- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.441
yok ua yapmayın bence bi gün daha sabredinBenimde 5 yine yapmamak içim zor tutuyorum şuan
Hadi inşallaaaahhBana var gibi geldi ya
yok ua yapmayın bence bi gün daha sabredin
Canm benmde öyle çıktığı oldu ama demek istediğim ne kadar erken bazen okadar belirsizlik oluyor herkesin bir olmaz yüksek çıkar geride düşebilir aşırı erken kan vermek yinede stres yaptiriyor tabi herkesin kendi bilcegi birşey transfere gidersem bu sefer geç vericem:)Benım 3. Gun embrıyosuydu 10. Gunde verdim 45 cıkmıştı 12. Gunde 250 oldu zaten artış fazlaydı düşmezdi heralde
Benm yoksa silik çıkmaz hiç kuruma filanda olmaz ama kabak gibi koyu çıkıp yanlış çıkan testlerde oluyor bu gerçek acaba diyor insan bence var ama senin.Gerçekten öyle ya. 6. Gün bugün benim.
Bende o testlere guvenemedıgım için yapamıyorum erken gebelik testlerıde cok pahalı kıyamıyorum onada bi de negatif cıkar onada guvenemem heraldeHadi inşallaaaahhhiç bilemiyorum valla bu testlere güven olmuyor o yüzden.
Ben 10. Gun verırım heralde ama 9 da olabılır cunku embrıyolarım 5. Gun emb 9 da kana gecmeli ki 10 da cıksınCanm benmde öyle çıktığı oldu ama demek istediğim ne kadar erken bazen okadar belirsizlik oluyor herkesin bir olmaz yüksek çıkar geride düşebilir aşırı erken kan vermek yinede stres yaptiriyor tabi herkesin kendi bilcegi birşey transfere gidersem bu sefer geç vericem:)
Ozaman test günü zaten vercez mecburBen 10. Gun verırım heralde ama 9 da olabılır cunku embrıyolarım 5. Gun emb 9 da kana gecmeli ki 10 da cıksın
Öyle ya çok kendimizi kaptırmamak lazım belli olmuyor bu işler. İnşallah sonu güzel bi pozitif olurBenm yoksa silik çıkmaz hiç kuruma filanda olmaz ama kabak gibi koyu çıkıp yanlış çıkan testlerde oluyor bu gerçek acaba diyor insan bence var ama senin.
Tam bir kısır döngüBende o testlere guvenemedıgım için yapamıyorum erken gebelik testlerıde cok pahalı kıyamıyorum onada bi de negatif cıkar onada guvenemem heralde
Olsun olsun hayırlısıylaÖyle ya çok kendimizi kaptırmamak lazım belli olmuyor bu işler. İnşallah sonu güzel bi pozitif olurolmazsa da nasip Kısmet
Evet haklı bunu sürekli sorun yaşayan daha iyi bilir beklemek en iyisiBende dün burda ki konusmalardan etkilenip eşime bi gün önce yapalim dedjm
Adamcağız, gününden önce yaptigimda o ikiye katlanmamalarin bizi ne kadar yilrattigini hatirlatti vazgectim
Gerçi benim 3.transferimde 8.gün 156Bende dün burda ki konusmalardan etkilenip eşime bi gün önce yapalim dedjm
Adamcağız, gününden önce yaptigimda o ikiye katlanmamalarin bizi ne kadar yilrattigini hatirlatti vazgectim
Bana var gibi geliyor yarın bidaha yapEki Görüntüle 3188362 Bu sabah yaptım ama biraz efekt uygulamak zorunda kaldım bilemiyorum sizce var mıdır? Tecrübeli olanlar paylaşabilir mi ?
Bula ma zaten bişey demeY
Yok artıklaf bulamadım soylıcek
Gidip bi erken gebelik alıp yapsana cnmHadi inşallaaaahhhiç bilemiyorum valla bu testlere güven olmuyor o yüzden.
Tamam inşallah test aldırabilirsem yaparımBana var gibi geliyor yarın bidaha yap
Maalesef elimde yok ya. Bugünde pazar nöbetçi eczaneye gitmek gerek bakalım eşim alıp gelirse belkiGidip bi erken gebelik alıp yapsana cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?