- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- 53
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.481
24 ocakta oldum ben. Benimki de geçen hafta sizinki kadardı demek ki 4 haftalıktı o zaman. Ultrasonda yazana bakmayın otomatik çıkıyor. Ancak kesenin içindeki yolk kesesini ölçünce anlaşılmaya başlanıyor kaç haftalık olduğuSizin transferiniz ne zaman olmuştu, benim 30 ocakta oldu transferim . Sizinki bizimkine göre kocaman çıkmış
Çok şükür çok sevindim sizin adınıza 10 mm dedi bana5 +1 günlük dedi
Sizin kaç mm
Yolk sac oluşmaya başlamış dedi doktor. Bana birde karından baktı sizede öylemi24 ocakta oldum ben. Benimki de geçen hafta sizinki kadardı demek ki 4 haftalıktı o zaman. Ultrasonda yazana bakmayın otomatik çıkıyor. Ancak kesenin içindeki yolk kesesini ölçünce anlaşılmaya başlanıyor kaç haftalık olduğu
Ben transferimin 9. Gününde 191 le öğrendim beta artışında sıkıntı yoktu çok şükürBen kendi doktoruma yarın gideceği o söyleyeck sizin ilk hcg niz kaç cıkmıştı ben çok düşükle başladım hatta cok ağldım
Hayır ben vajinal baktırıyorum daha net görüntü için. Yeni yeni oluşuyorsa 4+2 4+3 falandırYolk sac oluşmaya başlamış dedi doktor. Bana birde karından baktı sizede öylemi
Merhaba bana da vajinal baktı son adet tarihimi sormadı direk ölçtü haftasıyla uyumlu 5 haftalık dedi yolk kesesini sormayı unuttum ben ama oluşmamış sanırım daha 2 hafta sonra çağırdı ama ben haftaya başka bir doktora daha muayene olucam süre uzun beklemesi çok zor oluyorHayır ben vajinal baktırıyorum daha net görüntü için. Yeni yeni oluşuyorsa 4+2 4+3 falandır
Sizin en son gittiğinizde keseniz kaç mm di acabaHayır ben vajinal baktırıyorum daha net görüntü için. Yeni yeni oluşuyorsa 4+2 4+3 falandır
Evet ben her hafta gelirim hocam dedim tamam gel dediMerhaba bana da vajinal baktı son adet tarihimi sormadı direk ölçtü haftasıyla uyumlu 5 haftalık dedi yolk kesesini sormayı unuttum ben ama oluşmamış sanırım daha 2 hafta sonra çağırdı ama ben haftaya başka bir doktora daha muayene olucam süre uzun beklemesi çok zor oluyor
Geçmiş olsun canım benimde yaklaşık senle aynı. Dış gebelikte kürtaj olmuş muydun. Buarada canım testleri bana da soyler misin. Bende baktırmak istiyorum. Genetik homozigot mutasyon felan bakıldı bana da. Bilmediğimiz başka test var heralde onlara bende baktırayımAminn
Kromozom ve genetik yaptırmıştık kuzum onlar temiz..
Benden üç dört test istedi onları yaptırcam..
Amin sağlıkla hayırlısi ile gelsinde
Bir daha böyle birşey yaşatmasın Allah'ım, beterinden korusun..
Kese 10 mm, yolk kesesi de 3 mm olmuştu. O sizde yazan 10, 11 küsürler kesenin büyüklüğü değil. İlk gittiğimde kese sizin kadarken 3 mm ölçüldüSizin en son gittiğinizde keseniz kaç mm di acaba
çok sagol canm, sana da çok gecmıs olsun . Rabbım bır daha yaşatmasın ..Geçmiş olsun canım benimde yaklaşık senle aynı. Dış gebelikte kürtaj olmuş muydun. Buarada canım testleri bana da soyler misin. Bende baktırmak istiyorum. Genetik homozigot mutasyon felan bakıldı bana da. Bilmediğimiz başka test var heralde onlara bende baktırayım
Aaa çok enteresan doktor direk bakınca bu gebelik kesen dedi asistanına kesemiz 11 mm dedi ölçüncede 5 haftalık dedi kafam karıştı şimdiKese 10 mm, yolk kesesi de 3 mm olmuştu. O sizde yazan 10, 11 küsürler kesenin büyüklüğü değil. İlk gittiğimde kese sizin kadarken 3 mm ölçüldü
İnş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızAaa çok enteresan doktor direk bakınca bu gebelik kesen dedi asistanına kesemiz 11 mm dedi ölçüncede 5 haftalık dedi kafam karıştı şimdiben haftaya bi doktora daha gideyim en iyisi teşekkür ederim bu arada sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yok benim 12. Günüm de betam 3064 çıktı bugün transfer sonrası 17. Günümİnş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızyani iki kese görüntüsü birbirinden çok farklı sizin kese de yeni oluşmuş beta yeni 1500’ü geçmiş gibi İnternetteki tüp bebek hesaplamalarına takılma dedi bir de bana.
Benim de geçen hafta 16.günümde gördük minik kesemiYok benim 12. Günüm de betam 3064 çıktı bugün transfer sonrası 17. Günüm
Çok heyecanlı ya peki kalp atışını ne zaman duyacaksınız ne zaman çağırdı siziBenim de geçen hafta 16.günümde gördük minik kesemi14.günde baktığımızda yoktu.
Haftaya çarşamba için çağırdı umarım sağlıklı bir şekilde duyarımÇok heyecanlı ya peki kalp atışını ne zaman duyacaksınız ne zaman çağırdı sizi
Aleyküm selam canım hayırlı Kandillerızlar hayırlı kandiller hepinize
Bugün doktora gittim geçen hafta 4 mm olan kesem 12.6 mm olmuş ama bebeği göremedi 6+1 de artık görünmesi gerekmiyor mu?
Beta istemiyordu ama bugün tekrar istedi haftaya gel birdaha bakalım dedi endişelendim.
Okuduğumda herkes bu haftalarda kalp atışını bile dinliyor çok şükür.
Benim gibi 6+ larda bebeği göremeyen oldu mu?
Ay rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahMerhaba valla ben dayanamadım biraz önce doktora gittim , kesemizi gördük küçücük, çok şükür Allahım
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallahHaftaya çarşamba için çağırdı umarım sağlıklı bir şekilde duyarım
Allah Razı olsun aynen her zorlukta bir kolaylık varmış hamdolsun şükürler olsun RabbimeÇok sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin her zorluğun sonunda bir kolaylık var çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?