Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Sizin transferiniz ne zaman olmuştu, benim 30 ocakta oldu transferim . Sizinki bizimkine göre kocaman çıkmış
24 ocakta oldum ben. Benimki de geçen hafta sizinki kadardı demek ki 4 haftalıktı o zaman. Ultrasonda yazana bakmayın otomatik çıkıyor. Ancak kesenin içindeki yolk kesesini ölçünce anlaşılmaya başlanıyor kaç haftalık olduğu

Çok şükür çok sevindim sizin adınıza 10 mm dedi bana 5 +1 günlük dedi
Sizin kaç mm

Yolk sac oluşmaya başlamış dedi doktor. Bana birde karından baktı sizede öylemi

Ben kendi doktoruma yarın gideceği o söyleyeck sizin ilk hcg niz kaç cıkmıştı ben çok düşükle başladım hatta cok ağldım
Ben transferimin 9. Gününde 191 le öğrendim beta artışında sıkıntı yoktu çok şükür sizde stres olmayın yarın doktorunuz ne diyecek bakalım hayırlı haberlerinizi bekleriz

Hayır ben vajinal baktırıyorum daha net görüntü için. Yeni yeni oluşuyorsa 4+2 4+3 falandır
Merhaba bana da vajinal baktı son adet tarihimi sormadı direk ölçtü haftasıyla uyumlu 5 haftalık dedi yolk kesesini sormayı unuttum ben ama oluşmamış sanırım daha 2 hafta sonra çağırdı ama ben haftaya başka bir doktora daha muayene olucam süre uzun beklemesi çok zor oluyor

Evet ben her hafta gelirim hocam dedim tamam gel dedi başka bir doktora da sorun bakalım benim yolk’u ölçünce 5 haftalık dedi. Kesenin büyüklüğüne göre kaç haftalık olduğuna karar verilmiyor çünkü benim bildiğim.

Geçmiş olsun canım benimde yaklaşık senle aynı. Dış gebelikte kürtaj olmuş muydun. Buarada canım testleri bana da soyler misin. Bende baktırmak istiyorum. Genetik homozigot mutasyon felan bakıldı bana da. Bilmediğimiz başka test var heralde onlara bende baktırayım

çok sagol canm, sana da çok gecmıs olsun . Rabbım bır daha yaşatmasın ..
bana da o homozıgot vs bakılmıstı da ayrı yeten de bunları ıstedi.
lupus antikoagulan - anti kardiyopılın- beta 2 glıkoproteın 1gm antikoru ve 1ıgg- Anti kardiyolipin Igm antikoru ..

Kese 10 mm, yolk kesesi de 3 mm olmuştu. O sizde yazan 10, 11 küsürler kesenin büyüklüğü değil. İlk gittiğimde kese sizin kadarken 3 mm ölçüldü
Aaa çok enteresan doktor direk bakınca bu gebelik kesen dedi asistanına kesemiz 11 mm dedi ölçüncede 5 haftalık dedi kafam karıştı şimdi ben haftaya bi doktora daha gideyim en iyisi teşekkür ederim bu arada sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah

İnş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yani iki kese görüntüsü birbirinden çok farklı sizin kese de yeni oluşmuş beta yeni 1500’ü geçmiş gibi İnternetteki tüp bebek hesaplamalarına takılma dedi bir de bana.

Yok benim 12. Günüm de betam 3064 çıktı bugün transfer sonrası 17. Günüm

Aleyküm selam canım hayırlı Kandiller Canım endişelenme bazıları geç gösteriyor kese göründüyse korkma bol bol dua et rabbim hayırlısını versin inşallah geçte gözükebilir 8 haftaya kadar duyamayanlar oluyor canını sıkma sen rabbim sağlıkla nasip etsin mübarek günün kandilin yüzü suyu hürmetine bütün dileyen bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…