- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.401
Canim inşallahPapatyaa inanıyorum adın gibi mis bir bebeğin olacak hiç üzülmemeye çalış birsürü donmuş pıtırcığın varmışkafa dağıtmaya çalış imkan dahilinde bi kısa tatil yapın eşinle yeni yerler görün kafa dağıtın daha güçlü yola devam rabbim hepimize yaşatsın anneliği
Aminnn güzel duaların içinCanımm ne desek üzüleceğini biliyorum vardır bir hayır bizler teslimiyeti olan insanlarız. Rabbim imtihan ediyor farkındayız lütfen niye ben deme bende aynı şeyleri yaşadım hele dış gebelikten sonra psikolojim bozulmuştu artıkAllahım çok büyük en kısa zamanda tez vakitte güzel habelerini alalım inşallah mübarek günlerde duamdasın
Bende çok üzüldüm inan olmasa belki bu kadar üzülür muydum bilemiyorum..Canım çok üzüldüm ya ama her şeyde hayır vardır bunun bilincindeyiz çok şükür Rabbim hepimize sağlam tarafından versin çok şükür embriyoların var.. olmasaydı sil baş olcaktı iyi düşünelim bu yolda üzülcezde sevincezde yeterki rabbim en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip etsin evlatla sınamasın hakkımızda hayırlısı olsun lütfen moralini yüksek tut
Aynen transfer günü önemli canım ben şimdi ultrason tarihine göre sayıyorumBenim son adet tarihime göre 7+4, transfer tarihine göre 6, ultrason verilerine göre 5 haftaherkes döngüsünün 20-25 günü transfer oluyor ben 31. gününde oldum ondan sanırım sata göre bu fark.
Aminnnn çokk aminnnAmin bitanemm
Bende inanıyorum inşallah bir daha yaşatmasın Allah'ım, sağlıkla versin
Kızlar merhaba herkese,
Hatırlarsanız trasnferden 1 gün sonra korkunç depremi yaşamıştım, allah razı olsun hepinizden, çoğunuzdan güzel dualar ve dilekleriniz sayesinde olumlu umutlu enerji aldım.umudumu kaybettiğim anda belki de nasşp olur diye tekrar umut etmeye çalıştım. Şükür rabbime pozitif sonuç görmeyi nasip etti rabbim bana. Netleşmeden sizlere yazmak istemedim.
8. Gün erken gebelik testimde silik çizgi gördüm
9. Gün değerim 320 çıktı
12. Gün değerim 786 çıktı
Hala inanamıyorum mucizemin hala benimle olduğuna ve sanırım kucağıma alıncaya kadar da inanmak zor gelicek bana nedense hala sevinmeye korkuyorum yakınlarıma bile söyleyemedim henüz. Dilerim Rabbim sağ salim doğurmayı nasip eder bana ve tüm gebe kardeşlerime...
27 şubatta ultrason kontrolüm var o zamana kadar merak ve kaygı son sürat devam edicekRabbim kolay geçirsin
Rabbim dileyen, isteyen, emek veren tüm kardeşlerime nasip etsğn bu duyguyu şükürler olsun ben ilk defa gördüm bu duyguyu Rabbim herkese çok aratmadan nasip etsin evladını.
Herkese hayırlı cumala
Çok sevindim Allah tamanini erdirsin inşallahKızlar merhaba herkese,
Hatırlarsanız trasnferden 1 gün sonra korkunç depremi yaşamıştım, allah razı olsun hepinizden, çoğunuzdan güzel dualar ve dilekleriniz sayesinde olumlu umutlu enerji aldım.umudumu kaybettiğim anda belki de nasşp olur diye tekrar umut etmeye çalıştım. Şükür rabbime pozitif sonuç görmeyi nasip etti rabbim bana. Netleşmeden sizlere yazmak istemedim.
8. Gün erken gebelik testimde silik çizgi gördüm
9. Gün değerim 320 çıktı
12. Gün değerim 786 çıktı
Hala inanamıyorum mucizemin hala benimle olduğuna ve sanırım kucağıma alıncaya kadar da inanmak zor gelicek bana nedense hala sevinmeye korkuyorum yakınlarıma bile söyleyemedim henüz. Dilerim Rabbim sağ salim doğurmayı nasip eder bana ve tüm gebe kardeşlerime...
27 şubatta ultrason kontrolüm var o zamana kadar merak ve kaygı son sürat devam edicekRabbim kolay geçirsin
Rabbim dileyen, isteyen, emek veren tüm kardeşlerime nasip etsğn bu duyguyu şükürler olsun ben ilk defa gördüm bu duyguyu Rabbim herkese çok aratmadan nasip etsin evladını.
Herkese hayırlı cumalar..
Bazen söyleyecek kelime bulamıyorum tıkanıyorum Rabbim hüznünü sevince çevirsin canım dualarım da kalbimde seninlekızlar selamlar ..
maalesef gebeliğim sağlıklı ilerlemiyor..
kesem düzensiz kendi doktorum hariç 3 doktora daha muayene oldum .. rısklıgebelık doktorlarıda aynı fıkırde ..
