Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Az önce beta sonucu da olması gerekenden düşük çıkınca başka dr a gittim canım
O kese ve ufak da olsa bebişi gördü yalnız 6+2 olmalıyken 5+2 lerdeymiş moralini sağlam tutup haftaya cuma yine gel tekrar bakalım dedi bekliyorum artık

Çok şükür canım inşallah ilerler haftaya daha net gözükür Tabiki moralini bozma Biraz kendini geç gostericem sanırım

Arkdaşlar transferden sonra hiç belirti yaşamadan pozitif gören oldu mu acaba? Belirtiler transferinden kaçıncı gününde başliyor
Slm cnm bende bir hafta hiç bir belirti olmadı,daha sonra hafif kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet oldu pozitifden sonra mide bulantısı fln da olmadı şu an yeni yeni oluyor 8.haftadayiz

Slm cnm bende bir hafta hiç bir belirti olmadı,daha sonra hafif kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet oldu pozitifden sonra mide bulantısı fln da olmadı şu an yeni yeni oluyor 8.haftadayiz
Benimde öyle canım 8 haftadayiz pazartesi 9 haftaya giricem ve çok fazla miğde bulantısı baş dönmesi kasik ağrısı var

Maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Yan benimde transferden sonra 6.günüm ama sadece bi karın agrısı oluyor sabahları o kadar. Başka bi belirtim yok. O yüzden stres yaptım. Hiç belirti olmaması acaba tutmadı mı diye

Kızlar 6. Gün erken gebelik testi negatif çıkmış sonradan pozitife dönmüşler olan var mı? Çok canım sıkıldı bu 6. Denememdi. 5. Gün embriyosu olsaydı 6. Gün mutlaka gözükürdü diye düşünüyorum

Benim 7. Gün negatifti 8.günün sabahı yaptım pozitif çıktı ve 5. Gün embiryosuydu.

İnanamıyorum mucize olmuş resmen, doktor geç tutunmuş gibi bişeyler demiş miydi?
Hayır 9. Kan verdim 28 cıktı tutunabilir kimyasalda olabilir çok orta da bi değer demişti.
11gün belirli olacaktır dedi ve 106 çıkınca tebrikler hamilesin dedi
13. Günde 446 çıktı gayet güzel demişti bugünde keseyi gördük çok şükür

Hayırlı kandiller kızlar hepiniz duamdasınız. Bugün kahverengi akıntım oldu hemen doktoruma gittim kesede bebk oluşmuş herşey yolunda dedi ve iğne verdi ama yinede korkuyorum lütfen banada dua edin dinleniyorum namazdan namaza kalkıyorum sadece Allahım emeklerimizin karşılığında kucaklarımızı doldursun inşallah

Canım ben gebeligimi ogrendigimden beri kahverengi akıntım var Dr olur normal diyor gönlünü ferah tut

Canım ben gebeligimi ogrendigimden beri kahverengi akıntım var Dr olur normal diyor gönlünü ferah tut
Gerçekten miii peki neden oluyormuş kırmızıya dönerse mi korkmalıyım birde homofice çalışıyorum bugün yarın izin aladım ama mecbur çalışacağım oturunca sıkıntı olur mu sürekli yatmam mı gerekiyor ?

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin

Kızlar benimde keseme bakar mısınız 9.günümde bakmıştı dr. Keseye benziyor ama tam kesedir diyemem demişti şeklide bi değişik bunun. Bu görüntünün olduğu gün beta 320 idi.
Kese beta hcg 1500’ü geçerse çok ufak çıkıyor. Ben 800 küsürlerdeyken çıkmamıştı. 1600ken gittim 3 mm olarak gözüktü dr yeni oluşmuş demişti

Kese beta hcg 1500’ü geçerse çok ufak çıkıyor. Ben 800 küsürlerdeyken çıkmamıştı. 1600ken gittim 3 mm olarak gözüktü dr yeni oluşmuş demişti
Biliyorum aslında 1500 altında çıkmadığını ama doktor muayene ettiğinde bunı çekio. verdi üstelik karından baktı.
Kötü bişey değildir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…