Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benim en son 446
Yani şöyle;
9.gün 28
11.gün 106
13.gün 446
Daha da vermedim artış güzel dedi cumartesi için keseye cağırdı yani 19.gün transferden sonra şuan 17.gündeyim
Aslında son değerimiz birbirine yakın sayılır. Ben araştırma hastanesinde tedavi görmüştüm.12.gün pozitif değerinden sonra yaklaşık iki hafta sonra kese içni randevu veriyorlar belki genel işleyişleri öyledir.Benim gün o kadar uzun ki kesin bir kere daha kan veririm Cumartesi günü güzel haberlerinizi bekliyorum

Valla bende çok endişeliyim ve heyecanlıyım en büyük korkum dış gebelik daha önce doğal yoldan gebe kalmıstım ve sağ tüğpüm alınmak zorunda kalmıstı anlamamışlardı
Tüp bebek yaptırdım sırf bu yüzdrn aynı seyleri yaşamayayım diye
Sizin kanamanız lekelenmeniz falan oldumu bende hiç olmadı okuyorum herkeste olmus

Dış gebelik kesede belli olmuyor mu ? Belli bi belirtisi var mı ? Değeriniz gayet iyi inş sağlıklı ilerler korkular gerçekten hiç bitmiyor benim 2.tüp bebek.Birincisi kimyasal olmuştu değerim düşük başladı ve hiç yükselmedi şimdi de aynısını yaşamaktan korkuyorum.Lekelenme ve kanama hiç olmadı sadece adet sancısı gelip gidiyo o kadar göğüs hassasiyeti bile yok

Benim en son 446
Yani şöyle;
9.gün 28
11.gün 106
13.gün 446
Daha da vermedim artış güzel dedi cumartesi için keseye cağırdı yani 19.gün transferden sonra şuan 17.gündeyim
Evet canım gayet güzel değer Sağlıkla gelsin inşallah Kalp atışini da keseyi de görürsün umarım sağlıkla ilerler

Ngs ne demek bilmiyorum ben.. 3. Gün emriyosuydu negatif olunca doktorum bile şaşırdı.. daha sonraki denememde yapilmadi ama gebelik aşısı ve kasılma önleyici iğne yapıldı.
doktor niye sasirmish her sey duzgun olup ama negatif olan o kadar denemeler var ki malesef. ngs embriyonun 5-6 gununde genetik taramaya gonderilmesidir, yani genetik bakimdan saglikli embriyo demektir. benim gittigim hastanede embriyolar 5-6 gunden sonra yani blastosist asamasinda transfer ediliyor cogu zaman

Tabiki olumsuz olan var.. ama benim problemim yoktu ve daha önce ilk denemede bir doğumum var ..herşey yolunda idi hepimiz olumlu bekliyoduk.. genetik bir sorunumuz yok onun için bir işlem yapılmadı embriyolarada.

Tabiki olumsuz olan var.. ama benim problemim yoktu ve daha önce ilk denemede bir doğumum var ..herşey yolunda idi hepimiz olumlu bekliyoduk.. genetik bir sorunumuz yok onun için bir işlem yapılmadı embriyolarada.
Bana doktorum hiç bir sorun olmasa bile ( genetik olarak embriyo sıkıntısız, sperm kalitesi iyi, rahim hazır vs.) tek embriyonun tutma şansının %35 civarı olduğunu söylemişti. Umarım bir dahaki sefere tutar demek ki zamanı değilmiş

Valla bence herşey Allah'ın taktiri.
Ben üni hastenesinde ilk tedavimi oldum 3. Gün emriyosuydu tuttu ve kızım var.
2. Tedavim 3. Gün emriyosu olmadı.
3. Tedavim 5. Gün emriyosu ve 6 haftalikim şuan.
Ben başka bir doktora da gidip görüşmüştüm bana çok yüksek oran söylemişti.
Embriyo yapıştırıcı için 2. Deneme yapılan yerde tutma şansini %10 15 arası arttiriyo demişlerdi ama olmadı demekki zamanı değilmiş.

ızlar hayırlı kandiller hepinize

Bugün doktora gittim geçen hafta 4 mm olan kesem 12.6 mm olmuş ama bebeği göremedi 6+1 de artık görünmesi gerekmiyor mu?
Beta istemiyordu ama bugün tekrar istedi haftaya gel birdaha bakalım dedi endişelendim.

Okuduğumda herkes bu haftalarda kalp atışını bile dinliyor çok şükür.
Benim gibi 6+ larda bebeği göremeyen oldu mu?

Merhaba valla ben dayanamadım biraz önce doktora gittim , kesemizi gördük küçücük, çok şükür Allahım

Merhaba valla ben dayanamadım biraz önce doktora gittim , kesemizi gördük küçücük, çok şükür Allahım
Hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş bir sonraki randevu için doktor ne söyledi ?kesenin içinde bebek de görünüyor muydu bu detayları çok bilmiyorum ama sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…