Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Neden olduğunu bilmiyorum ama Dr sorduğumda kirmiziya dönmediği sürece normal korkma demişti ağır kaldırmak dışında rutin işlerini yapabilirsin canım

B
Bende hiç olmadı en ufak birşey. Sadece akıntı oluyor arada 13. Gün bug0n6
Herkeste farklı belirtiler var canım kiminde hiçbir şey yok bende pozitif gördükten sonra kahverengi akıntım oldu bu arada sizin transfer sürecinizi hatırlıyorum pozitif haber almanıza çok sevindim Allah'ım Hepimize güzel minnoslar nasip etsin inşallah

Aynen öyle galiba, bende gögüs hassasiyeti dışında bi belirtim olmadı ha bide ayak üşümesi onlarda progestan olmalı çünkü transfer öncesinde de vardı.. Allah razı olsun çok teşekkür ederim Rabbim bu mübarek gün hayrına tüm gebelere hayırlısı ile sağlıklı doğum yapmayı, isteyen herkese de anne olmayı nasip etsin

Moraliniz bozmayın 6.gün negatif 7.gün gecesi pozitif umudunuzu yitirmek için erken

Tesekkurler canım ilk defa duydum bunları yaptırayım bende

Çok güzel olmuş peki dondurulmuş embriyo muydu? Belki bir ümit ben de bekliyorum. Bugün 7. Günümün sabahı bugün de erken gebelik testi yaptım negatif yine. Artık son 1 testim kaldı onu da pazartesi yapacağım

Papatyam çok geçmiş olsun inş tez vakitte toparlanıp yeni mucizenle en güzel şekilde tanisirsin ne diyeceğimi bilemedim ama elbet buda bı şekilde geçer yerine yeni tohumlar eklersin

Amin canım inşallah Tebrikler sağlıkla gelsin canım

Tebrik ederim canım sağlıkla gelsin güzel ilerlemis

Kızlar merhaba; benim 5.gün embriyosu 3bc kalite embriyom vardı. Transfer günü kaza yapınca hastaneye yetisemedigimiz icin ertesi gün sabah yapıldı. Embriyomuz cozulmustu ama 1 gun boyunca gelisimine devam etmis yani 6 gun emriyosu olmus oldu. Bugün transfer günü hariç 10 gün. Sabah 6 gibi tuvalete kalkinca dayanamyip test yaptım fakat 1-2 dakika bakıp silikte olsa 2.cizgiyi goremeyince moralim bozuldu ve yattım sabah kalkica hafif silik bi çizgi çıkmış. Ama ne zaman çıktı kuruma cizgisi mi emin olamadım. Bir de ilk test yaparken idrarı damlatinca ortasindan resimde cizdigim gibi kirmizi cizgi olup test cizgisi belirince kaybolmustu. Bi fikir verirseniz sevinirim cok arara kaldım.

Eklentiler

• 20230218_090800.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 52
  • 20230218_090755.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 56
Testiniz varsa bir daha yapın ben de 7.gün gecesi yapmıştım negatif diye koydum.8.gün tekrar yaptım pozitif oldu.7.gün gecesi yaptığım testte pozitif olmuş fark etmemişim. Belki sizin de öyle olur

Testiniz varsa bir daha yapın ben de 7.gün gecesi yapmıştım negatif diye koydum.8.gün tekrar yaptım pozitif oldu.7.gün gecesi yaptığım testte pozitif olmuş fark etmemişim. Belki sizin de öyle olur
Ya tekti testim en iyisi kanda mi vermek bilemedim bi heyecan basti silikte olsa 2 cizgi cikmis kaset test olduğu icin mi boyle acaba erken gebelik olsa daha mi net olurdu

Ya tekti testim en iyisi kanda mi vermek bilemedim bi heyecan basti silikte olsa 2 cizgi cikmis kaset test olduğu icin mi boyle acaba erken gebelik olsa daha mi net olurdu
Evet kanda daha net çıkar.Pozitif görüp kan verdiğimde 54 çıkmıştı. İnş sizin de öyle olır

Papatyam çok geçmiş olsun inş tez vakitte toparlanıp yeni mucizenle en güzel şekilde tanisirsin ne diyeceğimi bilemedim ama elbet buda bı şekilde geçer yerine yeni tohumlar eklersin
Kuzum çok sağol,aminnn
İnşallah yeniden çiçek açacağız..şuan sonbaharı yaşıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…