ılacları kestık düşmesini bekliycez .. olmaz ıse pazartesı ılac verdıler onu ıcıcem..
oda olmaz ıse kurtaj olucam..
ınsallah kendılıgınden düşer diye dua ediyorum.
nasip,kısmet herşey hayatta ne yaşanması gerekirse onu yaşıyoruz..
maalesef dış gebelık öykümde olunca bugun çok zor gectı benim için, ulturason fobim oldu resmen..
doktorum genetık bozukluktan kaynaklı buyuk olasık dedi, bır kac test istedi..
ağladım.. oda sarıldı teselli etmeye çalıştı..
inşallah bundan sonra saglıklı bır hamılelık gecırıp, saglıkla yavumu kucagıma alırım..
Rabbım herkese hayırlı saglıklı evlatlar versın
Ben belirti yaşamadım. Şuan bile gögüs hassasiyetimin dışında bir belirtim yokArkdaşlar transferden sonra hiç belirti yaşamadan pozitif gören oldu mu acaba? Belirtiler transferinden kaçıncı gününde başliyor
Canimm dualarınız yeter Allah razı olsunBazen söyleyecek kelime bulamıyorum tıkanıyorum Rabbim hüznünü sevince çevirsin canım dualarım da kalbimde seninle
Amin canim çok sağolHayırlısı inşallah canımüzme kendini bol bol dua et rabbim büyük en kısa zamanda nasip etsin inşallah sağlıkla
Çok sağol canım,evet müdahale gerekirse de mecbur olacağım..Bende irkildim ilk kürtajı duyunca sana katılıyorum adı bile soğuk, ertesi gün aç susuz gitmiştim zaten tamamen durmuştu kalbi hazırlıklısın alalım dedi,uyudum uyandım hiç bişey anlamadım Opu gibi kalktım geldik.bir kaç gün regl türü kanamam var ama miktar azalıyor hiç endişe etme vucüt atıyor ve kendini temizliyor, hissediyorsun zaten.
Kalbini ferah tut..
Kaç haftalık hamilesiniz? Bi de kaçıncı gün embriyosu transferiniz oldu acabaBen belirti yaşamadım. Şuan bile gögüs hassasiyetimin dışında bir belirtim yok
Canim cok gecmis olsun , 2 kere dis gebelik gecirmis biri olarak seni cok iyi anliyorum . Insallah Allahim cok bekletmez . Bende cok yiprandim artik onumuzdeki ay yeniden denicem olmuyorsa yine vardir bi sebebiçok geçmiş olsun,
Rabbım saglıkla versın en kıs zamanda .
dondurulmus kullanmak mantıklı bence .. tekrar sil baştan çok zor ..
kımyasal ıcın belkı tıbbı genetık bolumunden genetık ve pıhtılaşma testı yaptırabılırsınız, devlette ucretsız sonucu 1ayda cıkıyor ..
Merhaba sizi kese için çok geç çağırmamışlar mı bende sizin gibi 30 ocakta transfer oldum ama beni 21. Gün yani 18 şubatta keseye çağırdıMerhabalar , ben de sizin gibi ilk transferim de kimyasal yaşamıştım o yüzden yazmak istedim. Kasım ayındaki taze transfer kimyasal sonuçlandı. 30 ocakta dondurulmuşlarla şansımızı denedik şimdilik değerlerim iyi gidiyo. 27 Şubat kese tarihi verdi doktor.Başka bi arkadaşımda kimyasal sonrası dondurulmuş ile hamile kaldı.Umudunuzu kaybetmeyin
Ah canım sana da çok geçmiş olsun..Canim cok gecmis olsun , 2 kere dis gebelik gecirmis biri olarak seni cok iyi anliyorum . Insallah Allahim cok bekletmez . Bende cok yiprandim artik onumuzdeki ay yeniden denicem olmuyorsa yine vardir bi sebebi
5+5 günlük 1 tane 5. Gün embriyosuKaç haftalık hamilesiniz? Bi de kaçıncı gün embriyosu transferiniz oldu acaba
Hayırlı olsun, sağlıkla kucagına alırsın inşallah5+5 günlük 1 tane 5. Gün embriyosu
Ne güzel ben de anlamadım belki sizin değeriniz yüksektir benim 14.gün 556ydi.Merhaba sizi kese için çok geç çağırmamışlar mı bende sizin gibi 30 ocakta transfer oldum ama beni 21. Gün yani 18 şubatta keseye çağırdı
Amin canım rabbim hepimize nasip etsin inşaallahHayırlı olsun, sağlıkla kucagına alırsın inşallahbenim de 5.gün embriyosu çift embriyo transfer edildi. Doktor orta kalitede ikisi de dedi. Şu an sadece karın ağrım ve hafif kasık agrım var. Transferimin 5.günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?