- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.521
Neden olduğunu bilmiyorum ama Dr sorduğumda kirmiziya dönmediği sürece normal korkma demişti ağır kaldırmak dışında rutin işlerini yapabilirsin canımGerçekten miii peki neden oluyormuş kırmızıya dönerse mi korkmalıyım birde homofice çalışıyorum bugün yarın izin aladım ama mecbur çalışacağım oturunca sıkıntı olur mu sürekli yatmam mı gerekiyor ?
Herkeste farklı belirtiler var canım kiminde hiçbir şey yok bende pozitif gördükten sonra kahverengi akıntım oldu bu arada sizin transfer sürecinizi hatırlıyorum pozitif haber almanıza çok sevindim Allah'ım Hepimize güzel minnoslar nasip etsin inşallahB
Bende hiç olmadı en ufak birşey. Sadece akıntı oluyor arada 13. Gün bug0n6
Aynen öyle galiba, bende gögüs hassasiyeti dışında bi belirtim olmadı ha bide ayak üşümesi onlarda progestan olmalı çünkü transfer öncesinde de vardı..Herkeste farklı belirtiler var canım kiminde hiçbir şey yok bende pozitif gördükten sonra kahverengi akıntım oldu bu arada sizin transfer sürecinizi hatırlıyorum pozitif haber almanıza çok sevindim Allah'ım Hepimize güzel minnoslar nasip etsin inşallah
Moraliniz bozmayın 6.gün negatif 7.gün gecesi pozitifKızlar 6. Gün erken gebelik testi negatif çıkmış sonradan pozitife dönmüşler olan var mı? Çok canım sıkıldı bu 6. Denememdi. 5. Gün embriyosu olsaydı 6. Gün mutlaka gözükürdü diye düşünüyorum
Tesekkurler canım ilk defa duydum bunları yaptırayım bendeçok sagol canm, sana da çok gecmıs olsun . Rabbım bır daha yaşatmasın ..
bana da o homozıgot vs bakılmıstı da ayrı yeten de bunları ıstedi.
lupus antikoagulan - anti kardiyopılın- beta 2 glıkoproteın 1gm antikoru ve 1ıgg- Anti kardiyolipin Igm antikoru ..
İnşallah benim de öyle olur, çok fazla regl ağrım varMoraliniz bozmayın 6.gün negatif 7.gün gecesi pozitifumudunuzu yitirmek için erken
Çok güzel olmuşHayır 9. Kan verdim 28 cıktı tutunabilir kimyasalda olabilir çok orta da bi değer demişti.
11gün belirli olacaktır dedi ve 106 çıkınca tebrikler hamilesin dedi
13. Günde 446 çıktı gayet güzel demişti bugünde keseyi gördük çok şükür
Sorun olsa doktor soylerdi cnm hayırlı olsun pozitif haberi almışsınKızlar benimde keseme bakar mısınız 9.günümde bakmıştı dr. Keseye benziyor ama tam kesedir diyemem demişti şeklide bi değişik bunun. Bu görüntünün olduğu gün beta 320 idi.
Papatyam çok geçmiş olsun inş tez vakitte toparlanıp yeni mucizenle en güzel şekilde tanisirsin ne diyeceğimi bilemedim ama elbet buda bı şekilde geçer yerine yeni tohumlar eklersinçok sagol canm, sana da çok gecmıs olsun . Rabbım bır daha yaşatmasın ..
bana da o homozıgot vs bakılmıstı da ayrı yeten de bunları ıstedi.
lupus antikoagulan - anti kardiyopılın- beta 2 glıkoproteın 1gm antikoru ve 1ıgg- Anti kardiyolipin Igm antikoru ..
Var canım kesen çok küçük ama var bebişide görürüz inşallahKızlar benimde keseme bakar mısınız 9.günümde bakmıştı dr. Keseye benziyor ama tam kesedir diyemem demişti şeklide bi değişik bunun. Bu görüntünün olduğu gün beta 320 idi.
Amin canım inşallahHayırlı kandiller kızlar hepiniz duamdasınız. Bugün kahverengi akıntım oldu hemen doktoruma gittim kesede bebk oluşmuş herşey yolunda dedi ve iğne verdi ama yinede korkuyorum lütfen banada dua edin dinleniyorum namazdan namaza kalkıyorum sadece Allahım emeklerimizin karşılığında kucaklarımızı doldursun inşallah
Tebrik ederim canımHayır 9. Kan verdim 28 cıktı tutunabilir kimyasalda olabilir çok orta da bi değer demişti.
11gün belirli olacaktır dedi ve 106 çıkınca tebrikler hamilesin dedi
13. Günde 446 çıktı gayet güzel demişti bugünde keseyi gördük çok şükür
İnşAllah yolunda gidee herşey.. Çok teşekkür ederim canım şükürler olsun Rabbime en ümitsiz olduğum an nasip ettiSorun olsa doktor soylerdi cnm hayırlı olsun pozitif haberi almışsın
İnşAllah canım benimde senin gibi ikiz olur inşallahVar canım kesen çok küçük ama var bebişide görürüz inşallah
Testiniz varsa bir daha yapın ben de 7.gün gecesi yapmıştım negatif diye koydum.8.gün tekrar yaptım pozitif oldu.7.gün gecesi yaptığım testte pozitif olmuş fark etmemişim. Belki sizin de öyle olurKızlar merhaba; benim 5.gün embriyosu 3bc kalite embriyom vardı. Transfer günü kaza yapınca hastaneye yetisemedigimiz icin ertesi gün sabah yapıldı. Embriyomuz cozulmustu ama 1 gun boyunca gelisimine devam etmis yani 6 gun emriyosu olmus oldu. Bugün transfer günü hariç 10 gün. Sabah 6 gibi tuvalete kalkinca dayanamyip test yaptım fakat 1-2 dakika bakıp silikte olsa 2.cizgiyi goremeyince moralim bozuldu ve yattım sabah kalkica hafif silik bi çizgi çıkmış. Ama ne zaman çıktı kuruma cizgisi mi emin olamadım. Bir de ilk test yaparken idrarı damlatinca ortasindan resimde cizdigim gibi kirmizi cizgi olup test cizgisi belirince kaybolmustu. Bi fikir verirseniz sevinirim cok arara kaldım.
Ya tekti testim en iyisi kanda mi vermek bilemedim bi heyecan basti silikte olsa 2 cizgi cikmis kaset test olduğu icin mi boyle acaba erken gebelik olsa daha mi net olurduTestiniz varsa bir daha yapın ben de 7.gün gecesi yapmıştım negatif diye koydum.8.gün tekrar yaptım pozitif oldu.7.gün gecesi yaptığım testte pozitif olmuş fark etmemişim. Belki sizin de öyle olur
Evet kanda daha net çıkar.Pozitif görüp kan verdiğimde 54 çıkmıştı. İnş sizin de öyle olırYa tekti testim en iyisi kanda mi vermek bilemedim bi heyecan basti silikte olsa 2 cizgi cikmis kaset test olduğu icin mi boyle acaba erken gebelik olsa daha mi net olurdu
Kuzum çok sağol,aminnnPapatyam çok geçmiş olsun inş tez vakitte toparlanıp yeni mucizenle en güzel şekilde tanisirsin ne diyeceğimi bilemedim ama elbet buda bı şekilde geçer yerine yeni tohumlar eklersin
Insallah cok sagolunEvet kanda daha net çıkar.Pozitif görüp kan verdiğimde 54 çıkmıştı. İnş sizin de öyle olır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?