Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Arkdaşlar transferden sonra hiç belirti yaşamadan pozitif gören oldu mu acaba? Belirtiler transferinden kaçıncı gününde başliyor
Ben belirti yaşamadım sadece göğüslerim biraz büyüdü ama o da ilaçlardandır diye düşünüyorum. Pozitif gördükten sonra ara ara adet ağrısı gibi ağrım olup hemen geçiyordu

Ben belirti yaşamadım sadece göğüslerim biraz büyüdü ama o da ilaçlardandır diye düşünüyorum. Pozitif gördükten sonra ara ara adet ağrısı gibi ağrım olup hemen geçiyordu
Bende de şu an çok bi belirti yok. Transferimin 5.günü. Henüz erken mi bilemiyorum. 5.gün çift embriyo transferi oldum orta kalitede dedi doktor.

İnşallahhh sen de çok dua et benim için İsteyen ugraşan herkesin olur hayırlısıyla inşallah
Amin canım inşallah Tabiki yarın da kandil edicem herkese bütün isteyen bekleyenlere nasip olsun Bende sağlıkla doğum yaparım inşallah benimde ikiz 9 haftaya giricem inşallah güzel ilerler

Amin canım inşallah Tabiki yarın da kandil edicem herkese bütün isteyen bekleyenlere nasip olsun Bende sağlıkla doğum yaparım inşallah benimde ikiz 9 haftaya giricem inşallah güzel ilerler
Maşallahhh.. İnşallah ikisini de sağlıkla hayırlı bi şekilde kucagına alırsın. Anneli babalı büyürler inşallah

Aslında canım 8. Haftadan sonra başladığı söyleniliyor belirtilerin bakalım hayırlısı artık
İlk başlarda kasık ağrısı ve arada çok hafif miğde bulantısı oluyor Ben 9 haftaya yakınım benim Her yerim agriyor Şu an çok şiddetlendi inslalah böyle devam etmez doğuma kadar

Tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallah

Yok canım 3 ay dolsun olmaz öyle çok fazla
Ay insllalah olmaz çok zorlanıyorum acikmam ayrı baş donmem ayrı miğde bulantısı kasık ağrısı tansiyonum bel ağrısı igce şu 1 hafta yordu beni. Bazen yemekte yiyemiyorum bugün bişey yiyemedim yine pek .Bakalım az kaldı 3 ayın dolmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…