- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- 53
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.421
Ben belirti yaşamadım sadece göğüslerim biraz büyüdü ama o da ilaçlardandır diye düşünüyorum. Pozitif gördükten sonra ara ara adet ağrısı gibi ağrım olup hemen geçiyorduArkdaşlar transferden sonra hiç belirti yaşamadan pozitif gören oldu mu acaba? Belirtiler transferinden kaçıncı gününde başliyor
Bana önerdiler ama yaptırmadım. Ama transferden 5 gün önce gebelik aşısı, transfer sırasında da kasılma önleyici serum yapmışlardıembryoglue yapistirici kullanip sonuc alan varmi? varsa sonuc ne oldu? lutfenn
Bende de şu an çok bi belirti yok. Transferimin 5.günü. Henüz erken mi bilemiyorum. 5.gün çift embriyo transferi oldum orta kalitede dedi doktor.Ben belirti yaşamadım sadece göğüslerim biraz büyüdü ama o da ilaçlardandır diye düşünüyorum. Pozitif gördükten sonra ara ara adet ağrısı gibi ağrım olup hemen geçiyordu
Merhaba.benim yapılmisti ama negatif olmustuembryoglue yapistirici kullanip sonuc alan varmi? varsa sonuc ne oldu? lutfenn
Erken mi olur acaba diye test de bilemiyorum. Yarın 6.günüm olcakAmin canım rabbim hepimize nasip etsin inşaallahyarın bi test yap istersen ilk idrarla
Benimde öyleydi göğüs ve kasık ağrısı dışında pek biseyim yoktu yeni yeni başladıBen belirti yaşamadım. Şuan bile gögüs hassasiyetimin dışında bir belirtim yok
Canım erken bence biraz daha bekle daha çok yeni Netleşmesi için en az 8 9 günErken mi olur acaba diye test de bilemiyorum. Yarın 6.günüm olcak
Aynen bekliyim biraz daha. Daha önceki transferlerimde belirtim daha fazlaydı. Bunda karın agrısı dışında pek bi belirtim yok. O yüzden acaba olmicak mı diye stres yaptımCanım erken bence biraz daha bekle daha çok yeni Netleşmesi için en az 8 9 gün
Yok canım öyle düşünme sakın dua etAynen bekliyim biraz daha. Daha önceki transferlerimde belirtim daha fazlaydı. Bunda karın agrısı dışında pek bi belirtim yok. O yüzden acaba olmicak mı diye stres yaptım
İnşallahhhYok canım öyle düşünme sakın dua etRabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahİnşallahhhsen de çok dua et benim için İsteyen ugraşan herkesin olur hayırlısıyla inşallah
Maşallahhh.. İnşallah ikisini de sağlıkla hayırlı bi şekilde kucagına alırsın. Anneli babalı büyürler inşallahAmin canım inşallahTabiki yarın da kandil edicem herkese bütün isteyen bekleyenlere nasip olsun Bende sağlıkla doğum yaparım inşallah benimde ikiz 9 haftaya giricem inşallah güzel ilerler
Çoğu kişide 5. Gün çıktı yapmak istersen tabi yok üzülürüm çıkmazsa dersen bekle biraz dahaErken mi olur acaba diye test de bilemiyorum. Yarın 6.günüm olcak
Aslında canım 8. Haftadan sonra başladığı söyleniliyor belirtilerin bakalım hayırlısı artıkBenimde öyleydi göğüs ve kasık ağrısı dışında pek biseyim yoktu yeni yeni başladı
Amin canım inşallahMaşallahhh.. İnşallah ikisini de sağlıkla hayırlı bi şekilde kucagına alırsın. Anneli babalı büyürler inşallah
İlk başlarda kasık ağrısı ve arada çok hafif miğde bulantısı oluyor Ben 9 haftaya yakınım benim Her yerim agriyor Şu an çok şiddetlendi inslalah böyle devam etmez doğuma kadarAslında canım 8. Haftadan sonra başladığı söyleniliyor belirtilerin bakalım hayırlısı artık
Yok canım 3 ay dolsun olmaz öyle çok fazlaİlk başlarda kasık ağrısı ve arada çok hafif miğde bulantısı oluyor Ben 9 haftaya yakınım benim Her yerim agriyor Şu an çok şiddetlendi inslalah böyle devam etmez doğuma kadar
Tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar merhaba herkese,
Hatırlarsanız trasnferden 1 gün sonra korkunç depremi yaşamıştım, allah razı olsun hepinizden, çoğunuzdan güzel dualar ve dilekleriniz sayesinde olumlu umutlu enerji aldım.umudumu kaybettiğim anda belki de nasşp olur diye tekrar umut etmeye çalıştım. Şükür rabbime pozitif sonuç görmeyi nasip etti rabbim bana. Netleşmeden sizlere yazmak istemedim.
8. Gün erken gebelik testimde silik çizgi gördüm
9. Gün değerim 320 çıktı
12. Gün değerim 786 çıktı
Hala inanamıyorum mucizemin hala benimle olduğuna ve sanırım kucağıma alıncaya kadar da inanmak zor gelicek bana nedense hala sevinmeye korkuyorum yakınlarıma bile söyleyemedim henüz. Dilerim Rabbim sağ salim doğurmayı nasip eder bana ve tüm gebe kardeşlerime...
27 şubatta ultrason kontrolüm var o zamana kadar merak ve kaygı son sürat devam edicekRabbim kolay geçirsin
Rabbim dileyen, isteyen, emek veren tüm kardeşlerime nasip etsğn bu duyguyu şükürler olsun ben ilk defa gördüm bu duyguyu Rabbim herkese çok aratmadan nasip etsin evladını.
Herkese hayırlı cumalar..
Ay insllalah olmaz çok zorlanıyorum acikmam ayrı baş donmem ayrı miğde bulantısı kasık ağrısı tansiyonum bel ağrısı igce şu 1 hafta yordu beni. Bazen yemekte yiyemiyorum bugün bişey yiyemedim yine pek .Bakalım az kaldı 3 ayın dolmasınaYok canım 3 ay dolsun olmaz öyle çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?