Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benım 3. Gun embrıyosuydu 10. Gunde verdim 45 cıkmıştı 12. Gunde 250 oldu zaten artış fazlaydı düşmezdi heralde
Canm benmde öyle çıktığı oldu ama demek istediğim ne kadar erken bazen okadar belirsizlik oluyor herkesin bir olmaz yüksek çıkar geride düşebilir aşırı erken kan vermek yinede stres yaptiriyor tabi herkesin kendi bilcegi birşey transfere gidersem bu sefer geç vericem:)

Ben 10. Gun verırım heralde ama 9 da olabılır cunku embrıyolarım 5. Gun emb 9 da kana gecmeli ki 10 da cıksın

Benm yoksa silik çıkmaz hiç kuruma filanda olmaz ama kabak gibi koyu çıkıp yanlış çıkan testlerde oluyor bu gerçek acaba diyor insan bence var ama senin.
Öyle ya çok kendimizi kaptırmamak lazım belli olmuyor bu işler. İnşallah sonu güzel bi pozitif olur olmazsa da nasip Kısmet

Bende dün burda ki konusmalardan etkilenip eşime bi gün önce yapalim dedjm
Adamcağız, gününden önce yaptigimda o ikiye katlanmamalarin bizi ne kadar yilrattigini hatirlatti vazgectim
Gerçi benim 3.transferimde 8.gün 156
10.gün 250
12.gün 470 gibi tam iki kati artmayan ada saglikli devam eden gebeligim oldu. Bu ikiye katlama olayi da enteresan. %60 lik artişa bile okey diyorlar

Kızlar bu arada bende dün 5. Günümde iki farklı erken gebelik testi yaptım.akşam üzeri 5 gibi ilkini diğerini de akşam 7 de fln yaptım ikisinde de ilk başta yavaş gelişen silik çizgi çıktı sonra ikinci çizgi belirgin kaldı.sabah erken yaptım bgn yine erken gebelik yine yavaş yavaş gelişen silik çizgi çıktı şuan üzerinden 2 saat geçti silik çizgi bariz görünüyor. Bu bnm 3.transferim o kadar çok negatif aldım ki.silik çizgiyi görsem bile sevinemiyorum yine birşey olacak diye bgn 6.günüm bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…