- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.461
Kendi tüp bebek doktoruma yarın gideceğim o söylecek, ben bugün sadece kese için su dış gebeliği ekarde etmek için gittimHadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşbir sonraki randevu için doktor ne söyledi ?kesenin içinde bebek de görünüyor muydu bu detayları çok bilmiyorum ama sormak istedim
Merhaba bende 30 ocakta transfer oldum bugün çok şükür keseyi gördükMerhaba sizi kese için çok geç çağırmamışlar mı bende sizin gibi 30 ocakta transfer oldum ama beni 21. Gün yani 18 şubatta keseye çağırdı
Çok sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin her zorluğun sonunda bir kolaylık var çok şükürAllah razı olsun canım inşallah çok teşekkür ederim
Merhaba bende bugün keseyi gördüm kaç ml yazıyor görüntüsünü atarmısınız ,Merhaba bende 30 ocakta transfer oldum bugün çok şükür keseyi gördükdarısı size inşallah
Çok şükür çok sevindim sizin adınıza 10 mm dedi banaMerhaba bende bugün keseyi gördüm kaç ml yazıyor görüntüsünü atarmısınız ,
nerde yazıyor ki fotoğrafı varmı ?Çok şükür çok sevindim sizin adınıza 10 mm dedi bana5 +1 günlük dedi
Sizin kaç mm
Çok üzüldüm ama rabbim bu ayda bu gece de size en yakın zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah nolur çok üzmeyin kendinizi pes etmeyin dilerim herşey adınıza çok güzel gelişir dualarımız sizinleEvet herşeyde bir hayır vardır canım,çok sağolasın
Aminnn inşallah kalanlar sağlıkla evlat olurlar bize
Doktor söyledi sağ alt tarafta 5w1 yazan günüymüşnerde yazıyor ki fotoğrafı varmı ?
canımmm çok sagol,Çok üzüldüm ama rabbim bu ayda bu gece de size en yakın zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah nolur çok üzmeyin kendinizi pes etmeyin dilerim herşey adınıza çok güzel gelişir dualarımız sizinle
Evet gerçekten yaşadıklarınız zor rabbim imtihan ediyor tevekkül edelim inşallah benimde 2. Denemem 2 yıldır istedik ne yaptıysak olmadı süreç gerçekten bizler için hem maddi hem manevi aşırı yıpratıcı rabbim bu günlerinizi unutturacak çok güzel şeyler yaşatsın inşallah sizecanımmm çok sagol,
amiiiinn, Rabbim hepimze sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin..
inşallah benımde bu son yarım kalan gebelıgım olur ve yavruma saglıkla kavusur,bir ömür saglıkla buyuturuz..
şuan biraz molaya ıhtıyacım var beden ve ruhen,
1 senede hem dıs gebelık, hem bu sekılde saglıksız gebelık cok yıprattı..
önce tutunsun dıye ıgnelerle destekledık daha göbeğimin morlugu geçmedi şimdi düşsün diye bekliyoruz..
Rabbim beterınde korusun, bir süre mola sonra inşallah devam
Sol üstte yazan 5w 4 sanırım 5 hafta 4 günlük hamile olduğunuzu yazıyor kesenizin mm ise 10.2 üstte ortada yazanmerhaba benimki nerde yazıyor ? ekledim fotoEki Görüntüle 3207249
hemde çok, 4 yıldır sağlıklı gebelık için çabalıyoruz,Evet gerçekten yaşadıklarınız zor rabbim imtihan ediyor tevekkül edelim inşallah benimde 2. Denemem 2 yıldır istedik ne yaptıysak olmadı süreç gerçekten bizler için hem maddi hem manevi aşırı yıpratıcı rabbim bu günlerinizi unutturacak çok güzel şeyler yaşatsın inşallah sizebiraz dinlenin canınız sağ olsun gerisi bir şekilde hallolur inşallah güzel haberlerinizi burdan da duyarız inşallah
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canımDoktor söyledi sağ alt tarafta 5w1 yazan günüymüşsizde attınız mı göremedim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerlerizRabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım
Ben kendi doktoruma yarın gideceği o söyleyeck sizin ilk hcg niz kaç cıkmıştı ben çok düşükle başladım hatta cok ağldımSol üstte yazan 5w 4 sanırım 5 hafta 4 günlük hamile olduğunuzu yazıyor kesenizin mm ise 10.2 üstte ortada yazan
Kalp atışı için ne zaman çağırdı doktor
Ben 24 ocakta transfer oldum bana dün 5 haftalık dediler ultrasondaSol üstte yazan 5w 4 sanırım 5 hafta 4 günlük hamile olduğunuzu yazıyor kesenizin mm ise 10.2 üstte ortada yazan
Kalp atışı için ne zaman çağırdı doktor
Sizin transferiniz ne zaman olmuştu, benim 30 ocakta oldu transferim . Sizinki bizimkine göre kocaman çıkmışN nirayku C cido09 buna 5 haftalık dediler. Ama son adet tarihi baz alınırsa 7 hafta. Tüp bebek transferinde son adet tarihi baz alınmıyor ultrasona onu girdikleri için otomatik çıkıyor kızlarEki Görüntüle 3207268
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?