Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet herşeyde bir hayır vardır canım,çok sağolasın
Aminnn inşallah kalanlar sağlıkla evlat olurlar bize
Çok üzüldüm ama rabbim bu ayda bu gece de size en yakın zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah nolur çok üzmeyin kendinizi pes etmeyin dilerim herşey adınıza çok güzel gelişir dualarımız sizinle

canımmm çok sagol,
amiiiinn, Rabbim hepimze sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin..
inşallah benımde bu son yarım kalan gebelıgım olur ve yavruma saglıkla kavusur,bir ömür saglıkla buyuturuz..
şuan biraz molaya ıhtıyacım var beden ve ruhen,
1 senede hem dıs gebelık, hem bu sekılde saglıksız gebelık cok yıprattı..
önce tutunsun dıye ıgnelerle destekledık daha göbeğimin morlugu geçmedi şimdi düşsün diye bekliyoruz..
Rabbim beterınde korusun, bir süre mola sonra inşallah devam

Evet gerçekten yaşadıklarınız zor rabbim imtihan ediyor tevekkül edelim inşallah benimde 2. Denemem 2 yıldır istedik ne yaptıysak olmadı süreç gerçekten bizler için hem maddi hem manevi aşırı yıpratıcı rabbim bu günlerinizi unutturacak çok güzel şeyler yaşatsın inşallah size biraz dinlenin canınız sağ olsun gerisi bir şekilde hallolur inşallah güzel haberlerinizi burdan da duyarız inşallah

hemde çok, 4 yıldır sağlıklı gebelık için çabalıyoruz,
demekkı henuz hazır degılız ya da yavrumuz degıl ..
herseyın hayırlısı hep bunu ıstedım Rabbımden..
amiinnn canım, hepimize çok güzel anlar yaşatsın Allahım, sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun
inşallah kalan yavrularım saglıklıdır

Sol üstte yazan 5w 4 sanırım 5 hafta 4 günlük hamile olduğunuzu yazıyor kesenizin mm ise 10.2 üstte ortada yazan
Kalp atışı için ne zaman çağırdı doktor
Ben kendi doktoruma yarın gideceği o söyleyeck sizin ilk hcg niz kaç cıkmıştı ben çok düşükle başladım hatta cok ağldım

Sol üstte yazan 5w 4 sanırım 5 hafta 4 günlük hamile olduğunuzu yazıyor kesenizin mm ise 10.2 üstte ortada yazan
Kalp atışı için ne zaman çağırdı doktor
Ben 24 ocakta transfer oldum bana dün 5 haftalık dediler ultrasonda son adet tarihinize göre hesaplayınca fazla çıkıyor ama yolk kesesini ölçünce kaçıncı haftada olduğunu anlıyor dr. Benim geçen hafta gittiğimde sizin bu attığınız ultrason görüntüleri kadardı kese. Dün baya büyümüştü ve içinde yolk kesesi de gözüküyordu. Bunlar 4 haftalık gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…