- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.501
Az önce beta sonucu da olması gerekenden düşük çıkınca başka dr a gittim canımAleyküm selam canım hayırlı KandillerCanım endişelenme bazıları geç gösteriyor kese göründüyse korkma bol bol dua et rabbim hayırlısını versin inşallah geçte gözükebilir 8 haftaya kadar duyamayanlar oluyor canını sıkma sen rabbim sağlıkla nasip etsin mübarek günün kandilin yüzü suyu hürmetine bütün dileyen bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok şükür canım inşallah ilerler haftaya daha net gözükürAz önce beta sonucu da olması gerekenden düşük çıkınca başka dr a gittim canım
O kese ve ufak da olsa bebişi gördü yalnız 6+2 olmalıyken 5+2 lerdeymiş moralini sağlam tutup haftaya cuma yine gel tekrar bakalım dedi bekliyorum artık
Slm cnm bende bir hafta hiç bir belirti olmadı,daha sonra hafif kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet oldu pozitifden sonra mide bulantısı fln da olmadı şu an yeni yeni oluyor 8.haftadayizArkdaşlar transferden sonra hiç belirti yaşamadan pozitif gören oldu mu acaba? Belirtiler transferinden kaçıncı gününde başliyor
Benimde öyle canım 8 haftadayiz pazartesi 9 haftaya giricem ve çok fazla miğde bulantısı baş dönmesi kasik ağrısı varSlm cnm bende bir hafta hiç bir belirti olmadı,daha sonra hafif kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet oldu pozitifden sonra mide bulantısı fln da olmadı şu an yeni yeni oluyor 8.haftadayiz
Maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Yan benimde transferden sonra 6.günüm ama sadece bi karın agrısı oluyor sabahları o kadar. Başka bi belirtim yok. O yüzden stres yaptım. Hiç belirti olmaması acaba tutmadı mı diyeSlm cnm bende bir hafta hiç bir belirti olmadı,daha sonra hafif kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet oldu pozitifden sonra mide bulantısı fln da olmadı şu an yeni yeni oluyor 8.haftadayiz
Benim 7. Gün negatifti 8.günün sabahı yaptım pozitif çıktı ve 5. Gün embiryosuydu.Kızlar 6. Gün erken gebelik testi negatif çıkmış sonradan pozitife dönmüşler olan var mı? Çok canım sıkıldı bu 6. Denememdi. 5. Gün embriyosu olsaydı 6. Gün mutlaka gözükürdü diye düşünüyorum
İnanamıyorum mucize olmuş resmen, doktor geç tutunmuş gibi bişeyler demiş miydi?Benim 7. Gün negatifti 8.günün sabahı yaptım pozitif çıktı ve 5. Gün embiryosuydu.
Hayır 9. Kan verdim 28 cıktı tutunabilir kimyasalda olabilir çok orta da bi değer demişti.İnanamıyorum mucize olmuş resmen, doktor geç tutunmuş gibi bişeyler demiş miydi?
Canım ben gebeligimi ogrendigimden beri kahverengi akıntım var Dr olur normal diyor gönlünü ferah tutHayırlı kandiller kızlar hepiniz duamdasınız. Bugün kahverengi akıntım oldu hemen doktoruma gittim kesede bebk oluşmuş herşey yolunda dedi ve iğne verdi ama yinede korkuyorum lütfen banada dua edin dinleniyorum namazdan namaza kalkıyorum sadece Allahım emeklerimizin karşılığında kucaklarımızı doldursun inşallah
Gerçekten miii peki neden oluyormuş kırmızıya dönerse mi korkmalıyım birde homofice çalışıyorum bugün yarın izin aladım ama mecbur çalışacağım oturunca sıkıntı olur mu sürekli yatmam mı gerekiyor ?Canım ben gebeligimi ogrendigimden beri kahverengi akıntım var Dr olur normal diyor gönlünü ferah tut
Canım çok erken değilmi kese içinKızlar benimde keseme bakar mısınız 9.günümde bakmıştı dr. Keseye benziyor ama tam kesedir diyemem demişti şeklide bi değişik bunun. Bu görüntünün olduğu gün beta 320 idi.
Hayırlı uğurlu olsunHayırlı kandiller kızlar hepiniz duamdasınız. Bugün kahverengi akıntım oldu hemen doktoruma gittim kesede bebk oluşmuş herşey yolunda dedi ve iğne verdi ama yinede korkuyorum lütfen banada dua edin dinleniyorum namazdan namaza kalkıyorum sadece Allahım emeklerimizin karşılığında kucaklarımızı doldursun inşallah
Bende hiç olmadı en ufak birşey. Sadece akıntı oluyor arada 13. Gün bug0n6Canım ben gebeligimi ogrendigimden beri kahverengi akıntım var Dr olur normal diyor gönlünü ferah tut
Ya kesin kese diyemem dedi kese değilse ne ki bu.?Canım çok erken değilmi kese içinmaşallah sağlıkla gelsin minikimiz
Kese beta hcg 1500’ü geçerse çok ufak çıkıyor. Ben 800 küsürlerdeyken çıkmamıştı. 1600ken gittim 3 mm olarak gözüktü dr yeni oluşmuş demiştiKızlar benimde keseme bakar mısınız 9.günümde bakmıştı dr. Keseye benziyor ama tam kesedir diyemem demişti şeklide bi değişik bunun. Bu görüntünün olduğu gün beta 320 idi.
Biliyorum aslında 1500 altında çıkmadığını ama doktor muayene ettiğinde bunı çekio. verdi üstelik karından baktı.Kese beta hcg 1500’ü geçerse çok ufak çıkıyor. Ben 800 küsürlerdeyken çıkmamıştı. 1600ken gittim 3 mm olarak gözüktü dr yeni oluşmuş demişti
Hayirli olsun ayni gun transfer olmusuzMerhaba bende 30 ocakta transfer oldum bugün çok şükür keseyi gördükdarısı size inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?