlıkla versin sana da hayırlı gebelik haberlerini bekliyorum
İnşallah olacak ben inanıyorum, zamanı değil demekki bizim için şuan..

Amin canım rabbim hepimize nasip etsin inşaallah yarın bi test yap istersen ilk idrarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…